Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Ate 09 , asteptam sa vii cu caruciorul diseara Tin sa-ti povestesc ca si taica-miu a visat ca o sa aiba o nepotica cu cateva zile inainte sa merg la eco si a fost exact invers visu tot nepotel are ( mai are 2 de la sor-mea) el si-a dormit mult un baiat si mama a facut 2 fete ,iar acum are numai nepotei hihihi.Numele stefania imi place mult ca si Stefan era in lista de preferinte pana sa stim ce o sa avem si sa ne decidem asupra numelui bafta diseara sa stea cracit

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut fetele! Intru doar scurt aici ca sint f ocupata si... cam stresata, marti am un eveniment fitzos de facut si sint varza... V-am citit dar n-am zis nimic ca citeam doar seara tirziu lnga Vladimir care dormea si n-am vrut sa tacan din clape la urechea lui, mititelul...

Am o luna ca la nebuni, pe 13 eveniment, pe 21 plec la Geneva la amniocenteza, ma intorc pe 25 si pe 29 am alt eveniment de produs, tot pt o marca de super-lux... Santierul nu se mai termina in casa mea, cica aptamina viitoare pot sa ma mut, doar ca eu nu mai am timp de mutat pina in noiembrie...

Altfel, fac numai prostii, ma spovedesc aici la voi: beau cafea, fumez citeva tigari pe zi, ieri am uitat sa maninc pina pe la ora 17 si am mincat in graba un baton de cereale, acum 2 zile m-am dus la firma de catering sa inspectez mincarea pe care mi-o aduce la eveniment si... m-am dat la sushi, am mincat cite o bucata din toate cele 8 modele pe care le-am comandat... ok, am intrebat si pestii erau de cultura, deci hraniti cu cntibiotice si cu mici sanse sa aiba listeria, pus ca am pus wasabi din ala iute pe ei cit am putut, ca e dezinfectant... Va rog nu ma certati, nu ziceti nimic, sint io idioata, stiu, ma cert singura destul...

MICHELLE: burta tare am si eu de f multe ori pe zi, tare ca piatra... Nu o bag in seama. La prima sarcina mi-a zis doctorita sa ma intind pe canapea de cite ori pot si sa ma odihnesc (aveam contractii din saptamina 12 chiar, acum la fel), sa iau niste no-spa... O vreme am facut asa, apoi nu am mai facut nimic din astea, ca ma cam plictisisem, si oricum mi se intarea burta la fel si cu no-spa. In luna a 7-a s-a inmuiat si scurtat colul, asa ca m-am mutat acasa cu lucrul si am stat in pat mai mult. In luna a 8-a s-a si deschis putin colul, burta se facea tare ca piatra... dar totusi n-am patit nimic, am nascut la 39 saptamini bine-mersi, totul normal. Vreau sa zic sa nu t epanichezi, stai cuminte, fa-ti tratamentele si va fi bine, Nu e asa grav cu contractiile, in cel mai rau si mai rau caz o sa stai mai mult pe calmante si eventual cerclaj daca se inrautateste treaba urit de ot. O prietena dea mea a avut cerclaj din luna a 2-a si contractii ca la balamuc, cu dureri mari de voma, si cu toate astea a nascut la termen un super baiat - dar a ascultat de dosctori si si-a facut tratamentele. Fii cuminte si ai rabdare asadar, nu te stresa, ca ii faci rau lui bebe si nu merita!

CASTELANA: daca la 14 sapt a zis ca "pare baiat" atunci baiat e! Odata ce se vede puta intre picioare, aia nu mai dispare... Daca zicea ca e fata (cum mi s-a zis mie la 11 saptamini), puteai sa te indoiesti, ca asta inseamna ca nu vede nimic intre picioare - dar poate nu sta copilul bine sa se arate :) Dar, repet, daca s-a vazut ceva acolo, atunci clar e baiat! Ce ti-am zis eu ca faci baiat? :)) Hai sa fiti sanatosi amindoi! Si apropos de viata ta plina de mondenitati: nu e adevarat ca dupa ce nasti nu o sa mai ai viata asta - depinde de ce ai sa vrei tu sa faci. Eu am avut o viata super-mondena ca asa trebuia pt businessul meu, apaream la tv, eviste de people etc.. Sincer, eu pot mima ca sint sociabila, dar de fapt nu sint, prefer mereu sa stau inchisa in casa cu familia mea si ma oboseste sa ies si sa ascult ce zic niste oameni care nu au nimic de spus de fapt... In fine, cind am ramas insarcinata am zis gata, nu mai ies in lume, si le-am rarit pina am ajuns ca nu mai ies deloc, crede lumea ca am murit, nici macar nu-mi mai trimit invitatii vazind ca nu vin niciodata :) Dar am o colega de breasla care a nascut si ea imediat dupa mine. A refuzat sa alapteze, a tinut imediat cura de slabire, dupa 3 luni avea iar 50 kg (fata e fost model) si numai in evenimente si discoteci a tinut-o, deci nu si-a schimbat absolut deloc stilul de viata. Deci, se poate, depinde doar de ce vrei tu sa faci si, desigur, trebuie sa ai niste mijloace finaciare sa aplatesti ajutoare - bone, menajera etc. Eu am si menajera si am avut 2 bone in 2 schimburi, dar am alaptat 9 luni si asta mi-a luat toata energia, pus ca am lucrat in continuare... Dar de mondenitati mi s-a luat pur si simplu, nu pot zice deloc ca din cauza copilului am fost fortata sa traiesc alta viata, pentru ca nu e asa, a fost alegerea mea naturala :)

Doamne, sint nebuna, tot timpul scriu asa de lung!!!

Of, voiam sa scriu la multe dintre voi, dar trebuie sa fug... o sa intru mai rar luna asta, dar cind am vreme o sa citesc tot, ca sinteti tare tare simpatice!
Va pup pe toate!!!
16+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

CINE MA TRECE SI PE MINE CU ZIUA DE NASTERE pe 10.01.1983?ii dau o Am vazut ca mai este cineva in aceesi zi cu mine. Astept sa ma vad si eu trecuta pe listuta petrecerii de la palat

Delia13 17+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!

Felicitari mamicilor care au aflat zilele aceastea ce culoare de carucior vor avea!!!

Raspund pe fuga Samariei: Pe bebelus il simt mai ales cind stau intinsa seara. E pozitionat inspre stinga si uneori sunt senzatii ca niste bule de aer, altadata mai puternice ca un ciocanit!!! Inac din primele saptamini burtica pulsa in ritmul batailor bebelusului. Si pe mine m-a mirat pentru ca la Daria nu s-a intimplat asa, poate unde nu aveam nici colacelul de grasime de pe burta care sa amplifice miscarile...

Erina e un nume japonez: The Japanese name Erina (pronounced 'EH ree nah]') may be written with the characters for "blessing; grace; favor" (e), "logic; reason" (ri) and "Nara; a type of red apple" (na). Other possibilities include "inlet; bay" (e), "village; parent's home" (na) and "Nara; a type of red apple" (na).

Va doresc o zi de vineri uosara la munca sau acasa!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
16+

Fericirea este o optiune. Alege-o!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

DELIA 13, imi place cum cinti - m-am uitat! Si eu tot 10.01., dar 1968 - eu sint senioara acestei odisee, sa stii :)
Am citit ca ai scris la inceput ca ai 2 pisici si te gindesti sa o dai pe una din ele, pt ca esti insarcinata etc... Te rog eu sa nu facui asta, ca nu e bine nici pt pisica pe care o dai, nici pt cea care ramine... Si nu are ncii un rost: o pisica sau doua pisici, tot par in casa inseamna, si tot atita curatenie faci, ca e una, ca sint doua... Plus, nu uita: dupa ce nasti nu vei mai avea timp si nici chef sa alinti pisica (eu personal am facut rani la miini de cit m-am spalat cind era bebe mic), asaadr pisica ramasa singura va suferi crunt de singuratate. Ori, daca ramin doua, se iau un cu alta, se iubesc, se chelfanesc, treaba lor, au activitate si nu mai au atita nevoie de tine... Te rog sa te gindesti la astea :)

16+ cu

mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

vladimirescule dar ce-ti veni sa dai asa rau cu bata'n balta. Hai cu mancatul treaca mearga...te inteleg, poftele sunt mari, tentatiile si mai mari; dar cu fumatul nu te iertam!! Pai e frumos ce faci???
Tu care ne dai atatea sfaturi bune...

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Delia, tot 4D a fost si cand mi-a zis ca e fetita .

Ate, te astept cu carucior diseara , sa vedem in ce "club" intri: roz sau albastru? Eu, ma consider partasa la ambele cluburi momentan

Sper totusi in noiembrie sa nu imi zica din nou ca e fetite ca ar fi chiar aiurea!

Anca
18+ sau
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata,

Va rog sa ma scuzati ca nu am scris si nici nu am vreme de scris. sper sa recuperez in weekend. ma simt bine si am tras tare la munca saptamana asta. azi merg la ecograf. nu mai dorm noaptea pana nu stiu ce e...

pe maine si sa aveti o zi frumoasa!

Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Vladi, sa ma scuzi, dar o mama care refuza sa alapteze ca sa redevina model nu e mama. Ca sa nu mai zic de lasatul copilului cu straini ca sa te duci sa te distrezi in discoteci si la petreceri. Inteleg ca pentru unii asta este viata si munca lor, am lucrat si eu in MarCom si trebuia sa merg la multe chestii, dar era foarte clar cine o facea pt job si cine statea pana dimineata si se facea manga de fiecare data, etc, etc. Da, evident ca e alegerea ta si ca teoretic se poate sa iti abandonezi copilul acasa si sa iti vezi de viata ta, dar eu nu cred ca prietena noastra Castelana isi doreste sa fie acest gen de "mama".

In alta ordine de idei, azi am mers cu copiii in varful celei mai inaite cladiri din Shanghai (cred ca a doua din lume), Shanghai World Financial Center. Pentru mine nu a fost nimic deosebit, am mai fost si pe cealalta cladire inalta, care este chiar langa asta si nu mi se pare mare chestie. Dar copiii au fost foarte incantati si cel mai amuzant li s-a parut ca aveau toalete din acelea japoneze care te spala la fund. Le-au folosit de multe ori si erau asa incantati, chiuiau si radeau de ziceai ca e cea mai mare distractie din lume.

Acum am ajuns acasa si coloreaza iar eu iau o (binemeritata --hihi) pauza de forum :)

Va pup!

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata
Multumesc pt urari , celor care nu am apucat sa multumesc ieri.
Babyangel- parca aveai o presimtire ieri ca e posibil sa-i fi crescut putza fetitei. Sanatos sa fie , ce o fi. Parca tu imi spuneai mie ca baietii sunt mai mamosi si mai lipicioasi nu?
Oana- am vazut pozele cu camasutele de noapte si cu burtica. Eu ma asteptam la o burta mult mai mare dupa reactia doctorei tale. Eu zic ca o burtica ok , am mai vazut burtici asa la 5 luni.
M-am tot uitat la camasuta de alaptat dar nu m-am prins pe unde se scoate '' obiectul producator de lapte'' din ea?

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput