Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
mihaser spune:
Salutare!
Doamne Alysh sper ca sunteti bine! Of si eu de aia evit sa iau masina cu astia mici...prefer sa merg pe jos...parca e mai safe!
Fetele am fost azi la bebeloo si au hainute super...erau reduse cu 30% si parca te mai atingeai de pantaloni cu 70 de ron si etc...Erau rochite tricotate superbe! ...As fi cumparat eu multe, dar am restrictie de shopping de la sot
Va pup!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simonix spune:
Danicris - lasa-l pe scaun, la varsta asta stau (se batzaie ) fara probleme. Al meu este de multa vreme catzarator, la masa mananca pe scaun de om mare, nu avem reductor. Nu mai sta in scaunelul lui. Se cocoatza singur si se serveste: isi ia ce pofteste. Eu mereu l-am incurajat, l-am supravegheat dar l-am lasat. Mai nou Robert se urca pe masa
si mananca acolo. Eh ...
Cu cresa - brrrrrrr nashpaaa cu atentiile astea si spagile, m-am dezobisnuit, cred ca mi-ar fi imposibil sa functionez in asemenea sistem. Aici dai bani, nu este nimic pe gratis, dar nu ii bagi pe furis in buzunatrul nimanui, eu de vreo doua ori i-am luat flori doamnei de la cresa, de 1 martie parca si nu mai stiu cand. Iar la doctor, niciodata nu i-am dat nimic pediatrului sau ginecologului. Platesc 35 de euro consultul si atat. Asigurarile imi dau o parte inapoi, doctorul isi ia partea si toata lumea e multumita.
Alysh ce bine ca nu ati patit nimic Si eu am simtit ca Robert e baietzel, m-am bucurat tare cand s-a confirmat, eu una nu ma vad mami de fetitza
dar cine stie... nu m-ar deranja nici una dintre variante, accept orice, sanatos/toasa sa fie
Cu bunicii ... of, ce sa spun, noi avem parte de bunici foarte iubitori, rasfatzatori, insa nu pot sa le limtez accesul care si asa este ... limitat Mie imi e teama ca mama o sa il obisnuiasca cu tot felul de cadouri, e incredibil, imi povesteste cate chestii ii cumpara lui Robert din tara, desi ii zic ca nu e cazul sa se care de acolo cu ditaii masinile, haine peste haine ... uneori ma si supar, ca eu nu apuc sa ii iau nimic, ca ea ii cumpara de toate
Stiu ca am si plans pe faza asta cand s-a nascut Robert, ca a venit cu o droaie de lucruri si pe cele pe care i le luasem eu le-a azvarlit cat colo ....... Si daca ii zic ca vreau io sa ii cumpar ceva de la mine, nu ma asculta, ii ia ea si apoi imi zice "Ei, daca nu vrei sa i-l dai ... dar ma gandeam sa aiba si de la bunica ..."
Asa este ea obisnuita - la fel face cu baiatul de care are grija, ii ia mereu masinute, trenuletze, si piticul e obisnuit, acum asteapta mereu cadou.
Deci io mi-am dat seama: parintii sunt MUUUULT mai greu de educat decat copiii ...
Gata, inchei - nu inainte sa va zic ca am vazut un documentar super interesant despre gemeni, finalizat cu o nastere naturala de gemeni :) Superb :) Mi-e dor de burtica miscatoare si de bebemic pe piept :) (asta mare mai nou ma musca si ma ciupeste si moare de ras )
Noapte buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Danicris spune:
Buna dimineata. la toata lumea, inclusiv mie da' sa nu ma spuneti nici la sot nici la doamna doctor ca ma cearta. M-a trezit Vlad la 2, apoi la 5 (cand am mers amandoi si am mancat niste cozonac, eu simplu, el cu lapte), acu' el doarme iar eu bineinteles ca nu mai pot adormi. M-am pricopsit si cu o raceala, stranut si-mi curge nasu' rau, sper sa nu se agraveze.
Alysh, o mie de pupici, m-am cutremurat cand am citit de accident, bine ca sunteti ok. Tu strangi banuti pentru vacanta, eu ma gandesc ca vine nasterea si nici nu stiu unde o sa se intample. In Buzau in nici un caz, maternitatea este horror, sunt in mari dubii, nu stiu ce sa fac, oricum mai este destul timp pana atunci.
Am visat ca-mi alaptam bebelusul, de fapt bebelusa ca era fetita. Vorba lu' Simonix, nu prea ma vad mama de fetita da' sa ne dea Dumnezeu ce vrea El numai sanatos/sanatoasa sa fie.
Va pup si va doresc spor la trebi. Pentru superstitiosi, atentie ca-i marti 13, brrrrrrr.
Ah, uitam, sa-i dau o strigare lu' MsBB, ce-i cu lipsa asta, sper ca sunteti ok.
Esme, mai insist si la tine, poate mai dai o tura si pe la noi.
Papaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 si 14+
Alysh spune:
Buna dimineata,
Luati o . Eu nu mai beau ca beam numai decofe si renunt totusi ca e plina de porcarii......poate asa, ocazional voi mai bea.
Am trecut de la stadiu de foame nebuina pe care am avut-o cu o saptamana inainte de test la stadiul de nefoame si probabil peste o saptamana apar si greturile.
Multumesc mult fetelor de incurajari ref la accident!
VA ROG MULT TINETI COPILASII IN SCAUNELE DE MASINA, MI-AM DAT SEAMA IERI CAT A FOST DE IMPORTANT. EU AM SARIT DE PE BANCHETA DIN SPATE SI AZI MA DOARE F TARE CEAFA SI GATUL CA SI CUM AM FEBRA MUSCULARA, STEF S-A LOVIT DESTUL DE TARE LA MANA, CELALALT SOFER LA CAP, VLAD A STAT NECLINTIT IN SCAUNEL. Il mai luam uneori cand se plictisea langa mine pe bancheta: GRESIT!
Din cauza acestuia n-am mai plecat azi spre Iasi, nici nu mai aveam chef, l-am lasat pe tati sa plece singurel, asta e, next time.
Asa ca ma duce cumnatul meu la analize azi, sa-mi tineti pumnii mai ales ca, vb lui DAnICRIS e marti 13, brr.
VA pupacesc cu drag!
Vlady
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Buna dimineata, Luati o ![]() Am trecut de la stadiu de foame nebuina pe care am avut-o cu o saptamana inainte de test la stadiul de nefoame si probabil peste o saptamana apar si greturile. Multumesc mult fetelor de incurajari ref la accident! VA ROG MULT TINETI COPILASII IN SCAUNELE DE MASINA, MI-AM DAT SEAMA IERI CAT A FOST DE IMPORTANT. EU AM SARIT DE PE BANCHETA DIN SPATE SI AZI MA DOARE F TARE CEAFA SI GATUL CA SI CUM AM FEBRA MUSCULARA, STEF S-A LOVIT DESTUL DE TARE LA MANA, CELALALT SOFER LA CAP, VLAD A STAT NECLINTIT IN SCAUNEL. Il mai luam uneori cand se plictisea langa mine pe bancheta: GRESIT! Din cauza acestuia n-am mai plecat azi spre Iasi, nici nu mai aveam chef, l-am lasat pe tati sa plece singurel, asta e, next time. Asa ca ma duce cumnatul meu la analize azi, sa-mi tineti pumnii mai ales ca, vb lui DAnICRIS e marti 13, brr. VA pupacesc cu drag! Vlady |
niatza puiule. Asta cu scaunul imi aduce aminte coshmarul meu: mara nu sta in scaun, scartziie,maraiie, caraie etc. IO o leg, si ii explic ca acolo e locul ei de onoare.Ei, socrii mei nu suporta sa o auda scartziind, si.. o scot din scaun. Si de fatza cu mine, nu numai cand sunt doar ei cu fata, desi m-am rugat de ei: ca legea e lege, ba ca amica mea e medic de urgentza si tre sa o ascultam etc Nu va zic ca socrul conduce brusc, si pe linia de tranvai ....
si cunosc un caz ce putea fi evitat cu scaunul de mashina
- asha ca accentuez: si cel mai amarat scaun, folosit - e mai bun decat lasat copiii sa zburde in masina(cum zicea sotzul Adrianei)
Simonix, cum adica lucrurile luate de tine le-a zvarlit cat colo? tu glumeshti, sper, da? pai esti toleranta! asta m-ar fi terminat, ash fi plans... esti parinte, visele tale, dorintele, sunt cel mai importante. Si in maternitatem, moasha la curs ne incuraja sa luam noi lucruri vesele la copii - probabil pt crearea si construirea atashamentului fatza de copil inca din burtica. mama ta a afectat relatia asta? si eu am avut replici: ca de ce iei, ca de ce faci aia, ca cum sa iei lucruri dinainte de nashtere, si le-am taiat-o scurt: e treaba mea!
Si ma mai mir ca fac femeile depresie postnatala.... IOTE ASHA!
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
mihaser spune:
Neata!
Ar fi fost tragic accidentul daca Vlad nu era in scaun...Un copil mic zboara prin parbriz la o viteza de 25 de km/h...Noi mergem mult cu masina si nici nu se pune pb sa nu fie copilul in scaun!
Incepuse mama ca sa-l tina in brate ca nu e scaunul comod...ne-am certat cu ea si eu si sotu`...I-am tras o sapuneala de s-a suparat pe noi...dar i-a si trecut! NU LASATI BUNICII SA SE BAGE IN EDUCATIA COPIILOR VOSTRI...Scuze ca tip, dar e esential!
Eu nu las pe nimeni sa se bage ca peste ani vb lu` Cleo eu raspund...nu vreau nici bunici care sa-i puna sa stea smirna, nici bunici care sa le faca toate poftele si sa-i transforme in mici teroristi.
Eu le tai macaroana tuturor fie ca se supara sau nu!
Stau ca proasta de 4 ani acasa si nu am chef sa fie in zadar sacrificiul! Am invatat si eu ceva in astia 4 ani despre cresterea copiilor...Apropos Cri mi-a dat de stire ca nu l-ar deranja sa aiba o surioara mica ...Ce armata ar face el cu 2 caprite mai mici!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Chuny/Chuny.jpg)
Chuny spune:
Buna dimineata ( v-am spus ca va mai citesc :-)
Cleo, de mult vreau sa-ti spun, cand ma uit la Mara ta, o aseman cu Twitty http://4.bp.blogspot.com/_Ali3YaufDME/SbmexDLQ9AI/AAAAAAAAC7A/GWvJj8eyWhk/s320/Twitty.gif
Edit : aic, de ex: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Contzeshti2009august#5369456948631563170 Asa-i ca seamana ?
Alish, scaunul de masina e foarte important. Dar la fel de importanta este si centura pe orice traseu si in fata si in spate. La un impact cei din fata pot zbura prin parbriz, iar cei din spate devin proiectile care ii pot ucide pe cei in fata. Aveti grija de voi! Si aici pe DC a fost o mamica ce si-a pierdut bebelusul ce era in brate intr-un accident minor in care restul din masina au supravietuit.
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir ***** ***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Alysh ma bucur ca ati scapat teferi din accident, dar am o mare rugaminte pt tine in special, pt toate purtatoarele de comori la bord si pt toate mamicile si taticii in special: stai in centura si tu!!!! Ai mare dreptate cu scaunelul de bebe, offf si Robert mai face scandal la drum lung, sunt tentata sa-l iau, noroc de Cristi ca-i "afurisit" ca stiu sigur ca eu gresesc la faza asta.
Cleo tin punii sa fie bine, da?
dani prima data cand intru pe mess, te adaug, imi esti tare-tare-tare draga!
Multa sanatate la bebei - gresit - copilasi muciosi!!
Fetelor, cu raceala, mucii si socializare eu m-am referit la ce fac eu : nu am zis ca nu-l scot din casa, doar ca nu-l duc intre copii; la muci chiori si transparenti fara alte semne primele zile l-am tinut sa vad daca e semn de virusache, apoi l-am dus la locuri de joaca, dar le anuntam pe mamici ca suntem mucosi- sa stie macar. Iar despre bebe cu febra... pur si simplu eu as vrea sa stiu si sa nu intru in contact, asta e... macar pana la gradi, ca dupa aia stiu ce urmeaza. Eu ca si Desiree (ma duc sa-ti vad fifitza) n-am dormit de 1 an, 4 luni si cateva zile..iar in noptile de saptamana trecuta, cu muci...n-am dormit deloc..ca se infunda, plangea... asa ca vreau eu sa fiu exagerata in felul asta. Apropo, duminica, in Herastrau am fost cu versori cu copii la plimbare cu bicicleta de 5 persoane; m-a surprins Robert cat de cuminte si atent a stat in fatza, pe locul pt copii, langa verisoara lui... dar mi-a fost si frica de curentul luat in moaca, ca bagau astia o viteza ca la curse..asta e natura mea, mai panicoasa.
Va pup pe toate, pe toti copilasii sanatosi sau mucosi...eu am socrela la mine sapatamana asta (oh, happy days) asa ca mai rarutz pe forum.
Andrada eu ii dau seara lapte nan junior cu cereale, iar n alte cazuri...desi nu prea sunt... lapte napolact, dorma sau mili 3,5%. E foarte adevarat (ma rog, am auzisi si cazuri) ca unii bebi , chiar mari de peste 1 an, fac eczeme de la laptele foarte gras.
