LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct2007 (340)!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,vin sora si cumnatul meu cu muzica si fotografiat!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna seara, buna seara,

Luy sper ca in curand sa fiti mai bine, se pare dupa cum spun fetele ca ati scapat de ce a fost mai greu.

Nico ma bucur sa aud vesti de la voi, am mai intrat pe blog, dar nu am mai vazut noutati.

Adi chiar ma gandeam cum iti mai arde sa mai si scrii, imi amintesc ca vreo 2 zile dupa nastere eram ca dupa alta planeta. pentru o mamica tare curajoasa si organizata.

Ceamica sa va fie de bine aniversarea. La cat mai multi ani inainte.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Apropos Luy i-am trimis eu acum Annisiei un mesaj legat de party.

Mergi la inceput

Da la ce ora e party pana la urma, ca nu am retinut sau nu s-a stabilit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

greyeras
cu blogul-.... nu am mai avut timp de nimic, abia acum profit un pic de ai mei sa stea cu copiii sa pot si eu sa mai arunc ochii pe forum

sper sa ne vedem cu bine la party
fetelor, as dori si eu mai multe detalii legate de costuri si orar, mersi
am facut programare pt copii la 12 la pediatru, din pacate doat in aceeasi zi de 17 oct se poate (doar atunci are program in privat)

mami de alesia (23oct2007) si tudor(23apr2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna seara side la noi.taman am ajuns acasa dupa un maraton de cumparaturi la toa(cora).personajul principal al zilei de maine a fost tare cuminte,nu de alta dar a dat nas in nas cu o mote(motocicleta) apoi cu un didii(calut),de care a fost atat de incantat ca nu s-a miscat vreo ora de pe ele,l-am lasat pe tataie sa il pazeasca si ne-am facut linistiti cumparaturile.ptr maine avem party mare la curte,planuim un gratar sper sa tina vremea cu noi.andu isi repeta in gand lista invitatilor:uca(luca),oi(oli),nani(dani),auia(claudia)etc.
ana avenit in sfarsit zana .si ce i-a lasat?.cat despre rasfat,la ei este o obisnuinta.andu a stat cu parintii mei 5 luni de zile si l-au rasfatat in asa masura incat ii invarte andu dupa pofta inimii.cand sunt toti patru bunicii este mai usor.fac cu randul la ifosele lui.cand este cu mine,este cel mai cuminte baiat.imi fac treburile prin casa,ii fac de lucru sau isi face el.dar cu bunicii lui,este fooarte incapatanat,face numai ce vrea,cand vrea.
roxana problema asta am avut-o si eu cu mama si soacra mea.dar le-am impus de la inceput o limita.am acceptat pareri atunci cand am crezut ca i se potrivesc lui andu,dar atat.hotararile le luam tati si cu mine,la inceput au mai marait mamaile,au mai carait,dar acum stau in banca lor.
vero multa sanatate micutei bianca.
luiza sanatate lui meme.dar tot raul spre bine.vinerea viitoare la ora 18 este perfect ptr mine.poti conta pe mine.am si pompta de umflat baloane maine o pun la treaba.are cateva zeci de baloane de umflat.
in alta ordine de idei maine avem party la curte cu tot cu gratarul aferent,sper sa tina vremea cu noi.nu imi vine sa cred ca omuletul meu deja are doi anisori.si cand ma gandesc la faptul ca acum doi ani pe vremea asta aveam primele contractii........
gabriela chiar mi-am amintit de prima data cand l-am simtit pe andu,miscarile lui,sunt niste senzatii greu de descris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

intrai si io pe mailul comun si am vazut pozele si filmele de la prietenele din tara cangurilor, m-am inmuiat si impresionat tare, am inceput boceala. Iata cum incepe weekendul meu
Draga Adimercedes , esti o mamica frumoasa si radianta, Lisa iti seamana din ce in ce mai tare, e impresionanta legatura creata intre voi toti, se simte din plin iubirea, radiati cu totii...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

noi vrem sa plecam la mare maine dimi ( ca va fi cea mai placuta clima pt weekend, in rest cam ploua peste tot), am tot cautat cazare buna si nu m-am hotarat inca la ce hotel (aveti recomandari?). O sa stam pana luni, ca de bine ce-am inceput serviciul mi-am luat o zi concediu .

Adi azi s-a ales cu un mare cucui in frunte, cica s-a suparat si s-a trantit pe jos. Au fost la Zoo si dupa cica au fost tare agitati, nu au dormit mai deloc la pranz, iar spre seara nu se mai intelegeau deloc cu ei...

Mergi la inceput

In legatura cu filmarea de la party, sincer, pe mine nu m-a dat pe spate montajul facut anul trecut, adica ar fi putut iesi mult mai frumos, mult mai personalizat.Nici nu mai am filmul, l-am inregistrat de la Sim si s-a deteriorat dvd-ul. Daca vine tot nenea ala,poate schimba un pic viziunea ,zic si eu. Daca as avea aparat de filmat bun l-as face eu, dar nu am, insa idei si inspiratie as avea.

Mergi la inceput

Piciulika si Yaia, sa va traiasca sanatosi baietii, la multi ani !!!

Rox, conflictul dintre generatii nu-i o gluma, impune-te cu blandete fata de mama ta dar fara compromisuri, ca instinctul tau de mama primeaza pentru puii tai.

Sabina, cum mai e jobul ? Dar copiii ? Tata mai poate ?

Slippers, mi-a placut felicitarea . Ai grija de sanatate !

Aandreea,petrecere frumoasa maine !

Mergi la inceput