Nascut din durere si speranta
Raspunsuri - Pagina 5
anangel_lexi spune:
Am plans de la inceputul povestii si pana la sfarsit... Nu am cuvinte sa descriu admiratia pe care o am pentru tine, draga Aida! Sa va traiasca bebe Erik, sa fie sanatos, norocos si cumintel! Sunt sigura ca Emma este mereu alaturi de voi si ca va vegheaza de acolo de sus!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
monica_dicut spune:
Off aiduta mea, te tzuc tare tare tare tare
Cuvintele nu prea isi au rostul si sti ca iti doresc tot binele din lume, tie si lui bebe Erik
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Anuska spune:
Aida, un titlu la fel ca tine: perfect!
Un mare din partea mea, n-am mai fost demult p-aici, in mare parte si dupa ce am aflat de Emma...
Sa va dea DD sanatate la toti!
Si cred ca semnatura monicai_dicut poate te va inspira....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
cos_minutza spune:
Felicitari Aida!!!Sunt sigura ca licurici are grija de voi!!!Sanatate multa micutului Erik!!!
in devenire mamica
Doamne ajuta
georgia_c spune:
doi fratiori , unul la ingerasi , si unul aici cu voi ... o mamica perfecta si un tatic la fel .. tot respectul pt voi ..si fie ca Erik , sa va aduca numai bucurii si fericire
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
violeta29 spune:
AIDA,am plans cand ti-am citit povestea!Felicitari mamica curajoasa si multa sanatate si numai bucurii micutului Erik
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111-povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)
tanima_i2002 spune:
Nici nu imi gasesc cuvintele. Este atata fericire si atata durere la un loc, incat cred ca se anuleaza recuproc. Iti doresc sa le poti simti in continuare pe amandoua cu intensitate maxima. Aceasta bucurie sa va dea puterea de a rezista durerii pierderii Emmei. Multa sanatate puiului Erik si tie aceasi putere de pana cum.
Aaaa, sa nu uit: cand am nascut baiatul, ma asteptam ca valuri de fericire sa ma napadeasca, sa am niste sentimente din alea de te coplesesc. Eram tare dezamagita ca nu simteam asa. Dupa noua luni de asteptare, dupa noua luni cumplite cu multe internari, cu tratamente...etc, etc, ma simteam banala, simteam ca nu pot iubi cum iubeste o mama. Dar in timp am invatat ca iubirea vine in timp, iubirea se invata, am invatat de la copilul meu sa iubesc, am iubit in timp mai mult decat credeam ca pot iubi, inca simt ca mai mult de atata nu se poate si in fiecare zi sunt coplesita de cata iubire sunt capabila. La fel cum foamea vine mancand, la fel si iubirea vine traind.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)
IonescuOana spune:
Am plans si eu citind povestea...Doamne, cata tarie trebuie sa fi avut, Aida...Sa va traisca puiutul Erik-Tudor si sa va bucurati de sanatate si impliniri toti trei, Doamne-ajuta!
adisor2246 spune:
AMMULT CITIND POVESTEA TA.FELICITARI ESTI O MAMI CURAJOASA DAT FIIND FAPTUL PRI CATE AI TRECUT.FELICITARI INCA O DATA SI SA VA TRAIASCA BAIATUL
ADISOR MAMI DE BART ADRIAN
FROM THIS MOMENT I HAVE BEEN BLESSED
I LIVE ONLY FOR YOUR HAPPINESS