LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 7
alinkav spune:
Ana, aveam si eu intrebare la tine, cum faceti cu dusul si adusul Mirunei la/de la gradi, avand in vedere ca stai cam in afara orasului?Si mai ales cum veti proceda dupa ce va incepe scoala.Te intreb, ptr ca ne vom apuca si noi de casa in curand, care va fi pe Maracineni. Vom gasi solutii cu siguranta, dar acum dat fiind ca nu am de gand sa las serviciul, si sta mama cu copii...trebuie gandit cum vom face.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
Gabriela77 spune:
M-am intors azi la serviciu, ca si asa directorul de RU a fost cam sarcastic…., e tot ce-mi lipsea, Sara e mai bine tuseste mai putin, a ramas cu unchiul. L-a virusat si pe el. Eu tusesc urat de tot, sec, si am incercat toate remediile naturale. Sper sa treaca mai repede ca sigur nu-I e bine nici lui bb mic asa zgaltait.
Adi, cum Dumnezeu sa nu ma minunez ca abia ai nascut, alaptezi, te descurci cu bb mic si mai gasesti si resurse sa incurajezi pe altii???Ma inclin in fata atitudunii tale!
Erina, eu sper sa fie bine Daria si sa scape odata, of, of, din pacate e greu la gradi dupa pauze din astea, cel putin la noi a fost. Eu azi am vb telephonic cu educatoarea care a fost f draguta, luni mergem sa definitivam situatia, adica sa anuntam retragerea ei, cel putin cateva luni.Desi inca nu am gasit bona, poate reusim sa o mai lungim putin cu bunicile.
Picia, cuscra mea draga, ce surpriza frumoasa i-ati pregatit voi lui Michael, sunt asa curioasa de rezultat, dar la cat de artisti sunteti, cu siguranta e ceva deosebit! Te-am simtit mai tonica si vesela, sa vezi ce senzatii de neuitat vor fi la ziua lui…Acum ca intelege e asa de frumos! Sara si acum canta La Multi Ani, sufla lumanari si incropeste torturi din orice.Iar despre burta, cred ca numai ea e de tine, parca vad ca tot slaba esti.
Ana, tu iar exagerezi cu munca asa-i? Si cam ceri bataita?????
Luy, sa ma ierti si pe mine ca nu am prea ajuns la calculator, dar azi promit sa gasesc o poza frumoasa si sa o trimit! Sunteti mai bine?
Roxana, ce delicata situatie cu mama ta! Desi mie mi se pare foarte pertinent punctul tau de vedere. Si mama mea e extrem de sensibila la critici si mereu trebuie sa ma port cu manusi, adesea suntem si noi in dezacord, dar de regula se dezamorseaza repede conflicul. Totusi, pana la urma ar trebui sa primeze viziunea ta si sa inteleaga rolul ei de bunica. Tatal tau nu poate veni in sprijinul tau, vizavi de acesta situatie?
Of ce dulce e bb Adam, acum l-am vazut, iar Lisa o papusa dulce-dulce!Ce-mi place cum se stramba ea!
O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
Gabriela77 spune:
Veroce ma intristeaza vestile tale despre Bianca! Din pacate, te inteleg prea bine! Multa sanatate va doresc!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
Celia spune:

Paula Maria de mami Navicula
La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
alinkav spune:
Roxana,
sa-ti treaca supararea!Nu stiu ce sfat sa-ti dau, ai mare dreptate in ceea ce priveste atitudinea ta fata de educatia Alexandrei, dar nici sa te certi cu mama nu e bine, stiu si eu cum ma simt cand avem ceva discutii mai aprinse. 
Alina,
slippers76 spune:
Erina, castanele alea (daca ti-au fost trimise
) nu-s justificate. Orasul asta este infect. Sanatate multa Dariei. Tusea se lasa mai greu dusa.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alinkav spune:
Vero, sananate Biancai!
Teo, multumim!
In poze pare mai mare, dar asa e o piticanie mica, cum ii zice fiimiu!![]()
Erina, sa treaca cat mai repede tusea Dariei, multa sanatate!
Mirela, bine ai revenit!
Adi, ce scumpi sunt puii tai!Bravo ptr atitudinea pe care o ai!Eu m-am simtit nasol dupa a doua ceza.
Alina,
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Eu iau un trenulet. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Ei, las' ca n-ar fi trist al meu daca ar primi o papusa. Si nici sor'sa
Pupici
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Vero sanatate multa Biancai. 

Mirella bine ai revenit.
Gabi pupici multi tie si Sarei.
Adi ai niste copii superbi! Lisa e o frumoasa si o smechera si bebe Adam e mic si finutz. Iar tu esti absolut radioasa

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Alina, pe Miru o ducem noi dimineata si o ia tatal meu la pranz. De saptamana viitoare va dormi la gradinita si la pranz si o luam noi in drum spre casa. Pentru scoala cred ca se va pune problema de after school. La Sfantul Andrei au si asa ceva. Si atunci ii duc pe amandoi dimineata si-i iau dupa amiaza. Om mai vedea... Deci ne facem aproape vecine...
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)