Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 9
Anilansa spune:
buna dimineata
va servesc cu o
pt doritori si cu un ceai
si noi suntem bolnaviori ... tusim si ne doare gatul dar nu ne lasam
ne tratam cu ceai de ceapa, sirop de plante si compresa cu cartofi si otet de casa pt piept si gat
- iam mai luat si propolis cu vit C ... am vrut sa ii iau laptisor de matca cu vit C dar nu am gasit
de papat papam acuma numai supe, laptic dimineat si seara...iaurt si branzica cu fructe, pireuri moi( mancare usoara, nu papam carnita ca ne doare gatul)speram sa ne treaca repede ca sa revenim la mancarea solida mai buna
va dorim sananatte multa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kamelya spune:
Dana insanatosire grabnica voua si Clarei
Alina multa sanatate lui Darius
Anka nu am sterilet Mirena ,dar am avut sterilet cooper T si ii simteam firele,dar doctorita cand mi l-a pus mi-a specificat ca-mi lasa firele mai lungi ca am uterul mic...poate la tine a taiat firele mai scurt
ma duc sa 
Sanatate multa pepenasilor bolnaviori
_
buburuza mea
de
Daria Ecaterina 14.07.2008 
mcoca spune:
Help! Am gasit o data pe DC niste planse de colorat (pe care puteai sa le imprimi). MAi stiti cumva unde sunt???
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Alina sanatate multa lui Darius
.
Boti, la ce varsta e in stare un copil sa coloreze?
De 2 zile Maya adoarme singura 

.
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
VICKY - teoretic, la 1 an jumate, daca ii dai desene simple si cu contur gros, va mazgali in interior (ex - un pui, un mar, un urs...) Pe la 3 ani inca sunt copii care nu au tinut creion in mana. Dupa 4 ani se incepe lucrul la ne-depasirea conturului. In timp, desenele pot fi mai complexe si cu margini inguste.
De colorat efectiv va colora constient dupa 3 ani.
recomandate sunt creioanele cu varf cat mai gros si culoare cat mai "vizibila". Unii prefera cariocile. Totodata, cu cresterea varstei, ar trebui reduse "interioarele" Ca daca ii dai lu' Eliza sa "umple" cu galben un pui cat un A4, nu il va face niciodata.
mcoca spune:
Anka,
. Da, asa am facut, am cautat desene maari, cu contururi groase. Maya "deseneaza" intr-una la bona, si m-am gandit ca nu ar fi rau sa inceapa sa "coloreze". Ei si cum cartzile de colorat sunt scumpe, nu-i poti cere femeii marea cu sarea; asa ca am imprimat eu vre-o 200 de planse :), ca sa aiba pentru o perioada pentru toti 3 prichindeii.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Am pus pe gmail la pepenasi niste planse de colorat. Unele sunt mai simple, altele pentru mai tarziu :).
BAi dar iar v-ati dat la fund. Incredibil!
Vicky si Printzesone
ella_72 spune:
Mcoca vreau si eu plansele de colorat....sau macar parola de gmail (pe pm).
Multumesc ! 

Ella, mami de minune Tudor 
Caprioara spune:
Fetele, eu sunt cam depresiva de cand am realizat ce ma asteapta cand va implini fata 2 ani (cu jobul si nu numai)
; dar va citesc, si ma bucur sau ma intristez alaturi de voi pentru tot ce povestiti aici, chiar daca nu scriu...
Va pup pe toate si doresc sanatate bolnaviorilor
.
In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele mele: cap1 si cap2, si in pozele lui tati: BFL1 si BFL2.
Multumim frumos.
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
Blogul meu - manute talentate

.