Puiuti de Randunici 2008!! (318)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Valeu, dar ce de-ati mai scris si mi se amesteca ideile in cap de atatea teme
Gecko eu am o idee geniala , ca de obicei De ce sa nu-i spui tu bursucului o poveste " din minte" ca slava Domnului sunt atatea (si te mai poti si documenta ziua), frumos-civilizat, pe intuneric astfel incat auzindu-ti vocea in intuneric si simtindu-ti respiratia langa el, sa adoarma repede si linistit! Ca eu imi imaginez ca o veioza in apropierea capului lui (ca d-aia e de citit, nu?) o sa-l fascineze, o sa vrea s-o pipaie, sa o guste, sa o inchida si sa o deschida ...hehe, numai de dormit n-o sa-i arda! In plus, cartea , cartea cu poze, cu pagini fosnitoare, brrrr....Eu nu cred ca e deloc o idee buna de adormit copilul. Ca sa nu mai zic ca sunt CDuri cu povesti si uite asa adormiti amandoi fericiti IN INTUNERIC , sa se secrete melatonina aia
Simo eu eram fataaa, randunica amatoare de tricicleta Doar ca m-am luat cu una-alta pe aici si n-am apucat sa citesc pe forum decat acum. Si chiar as vrea sa fac comanda, dar daca Kya nu vrea , cine sa vorbeasca muica cu aia haberlihtepoparzeinen ? Sau poate vrea sa ne ajute ,asa, pe noi???Promit sa fiu cuminte si sa pap tot
Luny,Naty de acord ca vine iarna si ca picii inca nu stiu sa pedaleze dar oferta e oferta si vine si primavara peste cateva luni si scoatem si tricleta cea ieftina si de firma la plimbare Nu? Decat sa le umplu astora buzunarele cu milioane bune in plus, mai bine omul gospodar cumpara iarna car
Jucarii...despre jucarii...munti de jucarii, stive de jucarii...adica tarcul copilului , pana sa devina pat , era depozit de jucarii...plus ce mai era pe jos, plus in lada unui fotoliu si in camera lui Multe nefolositoare, multe depaseau capacitatea lui de intelegere si abilitatile dobandite....multe s-au rupt deja...in fine, am luat niste cutii de bambus/trestie/ratan ce-or fi {soc] de la IKEA si le-am umplut ...le-am imprastiat prin sufragerie si se portivesc perfect cu peisajul...pot fi folosite si drept masuta de cafea si pot fi manevrate direct de catre proprietar ca-s la nivelul lui. Deschide una, ia jucaria de la suprafata si-i pica capacul singur inapoi...astfel uita sa mai scoata si urmatoarea jucarie...se joaca cu prima scoasa! Si uite asa, nu mai varsa tot mormanul sa calcam pe ele...gaseste mereu altceva...casa arata si ea ok...toate bune. Dar el se joaca acum mai mult de-o "prinselea", cucu-bau, exploreaza , scotoceste...mai putin cu jucariile, mai ales ca nu le mai are chiar asa , "in ochi". In ceea ce priveste datul, eu le-as da...dar, asta presupune exact ce povestea Kya cu lucrusoarele alea Nu poti sa le dai nesortate , sa fie bune, functionale, curate, etc. Si le-as da la saraci, nu le-as da la prieteni .Ca prietenii au
Zoze exact asa e si Vladutz, face ordine cand il apuca. Ia ceva din dulap, pune la loc. Aranjeaza pantofii...si tot asa. Eu nu-mi fac griji, ba chiar ma bucur tare.Cineva tot trebuie sa faca si ordine in casa asta!
Blankar exact asa am patit cu Vladutz, prima jumatate de biberon se ineca de nu stiu cate ori De haplea ce era, pentru ca de la jumatate incolo, dupa ce se mai satura, incepea sa bea normal. Nu l-am "rezolvat" nicicum, doar a mai crescut si i-a mai trecut frica foametei Bine ca papa si te asigur ca n-are nimic la plamani
Ramo tusea nu trece asa repede din pacate. Mai ales ca inteleg ca nici raceala nu i-a trecut inca. Pupa blondacul tusitor
Nicoleta ma bucur ca merge bine si ca nu esti cu moralul chiar la podea
Luny nu stiu ce sa zic despre boala, daca mai e contagios sau nu.Nici nu stiu cum se transmite asta, pe calea aerului?
Stela AMR 3 dar si noi sunt cam tot cum spui. Un pic infundat dar mult mai bine. Azi am bagat BB doar o data , inainte de culcare si n-am scos decat asaaa...un pic mai mult decat serul bagat si mucii produsi de plansul aferent
Sovi ca ne mai zici si noua de-o promotie ceva cu toate trebile tale !
Pe cine am uitat, de cine n-am zis, ce mi-a scapat???

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mi-au scris de la PureTouch
ntzz, ma duc la alimentat copil..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

mimo buna ideea ptr Gecko! noi ne-am scos, ma intind langa el, el are bibe in brate, il mangai pe spate, in par, pup o gramada, si de obicei adoarme pana e gata laptele!
stai asa, cum e cu trici? e la oferta la nemti??
cu boala, cred ca asa se transmite, si prin aer...poate ne lumineaza careva mai priceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, daca tuseste poate transmite desi a luat antibiotic...Nu stiu, noua pediatra ne-a zis o saptamana nici vorba de contact cu alti copii. Apropo, mi-a dat si mie cred, am gatul in pioneze. Deci noi nu servim nimic w-e asta.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, daca tuseste poate transmite desi a luat antibiotic...Nu stiu, noua pediatra ne-a zis o saptamana nici vorba de contact cu alti copii. Apropo, mi-a dat si mie cred, am gatul in pioneze. Deci noi nu servim nimic w-e asta.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

of..am inteles...sa stii ca la el a debutat sambata..duminica ma luase sio pe mine o durere-n gat de muream, prima de cand am nascut!..in 2 zile s-a dus, cu homeogene si tantum verde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hello dragelor, intru putin sa va pupacesc. si multa sanatate bolnaviorilor.

Uraaaa, e aproape weekend, la noi incepe un party acum la 16 si apoi gata acasica la alte trebi.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

ce viata pe tine, Clau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Uite ca abia am terminat de citit, ciripitoarelor!
Trebuie s ama usuc la par si sa ma gatesc pt. ca ma duc cu Vlad la circ Pe Stefu nu-l iau ca nu stiu daca sta el 2 ore cuminte pe-acolo.
Am fost dimineata, am luat bilete, maine si poimaine este un targ de mesteri populari acolo pe platoul din parcul vacaresti si mergem si noi. Care mai vine, cine mai doreste?

Si mie mi s-au facut varza ideile in cap...
Avem si noi o lampita de bagat in priza, o pun pe hol si le lumineaza nitel in camera baietilor, e luata din hornbach, parca.
Lui Stefu inca nu-i trebuie povesti, ca el dupa ce papa bine e lemn. Mai putin aseara, cand m-a scos din pepeni, eu vroiam sa ma uit la House si el inca nu dormea, s-a dat jos din pat de vreo 3 ori si-a venit dupa mine, cand eu credeam ca doarme deja . Pana la urma Vlad a stat cu mine si s-a uitat la film si Cata l-a adormit, cu mangaielile si pupaturile de rigoare.

De jucarii, ce s ava mai zic , am si eu o tonaaaa, am de la ikea 5 cutii din plastic cu capac, vreo 6 cosuri din alea cu arc si tot mai stau imprastiate prin casa . Iar daca ma uit la poze, cand avea Vlad 1 an jumate, avea si el un amarat de cos . Asa ca mai e timp sa umpleti casa de jucarii! Plus gramezi cate am dat...plushuri si altele...Si avem carut, bicicleta, trotineta, tricicleta , bine ca huiduma de moto de politie cu acumulator am dus-o la Vlad la gradi , nu-i mai gaesem incarcatorul si nu o mai folosea de mult...pana la urma l-am gasit si l-am dus si pe-ala si gata...uite-asa am dat vreo 4 mil de pomana

Mda...ma duc sa ma usuc la par si va puuuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

naty nu-ti sar in cap doamne fereste..luni am sa merg la control din nou si am sa discut cu dr sa vedem ce parere are despre radiografie

mimo asa-i tusea tine mult din pacate..si eu am tusit destul de mult,poate chiar de la mine a luat,si frigul asta,vremea asta schimbatoare,ziua cald,seara frig ..au contribuit multe la imbolnavirea lui

eu am copt vinete,mai am cam un sfert de sac dar nu mai pot,le las pentru maine...mai nici noi nu avem f multe jucarii..oricum nu este vorba de saci intregi ,cred ca maxim un sac ca a lui kya...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ramo, cand a facut Vlad laringita, 2 luni am tras cu tusea lui!!! si eu am luat de la el si la fel, aproape 2 luni m-a tinut!! niste aerosoli cu acc cred ca ar face minuni la Andru!!! macar intreaba dr. daca iti recomanda! sau pufuri, ceva! sa nu mai ia siropuri, ca-i va trece f. greu!! si ar fi super sa faca si radiografie.

M-am uscat la par

Mergi la inceput