Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 13
mstela spune:
Ezact la fel si cosul nostru,kya...si la fel si ea 2-3 preferate,pe celelalte le da de colo colo..![]()
Nico,fii tare,curand va accepta sa bea si laptic din cana,va uita de tzatzi...nu va ramane el doar cu lactatele solide,avantajul e ca-i mare de-acum...parerea mea.
Ma pregatesc de plecare...pupicei si zile bune sa avem cu totii..
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
Vreau si eu intalneala, insa nu stiu daca a trecut suficient timp, de cand a debutat boala lui Mufa, sa nu contaminam..duminica ar fi 8 zile, ce parere aveti?
stela Mufa are multe tampenii, gen popice, crose de golf, etc etc, cumparate de nasi, care nu se uita la varsta recomandata, si-s de la 3 ani in sus, si-s multe, 4 crose, 6 popice cu vreo 3 bile, de plastic d-ala tare, numa bune de bubuit
astea deja am inceput sa le arunc, ma scot din minti..in rest, ce i-am tot cumparat noi, s-au strans...de primit, a primit de ocazii, sarbatori, nu asa des..dar s-au strans o groaza de tampenii, multe trebuie date sau aruncate, sunt si periculoase
plus ca sunt mult mai interesante pt jucat orice altceva ce e interzis
am asta de pe baby point, plin http://www. babypoint .ro/index.php?ct=prod_display&id_proddef=2301, 3 cutii d-astea http://good-times.webshots.com/photo/2293387140102928442LOqngB, plus o punga maare plina cu plusuri, plus ce mai e in portbagaj, ptr nisip..
a, nici mie nu mi-au raspuns astia cu fardurile, si am scris alaltaieri...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Olgutzika spune:
Stati linistite, o sa va raspunda!!! Cateodata nu e timp fizic pentru toate! Sunteti pe maini bune, cu atat mai mult cu eu eu vi i-am recomandat! Serios, caaaaalma, eeee??!?!
Plec acasa!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
gecko spune:
multam de informatiile cu lampile. Bine ca stiu ca alea de la Ikea nu sunt pro citit. Problema la noi (a cata oare?) este ca nu avem nici un cui (si nici nu avem voie sa batem) in perete. Asa ca pica varianta luminii suspendate. Mai caut sau tariesc cu speranta ca la un moment dat se civilizeaza copilul. Pe vremea cand inca mai schimbam pampersi noaptea o faceam la lumina de la carusel...suficient cat sa nimeresc popoul pruncului.
Luny, stiu ca suna bine cand spun de mancare la copil, dar sa stii ca standardele noastre difera. Ce consider eu mancat voi considerati ciugulit, ce eu pontez ca fiind masa de seara pentru voi e gustare sau desert. De exemplu acum doua seri a mancat 2 banane, 2 custard, un pumn de stafide, unul de cereale de la nesquik...cam nesanatos...
Aseara a mancat fasole in sos tomat si 2 custard. In seara asta am fost pregatita
, i-am facut spaghete si a mancat...in stilul lui...una in gura si 3 pe jos.
luny spune:
a, mai spun inca o data: sa nu credeti ca se si joaca cu toate jucariile alea
cele mai interesante sunt carticelele cu animale/furcte/legume/povesti, ni le aduce pe rand, sa-i povestim din ele, ce-i p-acolo...in rest, am zis, sunt multe prostii...d-aia trebuie reorganizare, frate!
as prefera si eu sa i se cumpere cadou O JUCARIE, una singura, educativa, de calitate, decat 10 bullshituri o data
singurii care au stiut ce sa-i cumpere sunt sor-mea, cumnata-miu cu Ioana, si cateodta, ai mei.
