Nascut din durere si speranta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Foarte emotionant ai spus povestea voastra .
Erik nu e aici sa o inlocuiasca pe Emma, ea va fi intodeauna fetita ta si el fratiorul ei. Pe cand inca un bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

As vrea sa spun multe, stau deja de 5 minute privind primul rand de floricele pe care ti le-am trasmis... nu pot.
Sunt muta durere dar si de admiratie!

Tot binele din lume, sanatate, noroc, fericire!!!
Fie ca ochii vostrii sa nu mai planga acum decat de fericire !!!
Bine ai venit pe lume micutule Erik!!
Ai o mama, un tata si o surioara - minunati cu totii !!!

Aida -

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

vara2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Aida ai scris povestea voastra atat de frumoasa, sensibila dar plina de forta .Exact asa cum sunteti si voi.
Sunt convinsa ca Emma se bucura de fratiorul ei acolo de sus si vegheaza sa va fie bine.
Multa fericire va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu pe Aida nu o cunosc dar am o amintire extrem de ciudata.
Eram proaspat inscrisa la odiseea de sept oct 2009, la prima sarcina si eram efectiv terorizata de postarile in care fetele spuneau ca au pierdut sarcini de cateva saptamani. Eram atat de speriata incat ma gandeam ca un ghinion (de parca ar crede cineva in el) va pica si pe capul meu si ce ma fac eu ? ce caut printre aceste vesti triste ? mai bine plec si citesc numai lucruri frumoase, roz, pline de flori.
Dar nu am facut-o ca deja eram atasata de fetele mele ....
Intr-o zi apare o poza splendida in coltul din stanga sus....Emma nu mai e.....zic vai ...uite beleaua naibii....nu numai ca se pierd sarcini dar mor si copilasi frumosi, la inceput de drum, nevinovati....copilasi care NU se intreaba unde e dreptatea pe lumea asta.
M-a afectat mult acea poza....stateam cu forumul deschis si o priveam....
In odiseea mea deja se discuta ...."a murit Emma" ....iar eu habar nu aveam cine este....banuiam doar ca este un sufletel curat si frumos atins de o boala.
Am depasit faza de teama si am ramas pe baricade pana intr-o zi cand a postat "la noi" o celebra Aida Ciolac....si s-a nascut o intrebare in mintea mea...oare e mama Emmei ? oare cum as putea sa intreb ca o tuta...auzi...tu esti mama Emmei ?
Dar s-a aflat ca da si mai mult decat atat acum eram colege la odisee.
Ce am descoperit acum cu baietii in brate ?
Ca Aida e o luptatoare ....pe de o parte ....plina de putere si curaj.
Dar pe de alta parte este o femeie plina de caracter si un umor de zile mari (pe gustul meu) care merita sa fie mamica iar.
Cred ca Erik grasanul va reusi sa aline durerea si sa aduca zambete pe chipul tau.
Nu stiu de ce m-am lungit asa ...dar sunt luni bune....de prin primavara ...de cand tot vreau sa spun ....si nu am apucat.
Te pupa fata....si acum... sunt mandra ca am impartit aceasta odisee cu tine

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Foarte emotionanta povestea,Aida esti o mama puternica si am tot respectul pentru tine.Sa-ti traiasca puiutul sa va bucurati de el si de viata..Emma va veghea asupra linistii si fericirii voastre.

Mami de printesa Iulia-decembrie 2003 si bebe Alexandra Isabella.-(05-09-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Of Doamne, nu cred ca am mai plans nici eu vreodata asa cum am plans citind povestea ta de viata, Aida, a ta, a Emmei si a lui Erik... Nimic nu e intamplator in lumea asta, eu niciodata nu o sa pot intelege ratiunea pentru care un copil moare, insa sunt convinsa ca pe Erik ti l-a trimis Dumnezeu pentru ca era singura voastra modalitate de salvare din infernul durerii... Si asa cum vi l-a trimis, tot El sa il pazeasca de orice rau, orice durere si orice suferinta, sa ii dea viata lunga si implinita si voi sa va bucurati mereu de el si sa simtiti prezenta si binecuvantarea Emmei in vietile voastre!

Cuvintele sunt prea sarace in fata unui om ca tine, Aida...

Monica, mami de Luca si 7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Aida, mami, felicitari pt puiul mic. Nu am stiut ziua cand ai nascut, atunci, decat cand mi-a spus Daria pe mess. Dar m-am bucurat din tot sufletul pt ca in viata ta exista cineva caruia sa-i daruiesti iubirea din sufletul tau.
Am plans citind toata durerea ta si a Emmei, despre care nu cred ca am stiut in detaliu. Intotdeuna am considerat ca esti cu adevarat o mama eroina, si ca dureera ta este superioara oricarei dureri din sufletul unei mame.
Aida, esti mami de pui frumos si bucalat, am vazut si revazut pozele lui Erik si chiar este o mica minune. Are un inger pazitor sus in cer, surioara lui, care sigur se bucura alaturi de voi, si care il va veghea mereu.
Aida

Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Viata merge inainte
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaBu spune:

Am citit povestea ta cu lacrimi in ochi imi pare ffff rau pentru emma, dar de acolo de unde e ( un lok fara durere, fara suferinta si multa veselie) are grija de voi si mai ales de fratiorul ei care este o bombonica de baiat !!!

M-a emotionat fff mult povestea ta, de fiecare data cand ma gandesc la ea am un gol in stomac! Esti un exemplu de FEMEIE SI MAMA si pentru asta multi si !

Sanatate tuturor si -ilor !

Va pup ,Andra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Aida, acum am reusit sa citesc si eu povestea nasterii lui Erik. Ce e cel mai important e ca citind ceea ce ai scris am ajuns sa cunosc mai bine viata ta care nu a fost deloc ocolita de greutati. Nu pot decat sa spun ca sunt mandra ca te-am cunoascut, ca am schimbat mesaje si ca ma pot lauda ca am cunoscut-o atat cat se poate pe Aida Ciolac. Felicitarile mele pt taria de caracter de care ai dat dovada si o viata minunata de acum inainte alaturi de baietii din viata ta. Sunt sigura ca Emma te va astepta acolo undeva cand va veni timpul. Pana atunci nu am nici un dubiu ca nu e mereu alaturi de voi toti.

Monica 38+ in curand mami de Rares Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Ma inclin in fata puterii tale, a voastre si in fata durerii voastre pentru micuta Emma. Sa va dea bunul Dumnezeu multa multa fericire si sanatate in continuare, o meritati pe deplin.

Mergi la inceput