LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
Rox, cum e cu muscatura ? Adi a muscat si a fost muscat, din pacate stiu cum este .
Teo, ce a crescut Mihnutzu, l-am vazut in poze pe mail, e un voinic si un frumos !
Am vazut-o si pe frumoasa Olivia, o papusica blonda si suava
.
Nana, asa si la noi,cum nu i-am mai dat sirop cum s-a mai dres la tuse.
Carpatinoooo, toate bune la voi ?
Marunzikaaaaaa , voi ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
voiam sa va mai intreb/raspund cate ceva dar nu ma mai pot concentra, ma duc la nani ca-s franta.
ma gandesc la cadouri ( eu zic sa ramanem tot in jurul valorii de 50 ron).Poate n-ar fi rau sa personalizam cadourile, adica sa punem si o felicitare
.
noapte buna si odihna placuta !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Buna seara, buna seara, Luy sper ca in curand sa fiti mai bine, se pare dupa cum spun fetele ca ati scapat de ce a fost mai greu. ![]() Nico ma bucur sa aud vesti de la voi, am mai intrat pe blog, dar nu am mai vazut noutati. ![]() Adi chiar ma gandeam cum iti mai arde sa mai si scrii, imi amintesc ca vreo 2 zile dupa nastere eram ca dupa alta planeta. pentru o mamica tare curajoasa si organizata.Ceamica sa va fie de bine aniversarea. La cat mai multi ani inainte. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Greyereas, data trecuta am fost si eu parca de pe alta planeta, dar vreo 2 luni, asa... Acum, la runda 2, parca sunt mai relaxata, stiu cam ce ma asteapta, ce pasi sunt de facut, si parca ma simt si eu mai in putere...
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
cecilia L spune:
Eu nu mai pot tine pasul cu voi, am ffffffff multa treaba, nu se mai termina, wunt in urma cu tot, casa-munca-copil, ca sa nu spun ca, cu al meu sot vb la telefon
.
Luy, eu nu cred ca pot ajunge vineri, cu restul merg pe mana voastra, meniu si alte alea, aaaaaa despre cameraman...e bine sa filmam...e normal sa avem fiecare alte pareri.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
alinkav spune:

La multi ani, Iulius Teodor!
La multi ani, Teodora Victoria!
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Iris Maria!
La multi ani, Stefania!
La multi ani, Amalia Maria!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
danuta36 spune:
Hello!
Cecilia si eu sunt in urma,parca nu mai am destul timp,nu mai reusesc sa fac tot ce-mi propun
Cum zicea Ana,parca,nu mai am timp nici sa mor..cateodata.
Oare copilasii vostri cat mai dorm la amiaza,ca Miru a mea de cateva zile tare greu adoarme si dupa o ora sau mai putin,gata,s-a trezit 
Papanash pupici si de la noi,cu intarziere 
La multi ani fericiti Isabeluta!
La multi ani sarbatoritilor de 2 anisori!
Erina spune:
Buna!!!
Astazi avem nu mai putin de sase sarbatoriti!!!

Iulius Teodor, Alinus_25
Teodora Victoria, Claudia1178
Andrei de mami aandreea2
Iris Maria de mami Ripley
Stefania de mami Andrruzza
Amalia Maria de mami danyelle005
va dorim multa sanatate,noroc si fericire alturi de familiile voastre!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!
rodicamaries spune:
buna fetelor,
ca ziceati de timp, nici io nu stau grozav cu el, dar cred ca-i ceva normal cu copilasi micuti.
am intrat sa va dau o veste buna(prima data am cerut permisiunea).
Rita noastra e insarcinata, are DPN 25 oct,
stiam de ceva vreme dar am crezut ca poate o sa intre ea sa va zica, dar cred ca nu are timp acuma. bebelina e bine, si-a facut toate analizele, si-a schimbat si medicul gineco, acuma e la cel la care sunt si eu, el zice ca totu-i ok, ca se asteapta sa nasca la termen.
cand aflu ca a nascut va anunt. Tineti pumnii pt Rita si bebe.
noi suntem bine, crestem, daca la Darius ne bucuram de un nou cuvintel, la Ema incepem cu gangureli si zambete cuceritoare.
io acuma am scapat de o viroza tare urata, sper sa nu faca si copiii.
Fug la treaba
Va pup
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
si de Emanuel(24 aug 2009)
Erina spune:
Adi am vazut pozele cu Adam!!! E asa de dulceee iar poza in care primeste primul pupic de la mami e absolut minunata!!!
Ce figura poznasa poate sa aiba frumoasa ta!!! E o fetita tare expresiva si isteata! Se vede din priviri!!!
Am vazut cu daria filmuletul in care4 despacheta aragazul. Daria spunea: al meu, al meu!!!(adica vrea si ea desi are unul alt model, nu asa ochios ca al Lisei). I-am spus ca ii scumpara mami si ei si era foarte fericita uraaa, uraaa...(de acum trebuie sa cumpar alt aragaz
).
16+
Erina spune:
Mamici mare chin cu cadoul asta pentru tombola! Astazi l-am stresat pe tati in cite magazine l-am dus, puneam in cos ceva, ma razgindeam...In cele din urma am gasit ceva de care sunt multumita.
16+