Iubirea mea,
luny spune:
gecko dar ce zici de meniul asta: dimineata, jumate de felie de paine cu rahat de Almette, la pranz max 5 lingurite de mancare, seara jumate de banana, un biscuite(poate!) jumate de iaurt? sau pur si simplu, la fiecare masa, in jur de 2-3 dumicati de indiferent ce, 2-3 guri de fruct(nu mai vrea d-astea deloc in ultimele zile), o bucatica de paine goala, etc...
acum, zic saru'mana, de 2-3 zile mai papa cate ceva...dar pana acum, era valabil cu chiu cu vai ce am scris mai sus, sa mor de inima, nu alta, a slabit, mi-e teama sa-l mai cantaresc...
a, si de 2 zile, a facut o adevarata fixatie pe iaurt!!
bea cate 4-500 ml/zi(ala de capra, de baut, are 300 ml, bea unul si jumate din al doilea) urla dupa cana aia, v-am pus si fil;mulet cu disperarea dupa iaurt..se plimba cu cana aia prin casa, cand se termina, urla sa mai pun!..acum, e bun si ala, decat nimic, nu?
Iubirea mea,
gecko spune:
in primul rand trebuie sa fac o corectare...VOI aveti standarde, ceea ce este foarte bine...eu nu am standarde...eu sunt halandala
.
Naty, Kya, sincer nu consider ca un copil trebuie sa aiba jucarii. Cu asa multe nici nu are vreme sa le manuiasca pe toate intr-o saptamana. Dar na, ne-am lasat dusi de val. Un pic noi, un pic bunicii, cateva mostenite si uite asa s-a facut de-un munte. Cu cartile iar...risipa, mai ales cand Patrick nu le studiaza ci doar le verifica capacitatile de zbor si le calculeaza forta de frecare de gresie. Eu o am comparatie pe nepoata-mea ce la varsta asta manca cartile...toata ziua venea la mine sa citim...spunea CITIM.
Simo, grija cu burticuta
si fara febra printre flacai.
Zoze, spor la negociat, sa iasa bine. Elara parca are DPN-ul undeva in decembrie...ar fi bine sa nu fi nascut pana acum.
Simo27 spune:
Vali,deocamda nu am pus multe kg pe mine.Dar nu e timpul trecut![]()
Zoze,am 22 de saptamani
Mai,David are 7 ani,da??De-asta are asa multe jucarii,sa vedeti si voi cand vor avea copilasii vostrii 7 ani cate au
.
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
blankar spune:
salutti!
ce bine ca m-am laudat ca doarme Marc
azi noapte nu avea chef de somn
nu stiu daca am dormit 3 ore,sunt zombi
daca si la noapte va fi la fel o sa fiu o nasa
tare sifonata!
ma ingrijoreaza cum mananca Marc
dupa 20 de ml trebuie sa il ridic ca se inneaca
am incercat tot felul de tetine dar tot aia e
parca nu poate inghiti calumea
totusi are deja 1 luna nu ar fi trebuit sa invete
sa manance frumos pana acum?
1 ora mananca si seara 2 dupa ragaie
mama mea ma intreaba nu are ceva la plamani?
numai asta mi-a lipsit
pana acum nu am crezut ca e problema dar incep sa
ma ingrijorez
daca l-ati vedea cum mananca,se screme ,da din maiini
si din picioare
si in acelasi timp ii este foame
am incercat sa ii dau mai repede ca m-am ganditca ii
este prea foame si de aia e asa haplea
dar tot asa
voi ati patit asa ceva?
raluca2107 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny gecko dar ce zici de meniul asta: dimineata, jumate de felie de paine cu rahat de Almette, la pranz max 5 lingurite de mancare, seara jumate de banana, un biscuite(poate!) jumate de iaurt? sau pur si simplu, la fiecare masa, in jur de 2-3 dumicati de indiferent ce, 2-3 guri de fruct(nu mai vrea d-astea deloc in ultimele zile), o bucatica de paine goala, etc... ![]() Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Nu stiu ce zice Gecko, dar e ca pe la noi.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor