Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

vladi si delia13 v-am trecut pe listuta cu data nasterii!!
Daca mai e cineva pe care am omis...sa-mi spuneti!!
Avem 14 fetite si 12 baietei

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina_bubulina- sa-ti traiasca fetitele. Fericitari.
Tare frumos sa ai doua fetite.

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata burtici!

Felicit toate fetele pentru carucioare. Promit ca in weekend lista va fi la zi. Nu ma certati.

Vladi ai cartonas rosu pentru fumat.

Anca iti doresc sa fie totusi fetita, desi cu cat inaintezi in varsta sarcinii mai greu se inseala. Eu m-as fi bucurat macar sa imi zica unul din cei 3 dr-i ca e fata, macar sa vad cum as reactiona, dar nu, toti au zis ca e baiat.

Ate bafta diseara la eco. Eu am visat ca baiat e, si asta a fost.

Gaby si tie bafta la eco.

Delia wow ce as da sa am si eu parte de 10 minute acolo la voi.

Denisa pun diseara o poza mai "exemplicativa" Am facut si la despicatura, dar am uitat sa o postez.

Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns? Are rost sa fac si 4d si morfo la interval de 2 sapt acum? Adik ar fi 4d la 21 de sapt si morfo la 23+.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

oana eu am actualizat listuta cat am putut. Daca am omis ceva sau pe cineva sa mai spuna fetele.
Oricum iti mai arunci si tu un ochi pe acolo
Deja nu mai am stare pana diseara...am niste emotii de nu va spun!!

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Ate, te inteleg asa bine, eu inainte de eco tremur toata. Dar acum ultima data am fost mult mai calma. Cred ca incep sa constientizez ce se intampla.

Oana 20+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Ate o si un ca sunt pe listuta.VLADIMIRESCU, ma bucur ca suntem in aceesi zi desi.... e o diferenta destul de mare la anisori hihi Ma bucur sa aud ca-ti place cum cant cat despre pisici stiu ce zici ai f mare dreptate, dar crede-ma ca am cantarit pe toate partile toate posibilitatile,dar din pacate la mine spatiul este ff mic 2 camere comfort 1 si cu 2 pisici si bebelus ar fi f greu mai ales cand va merge bebeu pe jos in 4 labe Pe Lady, ce care vreau sa o dau lui soacra-mea e mai nebuna se duce pe masa lasa par pe unde are ea chef pe cand birmanezu michi dk a ramas cu 3 labute nu mai poate sari unde are el chef si am zis ca Lady are cu cine sa se joace la soacra-mea ca mai are 2 mate, iar pe michi il vom alinta la fel de mult ca e un mamos di dk nu stau eu cu el sta sotu ca si el il iubeste mult de tot va ramane " baiatelul nostru cel mare", desi trebuie sa-l dezvat sa stea in pat cu noi si mai ales la mine in brate ca asa doarme el pozitia lui prefetata in pat la mine in brate. Va pup ca tre sa fug la serviciu vroiam sa o iau pe jos sa fac miscare da nu mai am timp. Pe mai tarziu si sa aveti o zi frumoasa!

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua dragelor

Aseara din fericire nu am mai avut arsurile alea de care ma vaicaream. Ufff, ce bine a fost Am reusit sa dorm si eu linistita, pana pe la 4 dimi , ca m-am trezit, si la revedere somn dupa aceea.
Felicitari pentru carucioarele noi aparute. Sa dea Doamne Doamne sa avem sarcini usoare si sa fie totul bine.
Pe mine (care ma mananca undeva si citesc tot felul de chestii) m-a apucat depresia. Stiu, sunt dusa cu pluta, dar citesc despre sarcini oprite in evolutie, bebei nascuti morti etc si imi vine sa la propriu. Ma apuca frica, ca daca mi se intampla si mie vreo nenorocire, si tot asa...
Haideti sa va povestesc ce mi s-a intamplat acum doua zile. A trebuit sa rezolv cu actul de concesiune pt locurile de veci act de pe vremea srabunicilor mei . Cum am intrat in birou la tata popa, nu stiu cum sa interpretez, dar m-a linistit si mi-a spus sa nu-mi fac griji ca o sa fie totul bine si ca ma asteapta cu bebelina pe la biserica. Asta fara sa-i spun eu nimic!!! Oare preotul "m-a citit" ca am temeri? In fine, haideti ca nu o mai lungesc ca deja v-am plictisit destul.
Inca o data felicitari pt carucioarele noi!!!
Pupicei si flori pentru toata lumea

P.S. Treceti-ma si pe mine pe listuta cu petrecerea de palat. 31-oct-1976 scorpie veritabila

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, felicitari pt cele 20 de saptamani! sa porti sanatoasa camasile si halatul
burta n.o vad mare deloc, de ingrasat nu mai zic, nici tu nu pari ca te.ai ingrasat

eu cred ca daca faci morfo care e foarte importanta pentru masuratori si alte valori, nu are rost sa faci eco 4D, decat in cazul in care vrei sa.l vezi pe bebe mai clar tu, ca in rest la eco 4d, medicul vede mai putine decat la morfo
eu nu fac decat morfo , in noiembrie

ate, abia astept sa vii cu carucior
cand ai timp schimba si la mine DPN in 3.04.2010

anca, nu.mi vine sa cred ca s.a schimbat :) stiu ca tu patutul l.ai cumpara alb oricum dar ai luat aparatoare roz sau alte detalii pt fetita ?

gaby te astept si pe tine cu carucior roz, ca stiu ca asta iti doresti, oricum ar fi sa vii cu vesti bune, apoi ne mai catim ochii cu carucioare :)

ioana, da asa se spune cand pui mana pe burta are tendinta sa vina spre locul atins de mana ta :) si eu am simti devreme dar acum ma indoiesc ca a fost bebe cu adevarat

erina, il simti in fiecare seara? de la cate luni ai inceput sa.l simti asa des
numele e foarte frumos intr.adevar dar nu.mi inchipuiam sa fie japonez

eu am primit o veste buna, am aflat de la maria_bunica (multe dintre voi o stiti) ca la nastere primim cadou 2500 de euro, chestia e ca eu daca nu mai muncesc nu ma asteptam sa iau nimic, toate se dau mamelor care lucreaza, platesc asigurari etc, deci sunt bine veniti

roxana 15+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

am uitat sa ma laud
astazi am schimbat semnatura . Suntem fete mari deja, am implinit 19 sapt.

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput

Jeni, felicitari pentru ca de azi sunteti mai mari.

Roxana, (eu o stiu pe maria ca am fost la Odisee cu ea, pentru putin timp ce-i drept ) nu mai pui o data linkul cu masuratorile la morfo, ca nu am apucat sa il vad si nu mai stiu pe unde e? Si 2500 euro . Aici ne da 230 de lei Bun si aia de cativa pampersi.

Oana 20+ Erick Nicholas

Bebe mic

Mergi la inceput