Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
jeni_h spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Jeni, felicitari pentru ca de azi sunteti mai mari. ![]() ![]() Roxana, (eu o stiu pe maria ca am fost la Odisee cu ea, pentru putin timp ce-i drept ) nu mai pui o data linkul cu masuratorile la morfo, ca nu am apucat sa il vad si nu mai stiu pe unde e? Si 2500 euro . Aici ne da 230 de lei Bun si aia de cativa pampersi.![]() Oana 20+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
multumim frumos Oana.
si tu arati foarte bine la jumatatea sarcinii. Nu ai burta deloc mare. Si eu sunt cam la fel, poate chiar mai mare. Nu promit, dar o sa incerc sa pun poze. Sper sa reusesc. Laptopul asta functioneaza in regim de rasnita.
Pupicei
19+ Tamara Maria
vladimirescu spune:
FREEDELIA - eu nu as vrea sa aruncam cu pietre in mamele care nu alapteaza sau care se intorc la serviciu de cind are copilul 2 luni sau mai stiu eu ce - e alegerea lor, sint si ele mame si isi iubesc la fel de mult copiii, doar ca aleg sa traiasca altfel decit aleg eu, asta e tot. Prietena de care ziceam e adevarat ca nu a vrut sa alapteze, si mie mi-a parut rau de alegerea ei, dar sa stii ca baiatul ei a crescu la fel de mare si sanatos ca si al meu alaptat, iar cind erau impreuna ea se juca de mama focului cu el, mult mai mult decit o faceam eu cu copilul meu, il distra teribil... Eu si ea sintem extrem de diferite, asadr nu ma mir ca am facut alegeri diferite. Dar nu o condamn, ca am vazut cu cita rabdare si veselie se poarta cu copilul ei.
Cit despre lasat copilul cu strainii... asta e la o prima privire, te asigur. In fapt, pot sa-ti spun ca eu insami am ales sa am bone, nu una ci doua, pt ca sa nu aiba ture lungi si sa aiba toata atentia si rabdarea necesare copilului meu. Am lucrat foarte repede dupa nastere (2 luni) si atunci mi-a trebuit un ajutor mai disciplinat decit de la o bunica sau ruda, in sensul ca bonele mi-au crescut copilul asa cum le-am zis eu si nu altfel, nu au avut voie sa fie creative nici cu alimentatia, cu nimic. Plus ca ce bunica s-ar lasa urcata in masina o data la 3 ore si adusa cu copilul la birou la mama pt alaptat sau pe coclauri unde filmam sau faceam poze de catalog? Si pot sa te asigur ca, in acest fel, copilul meu a fost cel mai alintat dintre toti, nimeni nu a tipat la el si nu l-a scuturat de nervi, pt ca fiecare am stat cu el doar atunci cind eram perfect calmi si cu gindul la copil, nu cu copilul in brate, si cu telefonul cu probleme la ureche... Cred sincer ca, in cazul meu, asta a fost cea mai buna alegere, pentru ca din pacate eu nu sint genul care are o rabdare infinita si mi s-a intimplat de multe ori sa tip la copil sau sa ma port urit numai din cauza ca stateam prea multe ore cu el fara pauza... si mi-e mult mai bine sa stau mai putin cu el dar, atit cit stau, sa fiu buna si zimbitoare. Desigur, am cel mai adinc respect pentru mamele care se descurca singure fara ajutoare, uneori chiar cu 2 copii, uneori si cu serviciu... dar din pacate eu nu as putea, nu am atita putere. Asa ca... fiecare dupa puteri :) Si, mai ales, e bine sa fim constiente ca sint mai multe feluri de a-ti creste bine copiii, nu numai felul in care am ales noi sa ii crestem...
Scuze, iar am fost logoreica... Adevarul e ca azi m-am enervat rau pe sotul meu care mai mult ma incurca decit ma ajuta, plus pe producatorul cu care lucrez si care se face ca am uitat ce am discutat, plus pe constructorul de pe santier care iar ma tapeaza de bani... asadar am ramas in pat de azi dimineata, si mai dau un telefon, un email, dar mai trag cu ochul si la ce ziceti voi, ca imi face bine...
Pup!
16+ cu 
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
dayanara spune:
oana, eu nu am pus link cu masuratori, cred ca baby angel, dar daca stiu ce anume te intereseaza as putea cauta
babyangel a pus linkul, undespunea perioada in care trebuie facuta morfo, dar eu gasisem altul in care se spunea ca intre 18-23 saptamani e ok
jeni si eu am temerile astea cu opritul din evolutie, de aia ma tot agit cu miscarile, cand il voi simti in fiecare zi , abia atunci o sa ma linistesc, imi fac mereu ganduri rele, care pana la urma trec doar ideea ca oricum nu am ce face
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
kossir spune:
Buna dimineata,
Hai la cafeluta
, desi voi cred ca ati baut-o de mult
.
Ieri n-am mai reusit sa intru, am fost cu treaba, dar m-am si preumblat prin niste magazinele. Am mancat si o inghetata buuuuna, m-am murdarit ca un copil mic si m-am intors acasa franta.
Acum o sa incerc sa-mimai amintesc ceva din ce-am citit si sa
putin.
Castelana, felicitari pentru bebelul sanatos, poate chiar pt baietelul mamei?
Sunt cumintica, nu mai vorbesc de mancare, gata, da de ce?????![]()
Linda, ti-am vazut tablourile superbe, sunt asa de delicate 
Greenfrog, bine ai venit, sa ai bebe sanatos si la termen.
Fetele cu arsurile, si eu am din cand in cand, la Mihai am avut in ultimele doua luni la greu. O solutie ar fi un pahar cu lapte. Eu nu suport laptele si mai incercam cu apa. Apoi renie, e indicat si foarte util. 

Freedelia 
, hai sus, ridica-te ne descurcam noi dupa. Eu nu cred ca nu reusesti tu sa dai jos, o sa fim toate aici, sa slabim impreuna 
Krys Nico, felicitari pentru " pasarica". Sa va traiasca si sa va bucurati de ea 
.
Alina
, semnatura e superba, mie imi da o emotie aparte. Felicitari si sa fii sanatoasa, se le cresti asa cum se cuvine 

Oana, ce graviduta frumosica, ce burtica frumosica 
. Sa porti sanatoasa camasutele sunt foarte frumoase si practice. Si felicitari pentru prima jumatate, Doamne ajuta ca si cea de-a doua jumatate sa treaca lin si fara probleme si sa ajungi la marea intalnire 

Anca,
, e ciudat sa se intample asa, dar se mai intampla. Mai ai putintica rabdare, pana la urmatorul control sa te convingi. POate, daca tot dormea bebica, nu a vazut bine ieri
. Important este ca totul era bine cu bebica, cu tine, restul e mai putin important.
Pupici si rabdarica

Ate, succes deseara la control. Sa de DD sa fie sanatos si ce o fi o fi 
.
Vladimirescu, rau cu tigarile, zau ca e rau, dar eu chiar te inteleg. Nici eu nu stiu ce m-as fi facut daca le-as fi suportat. Eu am avut noroc ca nici acum nu suport mirosul. Sa fii sanatoasa, spor la toate activitatile tale si pupici flacaului 

Jeni, vin cu batul!!!!!!!!!!! Ce cauti tu sa citesti totate prostiile? Eu nici cand am pierdut sarnica nu am citit asa ceva. Vezi ca te simte cand esti ingrijorata, suparata, agitata. Hai te rog eu nu te mai gandi la prostii si iesi la o plimbare 

Hai ca am scris cat o zi de post ![]()
O zi buna tuturor si sa auzim doar de bine 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
19+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
nemary spune:
Alina bubulina, chiar de dimineata ma intrebam ce rost are sa iau pana la 7 luni utrogestan. Asa mi-a spus doctorul la ultima intalnire. Chiar ma gandeam sa-l intreb care este motivul. La sarcina anterioara cred ca am luat pan ape la 12 sapt. Wow, felicitari pentru gemene. Superb!!!
Despre ficatei, eu stiu ca este bines a-i evitam pt.ca au multa vitamina A, dar unul de pofta nu-i bai.
Oana, ce burtica frumoasa ai. Eu asa o am acum, fiind la a 2-a sarcina. Si camasa e draguta si o sa-ti fie foarte utila.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanaiacovita Neata burtici! Anca iti doresc sa fie totusi fetita, desi cu cat inaintezi in varsta sarcinii mai greu se inseala. Eu m-as fi bucurat macar sa imi zica unul din cei 3 dr-i ca e fata, macar sa vad cum as reactiona, dar nu, toti au zis ca e baiat. ![]() Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns? Are rost sa fac si 4d si morfo la interval de 2 sapt acum? Adik ar fi 4d la 21 de sapt si morfo la 23+. ![]() Oana 20+ Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Bebe mic ![]() Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange! |
Oana, parerea mea e ca nu merita sa platesti dublu, pentru ca morfofetala este tot o ecografie amanuntita in care dr analizeaza fiecare organ in parte pentru a depista eventuale anomalii .Face masuratori, iti spune din nou sexu daca vrei...tot ce trebuie!
Deci tine banutii in buzunar ca e suficient sa faci morfo, si eventual 4 d mai incolo pe la 27-28de saptamani..

In ce priveste bebele meu, cred ca ai dreptate si mai degraba e baiat decat fata...Dar am o prietena la care i s-a spus toata sarcina ca e baiat si a iesit o blondina cu ochi albastri

Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
babyangel spune:
Dayanara, intr-adevar am cumparat patul alb, cu aparatori, gentuta si asternut roz...dar nu e asa mare problema ca imi voi comanda si pe albastru aparatori si gentute ca nu sunt o avere..
Camera e oricum roz cu tavan bleu, pentru ca am citit in terapia culorilor ca aceasta combinatie e benefica pt copii..si exact la fel a fost facuta si pentru Lucas.
Revin cu numele ca deja am 4 variante
..pai am muncit de atunci
!
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
dayanara spune:
anca, te rog mai pune o data linkul cu ecografia morfo, ca eu am doar in spaniola....
roxana
15+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Kossir, multumim de urari..asa e ,sanatos sa fie..
Si acum numele:
Oroian 1. Andreas Lorin
2. Martin Fabian
3. Antonio Serban
4. Emanuel Codrin
astept sa-mi vina sotu sa-i prezint situatia![]()
El nu ma ajuta cu idei, el doar spuna: asta da, asta nu!
sant fericita ca am gait cateva variante care sa ma "satisfaca"
Anca
18+
sau
si mami de
Lucas
nemary spune:
Babyangel fata, baiat sanatos sa fie si sa va aduca numai bucurii. si doctorul are dreptate, la 13-14 saptamani riscul de interpretare gresita a sexului e destul de mare.
Ate, sa vii cu un caracior diseara. bafta multa.
Oana, si eu zic la fel, nu are rost sa faci la un interval asa de mic doua ecografii.
Jeni, saptamana viitoare sarbatoriti trecerea de prima jumatate
felicitari!
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria

) nu mai pui o data linkul cu masuratorile la morfo, ca nu am apucat sa il vad si nu mai stiu pe unde e?
. Aici ne da 230 de lei