LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Rita,felicitari!Sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
Rodica , multumim de veste!

Ema, La multi ani, fericiti impreuna , sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce va doriti!

Adi, ma bucur ca reusesti sa faci fata copilasilor tai dragi, te imparti intre Adam si Lisa , chiar si de la distanta... Sa treci repede de starile plangacioase si sa te bucuri de minunile tale.

Erina, multa sanatate Dariei si tie .

Vale, ma bucur sa citesc ca sunt bine copilasii. Reacomodare usoara la job, desi imi pare rau ca pentru putina vreme.

Rox, asteptam impresiile Atomicei din excursie.
ici lui Andrei , sper ca nu a fost o muscatura zdravana...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

stiam eu ca am uitat ceva...

Adi felicitari mamico!Sa va traiasca Adam Joshua,sa fie sanatos si papacios!V-am admirat in poze,sunteti o famile frumoasa si ce bine de voi ca aveti bunic tanar,poate sa va mai ajute

Valemultam Apropo de nasi...nici ai lui Miru n-au fost la ziua ei,nici macar un telefon nu au dat...dar nici eu nu i-am chemat

Rita felicitari pentru sarcina si nastere usoara!

Ema la mai multi ani fericiti!

Erina,Gabriela multa sanatate!

Celia am scapat de raceala fara vizite la dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!
Am reusit sa intru si eu in sfarsit...as vrea sa multumesc pentru urarile de la multi ani facute lui Vlad. Din pacate eu nu am reusit sa mai intru de cand cu entorsa mea la picior...Iar acum am intrat sa vad in ce faza e petrecerea sa stiu daca nu trimit mailul prea tarziu!
Am citit Luy, ca Maria ta are roseola. Posibil sa aiba si al meu. De ieri seara avem crize cu febra mare. Cu plansete la antitermice si la termometru. Nu stiu de la ce! Nu cred sa fie gripa si nici masele. Ma doboara cand il vad asa moale si neajutorat. Acum nu siu cum e cu eruptia. Sa astept astea 3 zile sau ar fi trebuit sa apara si ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Citesc pe bucati, dar acum m-am oprit pentru ca am citit ceva cu adevarat minunat: Felicitari Rita si sarcina usoara pana la sfarsit! O nastere usoara si o bebelina sanatoasa si voiasa! Doamne Doamne dragutul cum le aranjeaza el!
Dupa asa o zi sincer nici nu-mi trebuia o veste mai frumoasa!
Apropo multumesc de urari. Sa fim cu totii sanatosi e tot ce-mi doresc si un strop de noroc sa avem sa fim la fel de sanatosi si pe mai departe! Si fac urarea asta pentru voi toate!!!!
siun pahar pentru voi!!!

PS Pentru bolnavioarul meu in mod special (incantat de "suflat") am suflat in lumanari la onorabila mea varsta. Am folosit lumanarea de la serbarea lui de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Am venit iute-iute si fug la kuki.
Multumim de pupici si comentariile dragute. U all! But all!

Vazut poze si filmuletze de Adi si m-am emotzionat rau de tot.... Dat la soricei! Frumosilor!!! Iar tu parca nu ai nascut - esti atat de fresh si radianta ca nu-s sigura ca tu esti proaspata mamica sau... bunicul. El arata cam stors.
Iar imaginile cu Lisa si Adam nu-mi ies din minte!! Sa-ti traisca, mama dulce de two little stars - m-am topit si la faza cu Twinkle-twinkle... Nu puteam sa-i citesc lui Radu, de nod in gat.

Vazut pozele Rodicai si intr-adevar e socant ce semana cei doi frati! E clar un Darius-reloaded - o sa avem inca un osan duuuulce foc! Yuhey!!! Iar mami e frumoasa si topita tare. Minunata familie. (sa stii ca m-am gandit mult la tine/voi, de cand cu jobul sotului). Ah, si multumim mult de vestea cu Rita. Asta da!

Iesit blaturile la 2 torturi grozav! Maine dimineatza umplu & decorez. Avem un taktok (traktor) si un TORT YAIA - va fi cu Mikey Mouse... Sa vedem.

In rest, Micha e a facut azi la "peteu" un kk miiic, dar de care era extrem de mandru - si cum ii promisesem un tractor cu remorca la primul kk in peteu... l-a primit! E topit. (cu olita nu-l intereseaza, asa ca incurajam wc-ul)

Rox, m-am tot gandit si rasucit cu problema ta - da, asta e cam macinatoare! Noi stam la distante si e ff bine asa. Socara ar fi putut veni "sa ne ajute" - dar eu nu vreau, vazand cat TNT exista, latent (sau manifest, dupa 2 sapt.), in convietuirea asta atat de apropiata.
Mamele noastre desigur stiu si ele de toate si mai bine, dar... eu le ascult, le spun calm si ff ferm opinia mea (evtl. dezacordul meu + motivul) si fac cum vreau. Fara amendamente si regrete. Mamei, cand se mai ofuscheaza, ii spun mai in gluma, mai in serios, ca ea a avut randul ei cu noi, acum e randul meu sa-mi cresc copii. Si oricum e de acord ca Micha e un copil f cuminte, cu care te poti intelege, ca-mi fac bine jobul de mami - "nici nu credeam ca vei fi asa o mamica grozava". ( o iau ca pe un compliment?!) Cu soacra e mai delicata comunicarea in situatiile astea, dar cand ma simte ca ma aricesc o tzara se retrage. Stie ca nu cedez, Radu imi tine spatele 100%.
Parintzii, ca si copii, ii ai cum tzi-i educi.
Sincer, nu cred ca e de dorit sa ai conflicte cu mama ta - clar doare! - dar convingerile tale in legatura cu formarea copiilor tai sunt MULT mai importante. Nu te macina, mergi inainte si nu te lasa cu garda descoperita. Daca te vede "slaba", o sa exploateze bresa asta. E extrem de neplacuta sabotare de fata cu Alex - si ne-fair. (Roag-o sa aveti orice discutzie de genul asta fara "galerie", poate reuseste sa se abtina?) Iti tin mult pumnii si inca o data: ne te lasa subminata si nici "remuscata" de mama.

Va pup si merg la kuki, maine suntem 21 adulti + 11 copii pe aici...

SANATATE tuturor, mamici si copilasi!

Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Michael (8.10.2007) si Countdown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Piciulika, spor la pregatiri, ornat, sa iasa totul asa cum iti doresti si Petrecere frumoasa!
Felicitari lui Mi-cha tractorisit!
Ai grija de tine si de bebe in primul rand...ici

Danuta, ma bucur ca Miruna a scapat de raceala. Sanatate multa si sa va ocoleasca racelile sezonul asta. ici

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI Stefania de mami Crisjo!

Sa-ti fie viata minunata!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI colegilor de sarbatoreala si petrecere
Michael, Micha matroz ursulet de mami Piciulika
Mihai de mami Raluca
Alexandru de mami Adhnana!

Sa va fie vietile minunate ca si cea a baietelului meu, Tudor!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Paula Maria de mami navicula!

Sa-ti fie viata minunata!

Poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI
Iulius Teodor, fratior grijuliu si iubitor de mami Alinus_25
Teodora Victoria de mami Claudia1178
Andrei, Andu calaretul cu botic de mami aandreea27
Iris Maria, dulceata ce-si adora sora mai mare de mami Ripley
Stefania, tinuat secreta de mami Andrruzza
Amalia Maria, ieseanca dulce de mami danyelle005!

Sa va fie vietile minunate!

Poze

Mergi la inceput