Nascut din durere si speranta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Aidaam ras si am plans citindu-ti povestea. Sa dea D-zeu ca Erk sa fie sanatos si sa va umple vietile cu bucurii si fericire. Sunt sigura ca Emma e prin preajma si vegheaza asupra lui. Prin cata durere ati trecut si mai treceti, va admir pentru curajul de a merge mai departw. Tu esti atat de tonica di haioasa, iar din povestile tale, sotul tau este la fel. Sa fiti fericiti si sanatosi si sa va iubiti 1000 de ani!

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Aida, te urmaresc de mult timp. Felicitari si sanatate scumpului vostru baietel.
Lacrimile imi curg pe obraz pentru draga de Emma.
nu mai am cuvinte

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk1978 spune:

Aida, de mult citesc mesajele tale dar pana acum nu am gasit niciodata momentul sa iti adresez cateva vorbe. Nu pot decat sa ma inclin in fata unei mame greu incercate. Felicitari pentru micul voinic, fii sigura ca ingerasul din cer isi va veghea familia. Sa fiti sanatosi, voinici, voiosi si sa va bucurati de lucrurile marunte din viata voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Sa va traiasca Erik!
Felicitari din suflet - le meriti, Mamica cu "M"

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Va multumesc dragelor pentru cuvintele si gandurile frumoase!

Adevarul este ca am avut mare noroc si au fost foarte promti ca nasterea a avut loc intr-un timp atat de scurt , ca altfel cine stie ce nenorocire se mai putea intampla ...

Erik are acum 3 luni si e mare pisicher. Ne incanta si ne da putere sa mergem mai departe. De fapt el este cauza pt care am reusit sa stam pe linia de plutire si sa nu ne inecam.
Il iubim pana la disperare , desi la inceput a fost atat de greu ... inca mai este dar ne rasplateste in fiecare zi cu puritatea si nevinovatia lui.
Dorul si lacrimile dupa Emma nu se vor opri niciodata , cateodata si Erik ma priveste mai speriat cand ma vede ca plang , pentru ca ii povestesc de surioara lui si plang fara sa ma pot abtine.
Nici macar la cimitir nu mai pot sa merg , doare atat de tare . Imi este atat de dor , iar filmuletele si pozele nu imi mai sunt de ajuns

Va multumim ca ati fost alaturi de noi atat in clipele cele mai crunte cat si in clipele frumoase! Ne-ati sprijit si ne-ati transmis atatea mesaje cu ganduri frumoase si pline de energie pozitiva , fara voi viata ar fi atat de pustie! Sunteti ceea ce nici nu am sperat sa am vreodata! Va multumim comunitate DC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Aida, ai tot respectul si toata aprecierea mea Si ma bucur enorm ca te-am cunoscut

Felicitari pentru grasunel Ieri m-am uitat pe toate pozele tale! Sunteti superbi!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genny76 spune:

Aida ti-am citit povestea si in timp ce scriu aceste randuri plang, stiu ca este foarte dureros pentru tine, stiu ca Dumnezeu ti-a dat puterea sa mergi mai departe iar scumpa ta fetita e in ceruri si vegheaza asupra voastra. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
Iar pentru Erik eu va doresc toata sanatatea din lume sa aveti puterea sa il cresteti mare, sa-i aduceti inca un fratior sau o surioara si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Aida, esti o mama extraordinara.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Aida, iti doresc sa ai parte numai de sanatate si de o viata senina si linistita, mamica greu incercata si curajoasa!

Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

AIDUTULE ,am spus-o tuturor mamicilor care si-au pierdut copilasi si ti-o spun si tie...sa va dea D-zeu de mii de ori fericire pe cat ati indurat .Pentru mine sunteti un exemplu ca ati putut trece peste durerea asta incomparabila in lume.Sunt sigura ca si ERIK o va iubi pe EMMA la fel de mult pe cat ati iubit-o voi si o faceti chiar daca nu o va cunoaste...ea va exista mereu in familia voastra si ti-o spun din proprie experienta cu un fratior mort cand noi aveam doar 4 ani si dupa 21 de ani inca nimeni nu l-a uitat si isi aduce aminte de toate clipele frumoase.Chiar daca Erik nu o stie tu ai atatea amintiri pe care sa i le impartasesti si ii vei insufla dragostea pt ea
Va doresc sa fiti fericiti si sa nu mai cunoasteti durere niciodata

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput