Pepenasi de iulie- august 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ile, bafta la noul job. O sa fie ok, dar foarte greu la inceput. Mie prima luna mi s-a parut infernala, dar acum e pepsi :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka io stiu ca fetelor le place cum "le zici din condei" da' prea le zici maica cu patos de zici ca ai trait 10 vieti pana la 40 de ani. acu ca vicky ne-a provocat cu gastronomia te provoc si eu la un post care sa imi dea o stare de bine, un post pozitiv, din care sa inteleg si eu cu ce ai ramas frumos pana acu si nu ma refer la familie ca despre ei vb frumos tot timpul

vicky tocmai ca olandezii nu au bucatarie. 3 parjoale umplute cu cascaval si cartofi fierti nu se cheama bucatarie. si manaca aia de-a carne cruda...bleax. legat de finete asa e. nu poti spune ca bucataria romaneasca e una de finete da' na...cand are omu o singura masa pe zi si tre sa ajunga dupa aia sa are, sa semene si eventual sa mai faca si copii, ii trebuie ceva calorii cred ca dezvoltarea gastronomiei unei tari tine si de istorie si evident ca daca pe francez nu il ataca nimeni avea si timp sa stea sa inventeze mancaruri alese mie imi place muuult bucataria greceasca si cea turceasca

-------

mamica fericita de Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Bai, eu nu vorbesc de traditzie. OK, romanul a fost sarac si oropsit si etc. Acum 10 ani, cand am venit prima data in FRantza, niste francezi care cunosteam Romania mai bine ca unii romani mi-au zis ca la noi se mananca ca in FRantza acum 50 de ani. Despre asta era vorba, ca nu am evoluat.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Draga le zic cu patos pen'ca sunt filoloaga, traiesc cu patos si ma exprim asemenea. Nu pot frate "matematic" si neargumentat cu punct si virgula. Sunt mai exigenta de atat [:]
Problema nu e cu patosul meu, ci cu contraargumentele celorlalti. Daca ma poate contrazice cineva, invit sa o faca.

Hai sa zicem una de bine. Uitati ce facem noi la "odiseea" Elizei www.talentedenazdravani.home.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">aici

PieS: Nu are baba 40 de ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Draga le zic cu patos pen'ca sunt filoloaga, traiesc cu patos si ma exprim asemenea. Nu pot frate "matematic" si neargumentat cu punct si virgula. Sunt mai exigenta de atat [:]
Problema nu e cu patosul meu, ci cu contraargumentele celorlalti. Daca ma poate contrazice cineva, invit sa o faca.

Hai sa zicem una de bine. Uitati ce facem noi la "odiseea" Elizei www.talentedenazdravani.home.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">aici

PieS: Nu are baba 40 de ani

si io mi-s nitel colerica da' nu stiu, nu te cunosc decat din postari, si mi se pare ca vezi totul in alb si negru si nitel intrigata ca nu prea cunosc persoane asa am zis sa te provoc. recunosc ca o coc de mai demult da' am zis sa nu par nesi si sa te supar. departe de mine gandul asta. faceam doar un studiu personal nu stiu de unde prinsesem ideea ca ai 40

-------

-------

Mergi la inceput

Pai bine domne, da' de binedispus te-am binedispus cu zicerea de bine?

Mergi la inceput

Domne am si eu una:
pentru cine are Mirena, mai ales:
- domne, la voi se simt firele? ca la mine NU. Inainte, la ala rudimentar, copper T, le simteam. Acuma .. parca nu exista! Daca l-am ratacit pe undeva? Pe sterilet zic...

Mai3, cu masina de spalat - sa stii ca nu am patit asta, insa in ultima vreme, cat s-a racit afara, am patit asta cu rufele dar pentru ca le puneam eu prea "dese". Dupa ce am patit-o, le-am asezat din doi in doi, adica lasam o sarma libera intre haine, ca deh, se usuca mai greu.
Daca o lasi sa spele singura o tura, nu rezolvi mare lucru, dar ai putea sa desfaci sertarele si sa te uiti pe dedesubt si deasupra, sa vezi daca nu s-au facut depuneri de-alea mazgoase...

Vicky - cica nu am evoluat... Pai cand sa evoluam ma? Si cu ce? Cu tacamurile de pe vreamea lu' Ceasca? Si apoi, dupa 89, tot romanu s-a facut buticar, nu bucatar. Tot romanul care se respecta avea butic in balcon. Iar cine s-a dat cu restaurantele, s-a orientat italieneste ori altele asemenea. Cine sa evolueze?

Nu ma uitati cu intrebarea ca ma sacaie, si in cel mai fericit caz as putea sa ajung la medic luni sau marti

Mergi la inceput

da bre ma si uitam la diferenta dintre desenele facute de baieti si cele de fetite da' io vroiam ceva legat de patrie, sisteme administrative, sanitare, educationale, cele care te racaie de obicei si care pe mine nu

-------

-------

Mergi la inceput

Aoleu Ano m-ai luat prea repede... pai la astea trebuie sa ma gandesc mult mai ca sa gasesc una de bine. Promit ca o fac Daca reusesc, anunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

boti, am vorbit cu capri la tel si minunatul sevalet nu are ambalaj, asa ca nu stiu cum naiba sa ti-l trimit!! Adica are doar o tipla protectoare. Vreo idee? Inca nu l-am luat de la capri, ca sunt blocata, nu stiu cum sa il trimit

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput