LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 6
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Ana ,ntz,ntz,ntz nu-mi place ce aud!!!!Ai grija de tine,ce naiba?Pun pariu ca bausei destula si nu mancasei nimic..![]() Gresesc? Cat despre zana maselutza... ![]() -am dragalasul vorbitor!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Doar ma stii
Hai ca zana vine o singura data. La primul dinte. Ca altfel ma devalizeaza
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alinkav
Multumim! ![]() Pozele sunt facute in curtea scolii Sf.Andrei, unde se duce la dans. Iar gradinita la care se duce e 41. Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Noi suntem la 87, cu Vladutz al Nataliei

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Eu mai am o problema tehnica legata de party. Habar n-am ce cadou sa cumpar. Ca trebuie sa fie ceva neutru, sa mearga si pentru fetite si pentru baietei, iar toate jucariile de pe piata mi se par insipide. Si azi trebuie sa rezolv problema, ca nu mai am cand dupa aceea. Help! Voi ce luati? Orientativ, asa, nu va cer sa va deconspirati![]()
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
adimercedes spune:
Fetelor, am trimis poze pe mailul comun.
ca mi-a venit cina.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Roxana_G spune:
Eu iau un trenulet.
Sper sa le placa si fetitelor. Fie-mii ii placeau, dar ma rog, ea a fost mereu 2 in 1.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
mirella76 spune:
buna dimineata!...
nu stiu cum reusiti ca eu tot imi propun sa revin in mijlocul vostru si nu prea reusesc nici sa va citesc...
dar sa incep cu inceputul...
FELICITARI SARBATORITEI DE ASTAZI: LA MULTI ANI PAULA MARIA! , 

FELICITARI PROASPETEI MAMICI ADIMERCEDES SI BUN VENIT MICUTULUI!..
in alta ordine de idei noroc cu mesajul de la luy
; multumesc iubita...asa ca nu dati cu rosii dar vrem si noi mai multe informatii despre party...cand?unde?cat si cum contribuim? multumesc anticipat
poate ne incadram sa venim si noi
Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
veroboroda spune:
Buna ziua!
In primul rand, FELICITARI, Adimercedes, sa-ti traiasca puitul, Adam Joshua(superb nume), sa fie sanataos si papacios, iar tie refacere usoara.
Noi n-avem vesti prea bune, dupa amigdalita de saptamana trecuta, v-am spus Bia a ramas cu o tuse productiva, era cat de cat bine, dar dupa 3 zile de gradi, iar suntem nasol, are o stare subfebrila 37,2-76,6, tuseste si mai rau si are si muci.Aseara am fost din nou la medic, ne-a dat iar tratament sumetrolim si humex.Nu mai pot sunt varza, azi nopate m-a trezit la 3, tusind ingrozitor, mi se pune pe suflet cand o aud in ce hal tuseste.I-am facut frectie,i-am scos mucii, am dat-o cu pulmexbaby pe piept si intr-un sfarsit a adormit. Eu insa nu am mai resuit sa dorm, cand am atipit si eu un pic, a sunat ceasul si asta a fost.
Incep sa fiu si eu descumpanita de mersul la gradi cu toti virusii astia. Incep sa ma simt vinovata ca am dus-o in colectvitate asa mica(desi sunt foarte multumita de progresele ei). Nu stiu ce sa mai zic, dar nu mai rezist psihic cu atatea viroze.
Va pupam si dorim si noi multa sanate puitilor bolnaviori .
Mami de printesa BIanca Elena
mihailescu teodora spune:
Adiiiii
,sa va traiasca
Adam Joshua!!!!!Sa fie sanatos,voinic si norocos!!!!Ce familie frumoasa sunteti!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Roxana_G spune:
Mirela, bine ai revenit.
Vero, multa sanatate Biancai!
Adi, sunt minunati puii, sa va traiasca. E tare haioasa Lisa asa smecheroasa cu ochelarii. Asteptam si poze de la petrecere (filmuletul nu am reusit sa il deschid de la birou, ca merge greu netul si ramane buffering).
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cumatra, chef de vorba ai? Sau iar n-ai telefonul cu tine?
Rox , mamica

,ntz,ntz,ntz nu-mi place ce aud!!!!Ai grija de tine,ce naiba?Pun pariu ca bausei destula
si nu mancasei nimic..