Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Ate 09 , asteptam sa vii cu caruciorul diseara Tin sa-ti povestesc ca si taica-miu a visat ca o sa aiba o nepotica cu cateva zile inainte sa merg la eco si a fost exact invers visu tot nepotel are ( mai are 2 de la sor-mea) el si-a dormit mult un baiat si mama a facut 2 fete ,iar acum are numai nepotei hihihi.Numele stefania imi place mult ca si Stefan era in lista de preferinte pana sa stim ce o sa avem si sa ne decidem asupra numelui bafta diseara sa stea cracit

Delia13 17+ David Andrei

exact asa si unchiul meu. si-a dorit si el un baiat dar are 2 fete si 4 nepoti

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

honeybaby sa ne traiesti si sa fiti sanatosi (scuze de intarziere)

Am avut cateva zile de conced si am intins-o in ardeal. Tare frumos fu.
Ne-am intors miercuri seara iar joi m-am prezentat la servici. Sunt franta de oboseala iar sefele astea ale mele ma iau de odihnita. M-am hotarat .......incepand cu 15.10 am sa intru la program redus, 6 ore, ca vad ca nu se mai poate. Toata lumea sta in medicale cu carul dupa care mai au si pretentii la concedii de odihna...........pai cat sa mai pot si eu????
Ma gandeam in weeknd sa ma duc la medic si sa vb cu el sa imi dea medical ceva...inca nu m-am hotarat.Tre' sa fac ceva.
Noaptea ma trezesc de 1000 de ori ba din cauza carceilor, a din cauza durerilor de burta, ba ma scap pe mine, ba am arsuri...toate intr-o noapte..........ce sa fac sa dorm bustean....???????

Bun venit noilor burtici!!!!!!!!
Felicitari Aina ptr gemenute...foarte tare.

Am uitat sa schimb semnatura...avem 15 saptamani iar saptamana viitoare avem programare la TT. Astazi merg sa iau rezultatul la BT. Nu mai am rabdare.

Va pup pe toate.....si sa aveti o zi linistita si frumoasa.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

14+ Maria Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Kossir, multumim de urari..asa e ,sanatos sa fie..

Si acum numele:

Oroian 1. Andreas Lorin
2. Martin Fabian
3. Antonio Serban
4. Emanuel Codrin

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

eu optez pt.ultima varianta sau pt.
Andreas Codrin. si sa-ti spun si de ce. numele nostru de familie se termina tot in AN, iar sotul meu a spus ca nu-i place sa rimeze, adica sa fie un prenume terminat tot in AN. si ii cam dau dreptate. oricum, mai aveti muuult timp sa va hotarati. am intalnit cazuri cand parintii au scimbat numele ales dupa ce s-a nascut copilul pe motiv ca nu i se potriveste si au pus primul nume venit in gand.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Dayanara, asta e linkul, dar sunt multe alte linkuri care spun ca e ok intre 18 si 22 saptamani..depind care va place

http://www.nufw.com.au/morphology.htm

Dar daca santeti amatoare de urmarire foarte minutioasa uitati aici un link pe care il citeam,..dar chiar mi se pare cam mult:

http://www.academica-medical.ro/servicii_speciale-3-Morfologia-fetala-3D-4D

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Nemary, mersi de sugestii si sa stii ca ai dreptate cu rima...chiar citeam reguli de a pune nume si de aceea primul prenume am ales sa nu rimeze cu Oroian, dar la al doilea cica regula se poate ridica

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

merci pt link
mie imi plac numele astea 3: martin, antonio, andreas
dar nu stiu cum le.as combina

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Hi burtici !

Bun venit noilor aparute.

Am vazut ca discutati de saptamanile in care trebuie facuta Analiza morfologiei fetale in trimestrul II de sarcina.
Si pe mine ma ingrijoreaza aceste date pt ca eu am o progrmare la Analiza morfologiei fetale in trimestrul II de sarcina 4D debia in saptaman 35, mai mult spre 26. Si ma apuca nervii pana in 30 noiembrie.
Am gasit un link foarte interesant. Eu m-am lamurit datorita lui, poate va ajuta si pe voi.

http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/obstetrica-ginecologie/analiza-morfologiei-de-sarcina-trimestrul-ii-si-iii/

e in burtica +18
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Servus,

am revenit cu moralul ridicat Am ascultat de Kosir si am iesit cu o prietena , asa, ca fetele. Ea are o buburuza de 4 luni si ne-am plimbat prin parc si prin magazine. eu nu m-am putut abtine sa nu iau cate ceva pt bebelina mea. Si uite cum mi-am revenit si mi-am zis ca-s nebuna ca ma gandesc la cai verzi pe pereti. Nu am motive. Cand i-am povestit si prietenei mele ce-mi trecea prin cap... doar ca nu mi-a carliontat parul si mai tare
Saptamana viitoare merg sa-l vizitez pe nenea doctorila. Eu am programarile facute, ceva la modul, din doua in doua sapt, pe rand la eco si la dr meu. Stiu, o sa spuneti ca sunt nebuna, dar nu ma pot abtine. Beneficiez de un card la CMU si am gratuitate pt 4D . M-am gandit ca e pacat sa nu profit. In rest nu am prea calcat pragul clinicii, sunt "clienta"lor de aproape 7 ani.
Va raportez miercuri ce mi-a mai recomandat. Si de abia astept sa o vad pe buburuza mea din burtica. Deja mi-e dor de ea, de la ultima eco cand am vazut-o.
Va pup pe toate

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Hi burtici !

Bun venit noilor aparute.

Am vazut ca discutati de saptamanile in care trebuie facuta Analiza morfologiei fetale in trimestrul II de sarcina.
Si pe mine ma ingrijoreaza aceste date pt ca eu am o progrmare la Analiza morfologiei fetale in trimestrul II de sarcina 4D debia in saptaman 35, mai mult spre 26. Si ma apuca nervii pana in 30 noiembrie.
Am gasit un link foarte interesant. Eu m-am lamurit datorita lui, poate va ajuta si pe voi.

http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/obstetrica-ginecologie/analiza-morfologiei-de-sarcina-trimestrul-ii-si-iii/

e in burtica +18
Dr Anca Moisa
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

Anca, ultimul link pus de mine este chiar de la clinica de unde e tipa ce vorbeste...deci lor le cunosc teoria, si le dau dreptate!

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

azi s.a jucat ivan pe langa mine si m.a lovit cu piciorul in partea stanga, dar un pic mai sus de burta as spune eu, sub coaste, m.a durut ceva pe urma, se poate intampla ceva? nu m.a lovit intentionat, deci nu exagerat de tare dar oricum s.a impins destul

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput