Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(82)
Raspunsuri - Pagina 17
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pai da, ca fetele-astea se culcara tirziu :) e normal sa ne sustinem unele pe altele, ca doar de-asta sintem aici, nu? ![]() io facui haleala: ciorba de peste (inca fierbe), peste la cuptor (astea fura amindoua dintr-un somon, pusei coada si partea de la cap la ciorba si restul la cuptor) si taboulet. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Cand va aud ce bunatati gatiti mi se face rusine ca plang ca trebuie sa fac o amarata de supita la copil
Insa tare mult imi place sa mananc Olga, mamica lui David iepurasul

cativ13 spune:
Eu am gatit pt maimu...am fiert o radacina de patrunjel, un morcov si 3 bucatele de mar.primele le-am pasat si s-au bucurat de succes
multumesc pt ideea cu marul fiert in legume
Pt mine nu fac nimic, savurez ce se mai gaseste prin frigider de zilele trecute. si apoi, diseara plec la mama unde o sa stau pana marti-asa sper- si nu e nevoie sa mai gatesc eu
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
De cand cu diversificarea asta, am o noua problema![]()
![]()
daca vomita bb? de unde stiu eu ca s-a saturat si ca nu o fortez? 
ea acum mananca de se bat turcii la gura ei si eu mereu dupa ce mananca stau cu ochii pe ea de teama sa nu verse... Semnat: mama DACA![]()
![]()
mami de Silvia Ioana
cativ13 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui olishkaCand va aud ce bunatati gatiti mi se face rusine ca plang ca trebuie sa fac o amarata de supita la copil Insa tare mult imi place sa mananc ![]() ![]() |
am ajuns sa gatesc anumite feluri de mancare mai bien decat mama mea...Ideea e sa ai rabdare..pe la batranete
Monnvas spune:
Fetelor, vreti sa-i trecem pe prima pagina si pe fratiorii/surioarele ghioceilor? Monica, vrei sa iti trecem samburelul pe prima pagina?
(stiti cum e, cantecul de lebada, ca de saptamana aviatoare nu o sa mai am timp de forumit. btw, caut menajera
)
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
dyana27 spune:
fetelor am vorbit cu monica dimineatza

; stiti ceva, fata asta nici nu are idee cata putere poate sa aiba in glas, chiar si asa obosit si cu durerea de cap infernala pe care o avea; eu la varsta ei aveam gargauni in cap, si nici pe departe nu as fi fost capabila sa vorbesc asa ca ea; sa stiti ca problemele sunt multe fata de ce scrie ea aici, dar cu toate astea merge mai departe si reuseste sa faca si haz de necaz... cand nici nu te astepti; sunt foarte mandra de ea, duce mai mult decat as fi crezut ca poate, si chiar daca ea are impresia ca e la capatul puterilor, Dumnezeu ii arata ca nu e asa

; mai stiti poza aia a ei "un ochi rade unul plange"???????? pai sa stiti ca i se potriveste de minune, chiar daca stiu ca "femeia" ar vrea sa planga mult, cu amandoi ochii aia mari si frumosi ai ei, totusi "mamica" extraordinara care e ea nu-i permite sa abandoneze zambetul

; noi nu putem decat sa stam alaturi de ea, sa ne rugam mult pentru toata familia asta frumoasa si incercata din greu, si sa-i trimitem cate o incurajare asa de la distanta, pentru ca le merita mai mult decat oricine

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
cum am venit pe lume
chatonel spune:
oli, si pe mine ma nerveaza sa "gatesc" pt dragoana, e mai mare deranjul, la cit maninca ea; de-asta am si incercat mereu sa fac pt noi cite ceva care sa i se potriveasca si ei, macar sa stiu de ce pierd timpul prin bucatarie!
Asa ca va anunt cu mindrie, dragoana a papat peste (l-am mixat cu zeama de la ciorba) si i-a placut! In nici un caz nu a mincat cit a zis medicu, si anume 30g... cam pe la 10-15 cred ca s-a oprit. Insa am inteles de ce nu vroia el peste: pt ca e cu oase si trebuie bine verificat... deh, ce ti-e si cu lenea asta (sau mai stii, or fi unii care cred ca BB e ca adultii, poa sa inghita si cite-un os, impins cu miez de piine
).
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
chatonel spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor am vorbit cu monica dimineatza ![]() ![]() ; stiti ceva, fata asta nici nu are idee cata putere poate sa aiba in glas, chiar si asa obosit si cu durerea de cap infernala pe care o avea; eu la varsta ei aveam gargauni in cap, si nici pe departe nu as fi fost capabila sa vorbesc asa ca ea; sa stiti ca problemele sunt multe fata de ce scrie ea aici, dar cu toate astea merge mai departe si reuseste sa faca si haz de necaz... cand nici nu te astepti; sunt foarte mandra de ea, duce mai mult decat as fi crezut ca poate, si chiar daca ea are impresia ca e la capatul puterilor, Dumnezeu ii arata ca nu e asa![]() ![]() ; mai stiti poza aia a ei "un ochi rade unul plange"???????? pai sa stiti ca i se potriveste de minune, chiar daca stiu ca "femeia" ar vrea sa planga mult, cu amandoi ochii aia mari si frumosi ai ei, totusi "mamica" extraordinara care e ea nu-i permite sa abandoneze zambetul![]() ![]() ; noi nu putem decat sa stam alaturi de ea, sa ne rugam mult pentru toata familia asta frumoasa si incercata din greu, si sa-i trimitem cate o incurajare asa de la distanta, pentru ca le merita mai mult decat oricine![]() ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite ![]() cum am venit pe lume |
multumim pentru vesti, dyana!

cit despre monica, sint sigura ca e cea mai puternica dintre noi... iar de maturitate, nici nu mai vb!
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose
Monnvas spune:
Adormit picii: Al meu cred ca e singurul suzetoholic
nu adoarme decat cu suzi si, mai nou, tinut de manuta
Macar nu trebuie sa-l plimb.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
olishka spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Fetelor, vreti sa-i trecem pe prima pagina si pe fratiorii/surioarele ghioceilor? Monica, vrei sa iti trecem samburelul pe prima pagina? (stiti cum e, cantecul de lebada, ca de saptamana aviatoare nu o sa mai am timp de forumit. btw, caut menajera Monica mami de CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Si eu caut menajera. Da nu gasesc. As vrea pe cineva din zona, sa se deplasese usor si sa o chem cand vreau.
Eu tare mult imi doersc un majordom, o bucatareasa si o bona
Olga, mamica lui David iepurasul