Magnetism recuerare rapida si drum bun in Americutza!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sibylle Buna dimineata ( v-am spus ca va mai citesc :-) Cleo, de mult vreau sa-ti spun, cand ma uit la Mara ta, o aseman cu Twitty http://4.bp.blogspot.com/_Ali3YaufDME/SbmexDLQ9AI/AAAAAAAAC7A/GWvJj8eyWhk/s320/Twitty.gif Edit : aic, de ex: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/Contzeshti2009august#5369456948631563170 Asa-i ca seamana ? ![]() Alish, scaunul de masina e foarte important. Dar la fel de importanta este si centura pe orice traseu si in fata si in spate. La un impact cei din fata pot zbura prin parbriz, iar cei din spate devin proiectile care ii pot ucide pe cei in fata. Aveti grija de voi! Si aici pe DC a fost o mamica ce si-a pierdut bebelusul ce era in brate intr-un accident minor in care restul din masina au supravietuit. Sibylle http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ Vladimir ***** ![]() www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie" |
sybylle, si cand vrea sa obtina ceva, exaCT privirea de Twitty o baga
![](icon_smile_big.gif)
despre accidente, la fizica - proful ne-a demonstrat cu formule de ce cei slabi/mici (in primul rand copiii) - devin proiectile. Ca si la sanius...cine zboara mai repede de pe sanie? sau ca pe motocicleta. Nu stiu cum sa explic.... bolovanul greu pica mai repede jos, cel cu greutatea mai mica, devinee proiectil.
Deci scaunul si gata
Auzi, mihaser, hai sa tzipi si tu la socrii mei. Io am tipat la socrul meu cand suna continuu, dar continuu la telefon, si apoi ma lua la rost ca sigur am patit ceva ca de ce nu raspund. Nene, esti bolnav? cum sa las copil de 2 luni in cada si sa iti raspund? cine te crezi? s-a suparat si nu m-a mai sunat.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
Simonix spune:
Brrrr... Alysh - m-am gandit la tine azi noapte, la faza cu accidentul si uite, ca ai revenit azi cu cateva vorbe. Mda, ai mare dreptate -NEAPARAT scaunel de bebe. Noi mergem cu masina foarte mult, ma rog, in fiecare zi - am avut si noi mici revolte dar nu am cedat si acum sta copilul bine merci, este mai mare si se uita pe geam, eventual ii dau si un biscuite, jucarii si nu avem probleme. Mai punem o muzica ceva si aplaudam. E drept ca nu prea am fost la drumuri luuuungi, de ore in sir dar nu l-as scoate de acolo. Aici sunt si autostrazi peste tot, deci no way la 120 - 130 km/h sa nu tin piticania in scaun. Iar cu centura pentru noi io sunt obsedata Ma shokez toata cand il vad pe fratele meu din Bucuresti care NICIODATA nu poarta centura, doar uneori pe autostrada isi pune - ca deh, e smecher
In oras nici nu se gandeste, ba chiar daca ma asez eu langa el insista sa nu imi pun centura ca sunt cu el in masina .... ce prostie.
Cleo - ma rog, nu le-a azvarlit dar nici nu le-a folosit. Pe motiv ca sunt mai bune paturicile din romania, ca sunt de la bunica... Cand imi baga faza cu bunica imi venea sa mor grrr... ce sa mai zic - as fi parut fara inima sa ii cenzurez hainutzele de la ea; Si acum imi pare rau ca i-a luat un costumash uratzel de iarna si eu pusesem ochii pe altul superb, dar mai scuputz - si ea imi zice: eh, daca tu vrei sa nu i-l dai pe asta de la mine ... asta este, il aruncam pe al meu si ii iei tu altul scump grrrr... (nu i-am mai luat nici un altul ha!) Mama asa este, foarte posesiva si extrema in iubirea ei de mama - focusul este acum mutat pe Robert 100%. Si depresie postnatala nu stiu daca am facut, oricum m-am simtit nasol, iar ea a alimentat intr-un fel chestia asta la inceput pentru ca deh ... cred ca stiti cu toate. Apoi ne-am obisnuit una cu alta, am mai cedat cate putin si asta este. De cand am devenit mama o tolerez si mai mult in extremismul ei, o inteleg, simti anumite frustrari foarte puternic, mai ales ca nu sta cu noi mereu (ce bine ) Oricum eu mereu am tolerat-o si nu am indraznit sa protestez prea mult, dar niciodata nu a fost multumita de mine, stiti voi cum este... A fost genul de mama perfecta in exterior, cu casa perfecta, copii ingrijiti, sacrificii facute, dar sufleteste eu consider ca ne-a neglijat mult si ca nu ne-a dezvoltat o anumita parte esentiala zic eu ... exact ce vorbeati mai demult despre cum se cresteau copiii pe vremuri. Lipsa mea de incredere in mine i-o datorez in mare masura ei. Acum, sa ii reprosez ei in fatza ce rost ar avea, sunt mare
si ma focusez pe partile bune si pe Robert, care vreau sa fie iubit de bunici. Doar ca nu as vrea sa fie asaltat
de cadouri, cadouahse ... Uite, masina aia in care Robert a plimbat-o pe Mara este adusa cu avionul din tzara
Zi si tu ......
Deci m-am lungit ... vremea a trecut si e timpul sa butonez. Va pup, o zi buna
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe