LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 8
Erina spune:
Mamici am intrat rapid! Multumim pentru incurajari!!!
Gabriella si noi tot spre reziliere inclinam. Sa vedem ce parereare si pediatrul matea viitoare!!!
Eu la tusea siciitoare-care se mentine inca
iau numai Stodal, Homeovox si la inceput ceva Septogal. Toti medicii se feresc sa prescrie altceva iar la medicul ginecolog gasisem programare abia pentru 28.
Sanatatate amindurora!!!
Ce uitasem: Valentina cum se simte Andrei??? Sper ca a dormit mai mult doar pentru ca era epuizat din cauza plinsului dupa cazatura si ca nu are sunt alte probleme!!!
Fug sa il vad pe bebe Adam!!!
Roxana, nu stiu ce sfat sa iti dau. Oricum e neplacut cind iti este subminata atoritatea in fata copiilor.
Eu ma intrebam intr-o alta nota cum se pot educa cit mai corect copiii care au totul...si aici ar fi o discutie lunga...oricum...mai bine sa aiba de toate decit parinti demoralizati pentru care fiecare zi e o lupta...and than again ...pentru fiecare dintre noi ficare zi e o lupta....
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
mirella76 spune:

sunteti tare dragute; multumesc de intampinare
imi pare rau pentru bolnaviori sper sa se faca cat mai repede bine...
dar plsssssssssssss vreau sa stiu si eu mai multe despre party...
eu anul trecut nu am putut participa pentru ca printre multe altele abia o nascusem pe miruna si nu aveam cu cine sa o las; deci nu stiu cum au decurs lucrurile.
Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
mirella76 spune:
Roxana, si eu am ceva probleme pe tema asta cu parintii mei si nu am gasit inca o solutie. Este neplacut cind iti este subminata autoritatea in fata copiilor si este si mai neplacut cand tu esti cel rau pentru ca incerci din rasputeri sa faci ce consideri tu ca parinte ca este mai bine pentru copilul tau...Eu una ma gandesc din ce in ce mai mult la cat de greu este sa educi un copil; sa-l faci sa inteleaga ce este bine si ce nu...
Mirela
Albert Raul 1.09.2007
Miruna Alexia 12.08.2008
http://community.webshots.com/user/mirellacoc
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Mamici am intrat rapid! Multumim pentru incurajari!!! Gabriella si noi tot spre reziliere inclinam. Sa vedem ce parereare si pediatrul matea viitoare!!! Eu la tusea siciitoare-care se mentine inca iau numai Stodal, Homeovox si la inceput ceva Septogal. Toti medicii se feresc sa prescrie altceva iar la medicul ginecolog gasisem programare abia pentru 28.Sanatatate amindurora!!! Ce uitasem: Valentina cum se simte Andrei??? Sper ca a dormit mai mult doar pentru ca era epuizat din cauza plinsului dupa cazatura si ca nu are sunt alte probleme!!! ![]() Fug sa il vad pe bebe Adam!!! ![]() Roxana, nu stiu ce sfat sa iti dau. Oricum e neplacut cind iti este subminata atoritatea in fata copiilor. Eu ma intrebam intr-o alta nota cum se pot educa cit mai corect copiii care au totul...si aici ar fi o discutie lunga...oricum...mai bine sa aiba de toate decit parinti demoralizati pentru care fiecare zi e o lupta...and than again ...pentru fiecare dintre noi ficare zi e o lupta.... ------------------------------- Erina si Daria (18.09.2007) 16+Fericirea este o optiune. Alege-o!!! |
Of, tie nu ti-a trecut nicia cum tusea aceea???

la mine e rau de tot, in sensul ca tusesc aproape continuu, macar de s-ar rari putin!
Cu rezilierea vedeti voi, important e sa fii linistita si sa ai grija de voi! La noi sugestia a fost unanima din partea tuturor medicilor, NU gradinita acum. Si eu, sincer, nu mai pot face fata altor valuri de imbolnaviri!

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
luy spune:
Mirella, bine ai revenit !
Ai PM cu detalii despre party, poate reusiti sa ajungeti si voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Luy, cum e Maria? Sper ca sunteti mai bine.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
luy spune:
In primul rand vreau s-o felicit pe Adi
pentru atitudine, pentru optimism, pentru felul exemplar in care a pregatit-o pe Lisa in legatura cu Adam Joshua ( si mie imi place la nebunie numele, abia astept sa vad si pozele - dar de acasa, ca de la munca nu am acces pe yahoo ) si , mai ales, pentru bebelus ! ![]()
Sa-ti traiasca, mamico, sa te bucuri in fiecare clipa de minunile tale !
Iar lui Adam Joshua ii doresc o viata frumoasa, plina de fericire, iubire si suuces !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Sanatate multa si de la noi bolnaviorilor, pitici si mamici, nu mai nominalizez, ca vad ca-s asa multi
. Cate un pupic fiecaruia ! 
Noi am ajuns ieri iar la urgenta - si uite asa am capatat alt diagnostic : ROSEOLA 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Ieri starea Mariei a fost foarte proasta, chiar daca temperatura a variat intre 37,2 si 37,6 a avut permanent o stare de somnolenta accentuata, a dormit aproape toata ziua, a fost super-maraita. De dimineata am observat eruptia pe burtica si pe fata, langa urechiuse si pe ceafa. Pana seara era ca un dalmatian deja ... 
Din fericire azi starea ei generala este muuuult mai buna, s-a apucat de scotocit in dulap si s-a imbracat in fluturas cica
( si-a luat sotul liber si sta cu ea ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
slippers76 spune:
Luy 

hai ca nu e asa de rau. Macar ati descoperit cauza febrei foarte mari. (Pe mine ma manca limba ieri-alaltaieri sa te intreb daca nu cumva ar trebui investigat si altceva, ca din experienta, de cate ori a facut Miruna febra fosrte mare si care a tinut mai mult de o zi - o zi si jumatate, a fost altceva decat amigdale inflamate sau viroze). I-a aparut eruptia?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts