LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriela, tusea mea o componenta preponderent alergica. Ma apuca mai mult seara sau daca vorbesc mult, daca ma enervez sau daca maninc anumite mincaruri.
In PN nu am apucat sa merg la homeopat. Am auzit ca ar fi in Bucuresti unul faimos si foarte bun. O sa ma interesez.

Am fost cu Daria la control de dimineata (am gasit din fericire un medic liber la una din clinicile astea private-inca nu am facut abonament nicaieri mergem la care apucam; la asta de pe strada noastra pediatrii au asa un program scurt...) Nu e refacuta complet, trebuie sa scapam de mucisori. Nu am gasit la farmaciile vizitate Sinupret dar sper sa gasesc miine.
Joi mergem din nou la control cind vom vedea ce tratament pentru cresterea imunitatii primim.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici a anuntat-o cineva de petrecere pe Bebeka???

Am uitat sa scriu ca la-am vazut pe Robertul nostru frumos in concediu cu mamai si tati! Imi pareraua ca nu puteti ajunge la petrecere!!!

Va doresc o dupa-amiaza linistita!!!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Vin si eu sa urez sarbatoritii zilei, pe
Iulius Teodor de mami Alinus_25
Teodora Victoria de mami Claudia1178
Andrei de mami aandreea2
Iris Maria de mami Ripley
Stefania de mami Andrruzza
Amalia Maria de mami danyelle005

Sa cresteti cu fericire, sanatate, noroc, indestulare si sa umpleti de clipe minunate casele si sufletele parintilor vostri!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI, sanatate si numai impliniri dragilor sarbatoriti de astazi!

Andrei de mami aandreea27

Sanatate, fericire si numai clipe minunate alaturi de cei dragi si pentru Isabeluta! LA MULTI ANI!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Rodica, ce vesti bune ne aduci!!!

Rita, iti doresc sa ai o sarcina usoara, o bebelusa sanatoasa, frumoasa, isteata si o nastere usoara, cu refacere rapida!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Papanash, distractie placuta pe litoral. Pupam un nazdravan ca sa treaca vanataia!
Cecilia,
Danuta, Andrei inca! doarme la pranz in jur de 2-3 ore.
Rita, felicitari pentru cele doua liniute! Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebelus, frumos, papacios si sanatos!
Rodica, sa-ti traiasca flacaii. Am vauzt pozele tale iar cei doi frati seamana intre ei ca doua picaturi de apa. Ema este un dragalas de-ti vine sa-l mananci!

Noi nu avem noutati. Copii sunt bine(Slava Domnului), dar atat de obositori!! M-au terminat si inca ziua nu s-a terminat. De dimineata am fost in Tineretului,apoi la Palatul Copiilor. Am crezut ca este acolo circul Orlando,dar am incurcat orele. Insa am dat peste o expozitie de caini si pisici spre bucuria copiilor.
Ieri am fost la job si mi-am depus si eu cererea de reincepere a activitatii. Teoretic de marti ar trebuie sa fiu la lucru, dar cum treburile merg destul de rau acolo, am convenit sa lucrez inca o luna si apoi direct in somaj.
Maine am in plan pregatirea tortului pentru Andrei. Luni vom petrece doar in familie, petrecerea urmand sa se tina in week. Nasa mea inca nu a binevoit sa-mi de-a un telefon si am ajuns la capatul rabdarii. Mai astept pana cel tarziu marti un semn din partea dumneaei, daca nu apare stiu ce am de facut.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Adi am vazut pozele cu Adam!!! E asa de dulceee iar poza in care primeste primul pupic de la mami e absolut minunata!!!
Ce figura poznasa poate sa aiba frumoasa ta!!! E o fetita tare expresiva si isteata! Se vede din priviri!!!
Am vazut cu daria filmuletul in care4 despacheta aragazul. Daria spunea: al meu, al meu!!!(adica vrea si ea desi are unul alt model, nu asa ochios ca al Lisei). I-am spus ca ii scumpara mami si ei si era foarte fericita uraaa, uraaa...(de acum trebuie sa cumpar alt aragaz).

16+

Erina, ce tare e Daria!!! :P SI apropos de aragaz, la noi s-a cam dus noutatea si nu prea se mai joaca Sunt sigura ca o sa il redescopere la un moment dat, mai ales ca zilele astea a avut alte ocupatii si griji ;)

Si inca un apropos, la "ura, ura". M-au sunat sa zicem impreuna rugaciunea si inainte de asta faceam conversatie. La un moment dat, Lisa incepe sa strige "hip,hip, hurray", ca cica sa ii cant Happy Birthday . Au sta cu sotul la poveste si apoi a vrut sa ma sune iar si mi-a zis "Mami, stars, sing stars" - sa ii cant "Twinkle, twinkle", unul din cantecelele ei favorite. Si a adormit asa, cu telefonul in mana si eu cantand la telefon... La final deja plangeam .

Apoi a trecut sotul pe la mine s aimi mai aduca una-alta, ca sunt la faza plangacioasa, Sper sa treaca repede .

Iti doresc sa iti treaca si tie tusea asta pe care o tot tragi de atata vreme. Cu gradi cum mai e? Ceva schimbari pozitive? Cu sarcina cum iti mai merge, cand mai ai eco?

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

intrai si io pe mailul comun si am vazut pozele si filmele de la prietenele din tara cangurilor, m-am inmuiat si impresionat tare, am inceput boceala. Iata cum incepe weekendul meu
Draga Adimercedes , esti o mamica frumoasa si radianta, Lisa iti seamana din ce in ce mai tare, e impresionanta legatura creata intre voi toti, se simte din plin iubirea, radiati cu totii...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Papanash, multumim de aprecieri.

Nu stiu daca am apucat sa iti zic bafta cu reinceperea jobului si sa iti mearga totul bine!!

Voi cu gradi cum mai sunteti? Ce s-a rezolvat dupa cazatura lui Adi? Ai simtit vreo schimbare in bine?

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Andrei de mami aandreea27

La multi ani, sa fiti sanatosi , fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, Isabeluta, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput