LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Hai ca am fost defazata cu intrebarea legata de eruptie. De acum e spre bine, ai sa vezi.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Luy, Mariei, sa-i treaca cat mai repede!Bine ca ati aflat pana la urma care a fost adevarata problema!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumesc tuturor pt incurajari, inseamna f.mult pt mine sustinerea voastra de zilele acestea

Ana, uite pt tine un extra, pt patania ta de ieri.
Mai voiam sa spun ca sunt grozavi copiii tai , au niste replici atat de dulci, le savurez de fiecare data

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

´Neata si de la noi!

Am vazut o Olivia scumpa tare si o fam de Adimercedes minunata!

Sanatate in special micutei Maria, de mami Luy. Bine ca ai descoperit cauza!
Piciulik scump si drag, va cu mare drag si ma gandesc ca, parinti mai minunati decat voi, care sa puna atata suflet in ceea ce fac ptr puiul lor, cam rar intalnesti. Mi-a placut tare mult ca amenajati camera cea noua pentru Micha, asta ca sa nu-l faca gelos pe puiul mic ce va veni in curand, si nu ptr bb din burtik, asa cum probabil ar fi facut orice alt parinte. Sunteti minunati!

Ana, sanatate multa si ai grija de tine!
Rox, e greu, dar trebuie impuse principiile, fie ca e vb de parinti fie de straini. Si eu am cate ceva de modificat in educatia lui Andrei, fata de cum am fost eu educata si o voi face negresit la vremea respectiva! Asta nu inseamna ca nu o iubesc si nu-i voi fi recunoscatoare mamei, ptr cum m-a crescut!

Revin!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ana, si eu ma tot gandeam ce cadou eutru sa iau pentru party. Am vazut la Auchan niste lego-uri pentru 2-4 ani care au si cate un omulet si par foarte dragute.

Luy, refacere rapida Mariei!

Alinkav, Olivia e tare frumusica si dulce!Si fratiorul ei la fel!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Luy, pupicei si voua, sa va faceti bine, ca abia astept sa ne vedem.Da, sunt haiosi ai mei copii, dar si exasperanti cateodata. Mai ales cand isi pun mintea amandoi odata sa ma termine

Nana, sunteti bine? Mai tuseste Andrei?

Mandarinuta, sa stii ca si eu ma uitam aseara la lego-urile alea

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Legat de cadou pt party, mi se pare si mie dificil sa gasesc ceva unisex, ca sa zic asa. Ma gandisem si la un trenulet, ca sigur si fetitelor le plac. O sa ma orientez in functie de ce voi gasi, pana la urma. Ramane valoarea de 50 ron, ca anul trecut ?

Mergi la inceput

Ana, . E posibil sa vin fara Meme la party, ca nu stiu cum e cu roseola asta, e sau nu contagioasa si daca e, pt cat timp. Si nu vreau sa aduc la tombola si astfel de cadouri
Dar eu vin sigur, ca deh, mi-s organizator

A anuntat-o cineva si pe Annisia ? Ca eu nu am nr ei ( deh, daca e la secret...)

Mergi la inceput

Vreti sa filmam petrecerea, ca anul trecut ?
Am banuit ca da si am sunat mai devreme pe nenea cameramanul, nu era la birou si n-avea agenda la el, sa-mi spuna sigur daca-i disponibil, o sa ma sune el diseara. Dar mi-a promis ca ne rezolva cumva.

Mergi la inceput

Pt voluntarii la decorat sala - ar fi ideal sa va dotati cu cate o pompa de umflat baloane, daca nu sa va pregatiti plamanii, ca nu-i deloc asa usor cum pare sa umfli cateva zeci de baloane de caciula
O sa ma interesez de la cat este disponibila sala vineri, sper sa putem sa ne vedem pe la ora 18 ( sa nu fie inchiriata pana tarziu in ziua respectiva ). Va anunt. Va mai oferiti o data ? Ca sa vad pe cine ma bazez.

Mergi la inceput