Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
Tecky spune:
LA MULTI ANI Mitzi!
marina te-ai gandit ca durerile de cap pot fi provocate de vreo problema a coloanei?Eu aveam dureri de cap si ameteli si am facut multe investigatii la ochi,ORL,tomografie,EKG si abia la radiografii mi-au descoperit spondiloza cervicala.Am facut kinetoterapie si acum ma simt bine.Mai am ameteli toamna si primavara.Tin pumnii sa descoperi cauza durerilor.
anka m-ai pus pe ganduri cu corzile vocale....ma gandeam sa ma intorc in invatamant dupa CIC.
SUN bine ati revenit.Astept poze.
Cristina inca un pic si o sa scapi de starile de somn.
Va pup
ankalaura spune:
DYA - oricum, m-am lasat de invatamant de vreo 8 ani, si ca idee mi-ar place sa ma intorc la catedra, dar nu in tara asta.
Dupa ce am renuntat am lucrat in logistica (mai precis comert international), pentru ca m-am folosit din plin de lb straine. In ultimii 2 ani am nimerit sa lucrez si in marketing research dar nu ca researcher ci ca "shef", pentru ca in logistica ma "specializasem" si pe proceduri de lucru iar astia vroiau proceduri. Cand aud acuma la TeVeu cuvantul proceduri, mi se ridica parul in cap.
Dar am invatat foarte multe in astia 8 ani, am avut de a face cu domenii care mai de care mai interesante (de-aia ma tot bag eu si comentez despre incaltari, despre alimente... ca pe toate le-am avut [alcoo])
TECK - daca nu ai patit nimic pana acum cu corzile vocale, nu e musai sa platesti de acum incolo. Eu eram asa de zeloasa incat ajunsesem sa fiu ragusita non stop, doar in vacante ce imi mai trecea...
Parerea mea (si a unora de prin occident a caror parere s-a intamplat sa o aflu) e ca operatia e o aberatie. Numa' la noi cre' ca se mai opereaza nodulii. Ce e drept, asta care m-a operat pe mine, profesorul Bogdan, a dezvoltat o metoda de tratament care e super eficienta (cu insulina), si daca respecti indicatiile si faci exercitiile foniatrice, se remediaza. La mine insa era prea avansata problema ca sa mai mearga tratament.
monalac spune:
LA MULTI ANI,MADA!
LA MULTI ANI,MITZI!
MULTA SANATATE SI FERICIRE!
si mai dati si voi un semn,ca ne e dor de voi!
SUN,STRULUTA,BINE ATI REVENIT!
MI a placut f mult ce facea eliza la gradinita,asa ca m am gandit sa le cumpar picilor o masuta cu scaunele.are cineva idee cat costa una mai ieftina la ikea?
poze mai ieftine,adica 3 ron poza [insa tb sa faci peste 300 poze],am gasit aici.http://www.fotoland.ro/preturi.aspx
estrella80 spune:
Uram si noi LA MULTI ANI cu intarziere pentru Mada si la timp pentru Mitzi!!!!Tot ce va doriti fetelor si multa sanatate!!!

Desi v-am citit din umbra, sunt la zi cu cititul... am avut o stare naspa... si chiar nu m-am putut mobiliza sa scriu!!!As avea atat de multe de spus... de comentat... de dat cu parerea...uffff...dar chiar nu am cheff!!!Vremea de afara sper sa fie de vina!
Ma bucur oricum cand vad ca ati mai scris.... cand vad ce face fiecrae din voi... ca sunteti bine!!
Noi suntem bine, Maya e cam maraita, ii dau caninii... are 4 dintisori sus si 4 jos, 4 maselute... si sa speram ca in curand si caninii!!De mancat mananca foarte bine, comparativ cu ce povestiti voi aici ca mananca piticantropii!Eu insa nu i-am dat deloc pana acum mezeluri... as vrea sa nu ii dau pana macar la 1 si 6 luni.. poate chiar mai mult!E nasol ca nu ai prea multe optiuni... dar ...mai improvizam!Voi ce le dati felul 2 dupa ciorba?
Mai vroiam sa intreb ceva... as vrea sa ii fac Prevenar-ul. Doctorita ei spune ca cei de la Glaxo au scos Sinflorix-ul... care are aceeasi acoperire ba in plus inca pt vreo 2 tulpini si pt inca nu stiu ce. Voi stiti ceva despre asta?
katalyna spune:
imi spusese si mie med de familie de vaccinul asta, insa stanciu, pediatrul frecventat de noi
nu ne-a zis nimic asa ca i-am taiat-o scurt si i-am zis ca eu ii fac prevenarul. dupa ceva timp a mers o prietena cu fi-su la ea si i-a zis sa-i faca prevenarul ca este foarte bun ca a fost ea la o conferinta si bla bla
deci a lasat-o moale cu primul.