Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 15
luny spune:
ok, in urma corespondentei cu Beauty Consultant-ul PureTouch Minerals, mi se recomanda o exfoliere/saptaman, ceea ce recunosc ca nu am mai facut demuuult
ce folositi ptr asta, in afara de malaiul clasic sau tarata, le-am mai folosit eu p-astea, dar nu m-am tinut..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Simo27 spune:
Sa va distrati la circ,Oana.sa stii ca Sam a fost de 2 ori si a stat cuminte foc,impresionat de tot ceea ce vedea
.
Bine,Simo-Mimo,o rugam mumos-mumos pe Kya

.Poate s-o indupleca de noi![]()
Nu am zis nimic de veioza ca noi nu avem
,las o parte din draperie netrasa si avem lumina de pe strada
exact cat imi trebuie sa vad unde-i copilu
,ca daca ar vedea mai multa lumina gata cu naina.Si dimineata pe la 6 trag draperia
.Cat despre povesti
,ii citesc lui David si deocamdata imi ajunge
...
Cu hainutele,de la David nu am mai ramas cu nici o hainuta de bebe si mai am cateva abia recuperate de 2-3 ani...de la Sam nu am mai dat nimic
si bine am facut
.Acum sa vad daca ma indur sa dau dupa ce ii raman mici lui bebe,sau![]()
![]()
,cine stie ce va mai fi
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
ramo_cata spune:
nici eu nu dau drumul la lampita pana nu adoarme,dupa ce adoarme ii dau drumul ca sa-l pot vedea pe dvd,in rest nu o mai folosesc pentru ca e atras de bec,de fir ..atunci cand il culc sting becul,tv-ul ,e bezna ca altfel nici gand de culcacit,isi bea lapticul,ii cant ,se mai frichineste de cateva ori si gata adoarme..procesul de adomit dureaza maxim o jumatate de ora...
cu trici nu se plimba ,se suie,se da jos dar de plimbat nici gand,prin oras sta ce sta si se da jos asa ca pentru mine a fost o achizitie cam degeaba...sper ca macar la primavara sa o foloseasca,e pana la 3 ani asa ca sper sa o foloseasca candva![]()
are si el o masinuta cu pedale,o impinge de portbagaj,baga jucarii in portbagaj,o trage de sfoara
dupa el,el mergand cu fata la masina nici decum cu spatele...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo27 Acum sa vad daca ma indur sa dau dupa ce ii raman mici lui bebe,sau ![]() |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui clauclau Hello dragelor, intru putin sa va pupacesc. ![]() si multa sanatate bolnaviorilor.Uraaaa, e aproape weekend, la noi incepe un party acum la 16 si apoi gata acasica la alte trebi.www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA! mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |

ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui Simo27 Sa va distrati la circ,Oana.sa stii ca Sam a fost de 2 ori si a stat cuminte foc,impresionat de tot ceea ce vedea Bine,Simo-Mimo,o rugam mumos-mumos pe Kya ![]() ![]() Nu am zis nimic de veioza ca noi nu avem ,ii citesc lui David si deocamdata imi ajungeCu hainutele,de la David nu am mai ramas cu nici o hainuta de bebe si mai am cateva abia recuperate de 2-3 ani...de la Sam nu am mai dat nimic ![]() Simo cu ,mami de DAVID si de SAM |

ramo_cata spune:
bubu distractie placuta la circ
fug ca s-a trezit zvarluga
adriuta spune:
Helou Helou.... moama dar ce repede va merg manusitele, iara am de recuperat la greu
.
Am intrat sa va salutam, sa vedem cum sunt puiutii. Azi stam acasa, avem muci 

. Da parca vad ca pana diseara se drege fecioru'.
Am sa incerc sa mai citesc din urma si sa vad pozici. Mor de dor sa vad si grupa mica.

lyvy spune:
Ce tot zici acolo Simo
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
Simo27 spune:
Ce v-ati speriat asa tare??

Nu mai poate omul in ziua de azi sa glumeasca![]()
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM