Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ntzzz, am agatata o ciocolata de cursor
mi-am amintit ca pe 19 ne-a chemat pediatra iar la control, si sa ne dea Broncho-vaxon ptr intarirea sistemului imunitar..i-am spus de Septilin, sau altele mai naturiste, si ea a spus ca sunt apa de ploaie...despre B-V ce stiti?...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cu lampile.. am si eu una de veghe noaptea tot din Ikea in forma de semiluna ce se agata pe perete, dar n-am folosit-o decat de vreo 2 ori cred.. nici nu mai stiu pe unde am pus-o..

Nicoleta, eu nu mai inteleg care e problema.. adica tu nu vrei sa intzarci? nu te plange ca nu te dor.. stai ca mi-am adus aminte.. in primele zile de dupa intzarcare nici eu nu am avut nimic si am crezut ca scap, dar dupa aceea aveam tot noduli ca pietrele, mama ce forma aveau sanii, asa patratosi, de aia ma si speriasem.. stiu ca am si intrebat aici si mi-au raspuns fetele..

Gecko, bun asa si la voi cu intzarcatul !

edit: Cuscra ca nu ne-am auzit de mult!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am o stare de cacao, nu stiu de ce. As vrea sa stau si eu mai mult timp pe forum dar tot timpul am cate cava de facut! M-am bagat in prea multe si nu mai stiu cum sa-mi impart timpul.
Am vazut ca intarcati, Nico si Gecko, bafta multa, sa fie usor.

M-am intalnit ieri cu Bubu, mi-a adus niste super fursecuri cu stafide si azi am facut si eu. Baietii ei pe langa ca sunt cuminti sunt si f frumosi.

Naty, cum e Iulia, am vazut ca are laringita.
Avem si noi saci de jucarii, Vlad cel mai mult se joaca cu masinutele lui, are un garaj si e f incantat de el, si se mai joaca cu mingiile.

Ma apuca groaza cand ma gandesc cate am de cumparat pt bebe mic, si suntem cam varza cu banii. Cred ca d'asta sunt si intoarsa un pic mai mult.
De simtit ma simt f bine, Vali, nu stiu cate kg am luat. De acum incep alea multe
Revin...

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Zoze, am uitat sa-ti zic ca l-am vazut pe Mihai cum plimba el pisica, e f f scump.
Vlad plimba carucioarele la fete prin parc. Am zis sa ii iau si eu unul si mi-a facut relu capul calendar, ca ce, cum sa iau carucior la baiat??? Are vreun baiat carucior? de papusi

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mihutza, te rog, spune-mi ce ai facut tu, deja am noduli durerosi in sanul stang. Iti mai amintesti cat a durat? Ce ai luat? Uf, nu vreau sa ajung la Urgente... Cu pompa nu vrea sa iasa nimic!! La dreptul nu am incercat nimic, de teama sa nu stimulez mai tare, acolo inca nu a aparut niciunul... Asa-mi vine sa-l pun la san...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Nicoleta, ia antiinflamatoare, nu stiu ce au aia acolo, dar antiinflamatoare sa fie! Si daca ai purces pe drumul asta, nu te intoarce, ii faci rau lui Matei. Acum stie ca nu mai poate ajunge la titi, mai incolo poate, pe urma cand vei vrea sa il intarci iar, il naucesti, va dori si mai tare sanul, ca stie ca daca e suficient de perseverent, va reusi. Curaj, o sa treceti cu bine peste asta!

Noapte buna, ma asteapta House

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ursulet, ia la mama De depresie...n-am decat pupici!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Olga, Nurofen si paracetamol am. Pun si niste apa la inghetat... Uf, mi se face frica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mihutza, te rog, spune-mi ce ai facut tu, deja am noduli durerosi in sanul stang. Iti mai amintesti cat a durat? Ce ai luat? Uf, nu vreau sa ajung la Urgente... Cu pompa nu vrea sa iasa nimic!! La dreptul nu am incercat nimic, de teama sa nu stimulez mai tare, acolo inca nu a aparut niciunul... Asa-mi vine sa-l pun la san...

am avut si d-astia! comprese cu gheata,foi de varza cruda in sutien, de bumbac sa fie, ceai de intarcat, eu am luat si ceva homeopate...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Da. Bune ideile... dar unde gasesc eu ceai de intarcat spre exemplu?

Mergi la inceput