LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 10
Gabriela77 spune:
Mai fetelor, ce frumoasa e senzatia asta cu bebele misunand in burtica, deja ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca va fi ultima data! Asta mica e asa de misunatoare, intr-adevar cand am vazut-o acum la ecograf mi s-a umplut sufletul de o iubire imensa...De-aia nu pot sa-l inteleg pe C care zice ca nu stie cum va mai putea iubi pe altcineva la fel ca pe Sara? Eu cand ma gandesc la inca un sufletel mic si neajutorat, ma induiosez instant! E frumoasa si delicata, printesa mea! DE-abia astept sa o strang in brate! Sara e asa dulce, cum pupa burtica si o mangaie si vorbeste prin buric cu Emma. Sa speram ca va reactiona pozitiv la venirea ei pe lume, noi o sa facem tot posibilul sa fie asa!Oricum mi se pare asa frumos tabloul cu doua fetite!
Luy, of, ce vesti, bine macar ca ati descoperit cauza!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia
22 +
slippers76 spune:
Asaa... Si daca tot trag azi chiulul la servici, ca deh, ma menajez, sa va arat ce-a mai gasit zana maselutza sub perna, pe langa dintzisor: www.flickr.com/photos/16792873@N07/3995360724/" target="_blank"> o felicitare
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Luy, din cate stiu eu roseola e contagioasa inainte de simptomele de pseudo-raceala si febra. In mod normal acum ar trebui sa fiti ok din punctul asta de vedere. Si oricum, mai e o saptamana pana atunci
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
valentina_22 spune:
Gabriela, sanatate multa,
Slippers, off, acum esti bine? Sanatate multa si ai grija cu crizele astea sunt pacatoase rau de tot. Si spor la crescut dintisorului de os!
Piciu, m-am bucurat mult sa aud ca sunteti bine, sanatosi cu totii. Felicitari pentru munculita,iar ursuletul sa aiba numai vise placute in noua sa camera. Sa-si stapaneasca sanatos achiziitiile si impreuna cu mami si tati sa petrecea clipe de neuitat duminica. Pupam si burticuta mare si pe bebelinul nazdravan!
Erina,
o dulceata si ii urez multa sanatate si refacere rapida. Legat de Andrei, el este acum vio si si cu care chef de joaca. Se pare ca m-am speriat eu degeaba.![]()
Luy, sanatate multa Mariei. Din fericire odata cu eruptia, roseola se vindeca foarte repede.
Rox, eu nu am avut o relatie speciala cu mama, nu am fost prietene niciodata si nici acum nu discutam destul de mult. In privinta copiilor tine insa mai mereu sa-si impuna punctul de vedere. Mai mereu eu sunt lupul si ea zana buna. M-am simtit umilita la ultima discutie avuta din cauza asta mai ales ca era si Alex de fata. De atunci nu mai iau in considerare nimic din ce spune ea.(puteti sa dati si cu rosii, ca nu ma supar).Eu stiu cel mai bine ce este mai bine pentru copii mei. Poate sunt eu mai radicala dar nu o cunoasteti pe mama! Daca ar fi dupa ea nu ar mai exista regului si fiecare ar face numai ce vrea el. Nu stie sa se impuna si lucrul asta s-a vazut cel mai bine in vacanta de vara cand ti-am lasat acolo pe cei mici.
Mi-am impus sa nu mai apelez la nimeni oricat imi va fi de greu. Cum m-am descurcat pana acum singura cu 2 copii, doar eu si sotul, o voi face si de acum incolo cu success. Din cate spui relatia ta cu mama ta este foarte stransa. Este normal sa nu ai liniste, cand ai avut o cearta cu dansa si sa incerci sa faci ca totul sa mearga bine ,chiar daca nu ai fost tu de vina. Totusi parerea mea este sa-ti impui punctul de vedere, tu stii ce este mai bine pentru Alex si Andrei. Mama ta chiar daca se supara, in adancul sufletului ei isi da seama ca cea care are dreptate esti tu. Un mare,mare
! Eu stiu ca tu esti o leoaica feroce, atunci cand este vorba de prichindeii tai!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
LA MULTI ANI, Paula Maria de mami navicula. Sa fii sanatoasa, sa cresti mare si sa ai numai realizari in viata!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Multumesc tare mult de sustinere si de vorbele bune. Am avut si eu o rabufnire. Sigur voi gasi o cale sa rezolv partea asta de comunicare, ca in privinta deciziilor privind copiii nici nu ma gandesc sa fac altfel decat consider eu bine.
In alta ordine de idei m-a sunat educatoarea, pe Andrei l-a muscat o fetita de obraz si are ditamai semnul. O sa vad si eu diseara, dragul de el.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Nana, sunteti bine? Mai tuseste Andrei? ![]() ![]() ![]() ] Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Suntem bine.

Andrei nu mai tuseste ptr ca am zis pas siropului de tuse si ce-i mai dadeam, si si-a revenit singurel.
Azi noapte a cam stranutat, sper sa nu o luam de la capat.
LA noi e furtuna, si ieri pe vant l-au scos afara. Si a fost si ger de-ti ingheta sufletul.
Nana,
Andrei Stefan ( 26.09.2007) Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
rnico spune:
ceau!
multumim luypt sms.
noi momentan suntem la sibiu, dar daca reusesc sa fac programare la pediatra pt controlul de rutina de 2 ani si respectiv 6 luni venim cu placere. voi sti daca reusesc azi sau maine!
daca reusim sa venim, as avea si eu o rugaminte! eu nu am primit cd cu filmu de la party de 1 an, daca poate cineva sa imi faca si mie o copie....multumesc frumos! 

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)
luy spune:
Rox
, tare complicat ( si consumator de energie ) sa mentii echilibrul ...
Nana, tin pumnii pentru fluturash, sa fie bine
Gabriela, ce frumos povestesti tu acolo ! Tare dor mi-e si mie de fluturashii din stomac... 
Ana, super-super felicitare !!!! Voi sunteti o familie de artisti, sunt nerabdatoare sa vad ce-o sa iasa si din mainile lui Vladutz cand va creste un pic mai mare. Cu asa 'antecedente' ... sigur are si el inclinatie spre partea asta ! 
Felicitari scolarilor Stefan si Sofia ! Tineti-o tot asa !
Erina
, multa multa sanatate Dariei si tie. Tare ma intristez sa aflu ca inca nu sunteti bine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
rnico spune:
2 saptamani incepem diversificarea si atunci sper sa nu mai semene asa de mult noaptea cu ziua (papa pt tudu din 2 in 2 ore) si sa pot si eu sa intru pe net mai des.....
mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)