Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 16
gecko spune:
Simo, eu nu ma sperii draga
eu vin la mosit
. Sanatosi sa fiti sa aveti toate cele necesare sa-i cresteti.
Valentina, nu stiu ce se sperie doctorita ta. Ai luat "ca la carte" in greutate. 2-3 kilograme in primele 20 de saptamani si apoi cate 0.5kg/saptamana.
Blankar, ce povestesti tu suna mai a haplea decat a vreo boala de inima/plamani/tub digestiv. Ca la primele doua cel putin ar trebui sa se si albastreasca in timpul suptului. Dar daca ai vreo ingrijorare mergi cu el la medic sa puna un stetoscop cu el. Dar cum ti-au zis si fetele...au patit-o si altii
.
Mai, mi-ati facut-o cu veioza
. Inca un pic si las copilul necitit si neculturalizat. Acum mai astept un pic sa-i vad care-i vor fi noile obiceiuri de culcare fara tzatza si apoi ma hotarasc. Ca inainte mai baga vreo jumate de ora de frecus in pat dupa ce-l alaptam si parea o idee buna sa citim o carte la lumina lumanarii (citit insemnand sa-i arat 2 animale si 3 fructe ca si asa e tabularasa la ele...nu va ganditi la Petre Ispirescu). Dar azi a fost a doua seara de adormit fara tzatza si inca suntem in faza in care il las sa umble teleleu prin casa pana pica lat si dupa aia ne retragem in dormitor...mai asteptam sa vedem care-i va fi programul in viitor.
De ce l-am intarcat (printre altele)...pentru ca nu doarme la gradi mai mult de 20 de minute. Si asta nu e de ala sa functioneze fara somn. In weekend rupe patul la pranz (2-3 ore fara discutii) dar la gradi nu si nu. Bine-nteles ca principala cauza e lipsa tzatzei. Asa ca de luni am purces la intarcare. A decurs destul de bine tinand cont de cat de isteric poate fi cand nu i se indeplinesc poftele. Ca prin urechile acului am scapat luni seara fara politie la usa.
Asa ca...de doua zile suntem cam gata cu alaptatul, nici el nu mai prea cere si nici eu nu mai am ce-i da. Si surpriza, ieri a dormit la gradi o ora...YUPIII
si azi...la 11:30 a intrat in camera de dormit printre picioarele ingrijitoarei...i-a aratat patul, l-a pus tipa in pat, si-a infipt degetul in gura si a dormit 2 ore
. Cand deja trecuse o ora de somn, si probabil satule fetele sa-i verifice respiratia din 5 in 5 minute ca ele asa dormicios nu l-au vazut veci
, m-au sunat sa ma intrebe daca e cumva bolnav sau daca a avut o noapte nedormita
. Le-am linistit ca nu e nimic grav ci doar intram in normalitate asa ca acum astept continuarea...sa vad daca ii devine obicei...sa vad in conditiile de fata la cat "ar vrea el sa depuna armele seara"...sa vad daca se mai trezeste noaptea...etc.
Stiu ca sunt dusa cu pluta dar mie mi se pare ca a crescut in ultimele zile, s-a maturizat si s-a facut flacau
luny spune:
naty cum merge, gata?
si chiar daca ar fi bb 4, simo, mie nu mi se pare 'abstract' la tine ptr ca ti se potriveste
..sincer, daca lucrurile ar sta altfel si viata ar fi mai loz, si mie mi-ar placea, teoretic![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
waau, Gecko, nu esti dusa cu pluta deloc, fata!!
asa frumos decurg lucrurile la voi, si natural...esti norocoasa, crede-ma pe mine!

Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Intarcat, intarcat, dar de ce nu am treaba cu dansele?? Am incercat sa scot ceva din stanga, si a curs fix o picatura!! Ce ma fac?? Gecko, vad ca intarcasi si tu, cum facusi soro cu tzatzele??
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
gecko spune:
Luny, Raluca, o sa va socati sa aflati ca si Patrick are zile cand doar atata mananca...si eu consider ca mananca
. Eu chiar nu stiu cum i-as da mai cu forta, sa-l tin de nas si sa-i bag in gura? sa ma inchin la el ca poate pricepe ce vreau? Pai mai, el cand nu vrea se arunca in cap din scaun...Doamne feri...mai bine flamand decat cu traumatism cranian
Si ca va tocmai l-am parat de obiceiurile lui la masa...il apuca pe Bestione tantrumurile in cada. Habar nu am de ce dar cert e ca ceva nu i-am facut pe plac. Si se arunca ametitul pe spate in cada...in apa de vreo 30 cm inaltime...pai ce ai mai? scrie pe fruntea mea pescar? sa te pescuiesc de acolo? Na, e fi'miu si il scot. Ce sa fac ca unul am si imi e drag si elllll....se arunca pe burta sub apa
. Si bine-nteles ca astea cand eram doar noi doi acasa, ca sa ii povestesc lu tac'su si sa nu ma creada ca cica fi'su e ingeras
luny spune:
nicoleta nu inteleg care e problema ta
...zi mersi, nu ai idee prin ce-am trecut eu!!!![]()
gecko cate zile am avut si noi NUMAI cu lapte...
sa nu crezi ca Mufa e omu' care poate fi fortat vreodata, sa faca ORICE, fie ca e vorba de mancare, fie de orice altceva
...asa ca zic mersi mereu cu ce ia de buna voie, si mai departe, doar mor eu de nervi!
Iubirea mea,
gecko spune:
Nicoleta, ce vrei sa faci cu tzatzele? Te plangi ca nu te dor? Ca nu-s cat pepenele? Lipseste stimularea...lipseste si laptele. Cerere si oferta.
Eu nu am nimic cu tzatzele. Luni seara una statea sa fermenteze, dar cum noi nu am taiat-o de tot de-odata ci doar am amanat si am rarit momentele, i-am dat-o copchilului inainte de culcare. Deja a doua zi a fost mai lejer...ieri si mai bine...astazi nu am alaptat de pe la 4 dimineata (de 20 de ore ca acum e deja 12 noaptea) si tzatzele mi-s goale...maine parca vad ca ma trezesc cu pieptul de dinaintea sarcinii...adica inexistent
Nicoleta spune:
Eu nu am cum sa-i servesc nimic, ca nu mai scap apoi... mi-as dori sa nu mai scap, dar ce ma fac apoi cu ranile? 

Parca ma inteapa stangul??
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
lyvy spune:
Gecko, nu stiu de unde le coci, da intotdeauna imi descretesti fruntea.

Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii