Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
struluta spune:
ma mai tineti minte?![]()
Nu am mai intrat de un secol, mi s-a busit calculatorul, de-abia aseara mi l-a luat sotul de la reparat si de 2 ore ma chinui sa reinstalez totul pe el ca mi-a schimbat placa de baza si toate setarile de internet s-au dus![]()
Noi sunt binisor, Bogdanutz e mega marait de vreo 3 zile, nu mananca mai nimik, el care halea conutinuu
...vrea numai in brate toata ziua, se trezeste noaptea si plange, are scaune destul de moi...cred ca ii ies iar ceva dintisori, deja se vede un coltisor de la un canin si e fff umflat si la celalalt si la alti 2 de jos
Eu stresata rau de tot, trebuie sa apara geamurile (vreo 8 si 4 usi
) si s-a facut o vreme urata la noi, ploua si bate vantul de nu poti iesi din casa
minunat ne-am ales si noi sa spargem toata casa
...imi vine sa mor cand ma gandesc ce o sa fie aici
Trebuia sa merg si eu azi la cumparaturi ca nu mai am lapte praf si scutece la copil, dar pe vremea asta nu-l pot scoate din casa, poate mai pe dupa-masa
In rest nimik nou sub soare. Merg sa citesc in urma pana doarme puiutul ca de se trezeste mai greu![]()
mcoca spune:
LA MULTI ANI!! Mitzi, sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!
Vicky si Printzesone
ankalaura spune:
ILE - aproape la nici o gradi nu se lucreaza asa. Poate ca la 2 sau 3 in capitala. Peste 3 ani se mai lucreaza. La stat mai deloc, doar sa ai un mega noroc cu caru' si sa dai de un pedagog de-ala pasionat cum "este" rar. Eu vorbesc de private. Nici acolo nu dai usor de pedagogi de-astia rataciti. Pe cat de minunat a fost atunci, pe atat de groaznic e acu'...
Pedagogi de-astia rataciti mai stiu una pe nume Diarux, in afara de mine care m-am lasat de meserie dupa ce m-am trezit in spital 6 saptamani, cu operatie de noduli. So, cine naiba e prost sa faca pe zelosul???
dyanira spune:
Ankalaura cum doamne fereste cu gatu taiat????Si eu lucrez in sistem si vreau sa cred ca sunt si eu unul din pedagogii aia pasionati...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Marina_1609 spune:
salut
eu de ieri am inceput niste cursuri care ser tin seara si ajung acasa pe la 10:30 :(
Aseara era sa lesin pe drum de rau ce mi-a fost...O durere de cap incredibila am avut...In ultimul timp ma doare capul tot mai rau si tot mai des...
Asa ca m-am hotarat sa merg la doctor din nou, de data asta sper sa nu dau peste o nesimtita cum a fost acum cativa ani. ii ziceam ca ma doare capul si m-a trimis sa-mi verific ochii. a vazut ca sunt ok si mi-a zis ca data viitoare cand ma ma doare sa ma duc la psihiatru pt ca ea nu vede nimic
Asa ca nu stiu care medic sa il aleg. eu am abonament Medlife si acolo sunt cativa medici dar nu stiu nimic de ei.
Va rog pe voi sa imi spuneti daca ati auzit ceva de urmatorii:
-Geana Ileana
-Neagu Oana
-Petrea Adina
-Saramet Diana
-Saramet Petrisor Gabriel
Eu intentionez sa ma duc la consult si sa ii conving sa imi dea trimitere la tomografie ca asa mi-a recomandat cineva si de ani de zile nu mai ajung...
va pup
---------------------------------------
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
o Doamne! ANKA? cine ti-a taiat gatul?
www.alexiatoma.ro//" target="_blank">Ajutor pentru Alexia!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
ankalaura spune:
Aoleu, stati ca nu m-am gandit ca se ia ad-literam exprimarea! 
Adica am ajuns la bisturiu domne, m-au operat la corzile vocale ca facusem noduli de atata zel...
Si dupa operatia asta am avut nevoie de recuperare la foniatrie, ca sa invat sa vorbesc folosind cat mai putin corzile vocale (adica sa invat sa reduc vibratia) ca sa nu ajung iar la bisturiu. Si cica sa ma las de invatamant sau sa reduc zelul. M-am lasat de invatamant.
Ma duc sa editez ca cine stie ce mai crede cine o citi...
dyanira spune:
Ankalaura am si eu noduli inca nu m-am operat dar probabil va urma...Eu nu stiu daca pot renunta la invatamant ca imi place tare mult.Tu ce ai facut dupa ce te-ai lasat?Ce domeniu ai ales?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
vias spune:
Buna dimineata fetelor
...nu aruncati cu pietre....la mine e dimineata...bine???![]()
In primul rand Mada sanatate multa iti doresc, fericire si numai bine alaturi de minunata ta familie

Sun ce fain ca te-ai intors...poze.....vrem poze...![]()
Struluta eu m-am gandit la tine ....cat despre casa...si eu sunt in aceeasi situatie...mai am un petec pe hol unde trebuie sa pubn parchet, apoi sa vina sa slefuiasca si apoi s lacuiasca...de schimbat usile si ferestrele...de adus mobila lui Flavius...toate astea pana saptamana viitoare miercuri...deja ma doare f tare capul... 

...sper sa terminam...altfel...parca vad ca il aduc pe Flavius in santier 

...in rest eu nu fac nimic...doar stau si vegetez...ma plictisesc...si numar zilele pana nasc...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
36+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
AMR 2 SAPTAMANI
POZE

de