Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 15
maitreyi spune:
tecky si noi tot 6
2 jos si 4 sus ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
katalyna spune:
anka eu am t cooper, pe prospectul lui scria ca se tine 7 ani. l-am intrebat pe dr cat se tine si el a zis ca 5 ani si eu consider ca este un dr foarte bun.
de cand am avut circul spala vase, face curat in dulapuri, acum isi curata cartofi sa-si faca mancare. dau militaria jos din pod ca nu se mai poate. sunt prea frumoasa si deshteapta ca sa stau sluga
nu-i asa ankule?
katalyna spune:
anka semi internatul este pana la 5-6. pe mine ma deranjeaza ca tre sa manance pana la ora aia numai paine cu salam
ankalaura spune:
KAT - eu cred cu tarie ca orice femeie este suficient de desteapta si in mod clar frumoasa incat sa il faca si pe barbat sa inteleaga ca e si verticala
Cand barbatu' nu pricepe care e treaba cu verticalitatea, inseamna ca e nu e musai suficient de destept pentru a merita o femeie SI frumoasa SI desteapta drept nevasta 
Cu semiinternatul... inseamna ca depinde de la scoala la scoala. Pe mine nici macar 5-6 nu m-ar aranja prea bine, imi dau seama cu ocazia asta ca am o viata cam complicata
La unele scoli se comanda la catering. Pe mine m-ar mai stresa ca in alea 5-6 ore stau in banci. Sau ii scoate si afara? E complicata viata de elev la Romanica.
katalyna spune:
pai fac si lectii cu ei, ii mai si lasa sa se joace, sunt convinsa ca nu stau numai in banci. uite este o scoala langa gradinitza lui david si ne spunea educatoarea ca pe copiii de clasa I ii culca la pranz. ne povestea la o sedinta ca in clasa fetei ei era o fetitza de 6 ani si 2 luni si ca prima saptamana a dormit cu capul pe banca. mie mi se pare prea devreme la 6 ani sa mearga la scoala, nu o sa se sature de scoli? si educatoarele ne sfatuiau sa nu-i dam prea devreme la scoala.
in legatura cu barbatii, pai am facut, am zis sa fie bine si mai ales ca apreciaza tot ce fac. de fatza cu altii spune ca el nu ar putea sa faca tot ce fac eu, deci realizeaza, insa nu face nimic ca sa imi fie si mie mai usor, aici e buba, i-am reprosat ca nu-i pasa si ca nu mai inteleg ce este in mintea lui. acum astept sa vad cum evolueaza situatia, insa trebuie sa ma schimb eu ca sa se schimbe el, sa ma gandesc mai mult la mine ca nu-mi ridica statuie.
Gini75 spune:

Mada, La multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de fetele tale frumoase, sa ai o nunta de vis si sa mai treci pe la noi!
M&M spune:
Neata!!!
LA MULTI ANI, MADA!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE DE MULTE IMPLINIRI SI REALIZARI ALATURI DE AMI, ARI SI FLO!!!
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
9+ 
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Kimmy spune:
M-am trezit cu o durere de cap insuportabila.Acuma ma doare si mai tare ca am vazut discutii despre barbati...
Neatza btw 
Al meu barbat s-a mai schimbat de cand ma plangeam pe aici,dar tot egoist e
.Petrecem mult mai mult timp impreuna,am trecut peste faza "esti acasa,dar nu esti prezent"
.Iesim la inghetata,film,suc,de cate ori avem ocazia.In casa nu prea pune mana,dara aici am gresit eu,ca asa l-am obisnuit.Daca ii spun fa aia,mai face,dar mai bine nu ar face...ca tot trebuie sa fac dupa el,ca e repezit,se gandeste numai cum sa faca mai repede sa scape
.Iar daca e "ocupat" la calculator si ii tin morala sau il rog ceva,imi spune pe un ton nervos "lasama-n pace"
,de imi vine sa il sinucid
.Mi-e drag de ma doare,si nu l-as schimba pentru nimic in lume 
Timi e bine, e minunata,o ador!Bea lapte de 3 ori pe zi,dar s-a cam micsorat cantitatea de solide.Arata bine,nu-mi fac griji
.
Doarme o data pe zi,mai nou foarte putin,in jur de o ora.De doua zile adoarme greu,sau deloc,plange pana o iau.In rest e o cuminte,noaptea doarme 11-13 ore.Ma mai trezesc si o invelesc ca nu sta pe ea deloc plapuma.Mai si sforaie uneori.am observat ca respira pe gura si daca nu e infundat nasul.Sa-mi fac griji?
Imi zice cand face kk,deci urmeaza operatiunea olita in curand si la ea ![]()
Eu sunt la a 6-a zi de SS,n-am dat jos nimic.Dorm acceptabil,pentru ca ma trezesc foarte devreme sa inghit pastila.Pana pe la pranz sunt ca o ratza bata,tocmai pentru ca inghit pastila "in somn",pe stomacul gol.Pofta de mancare e aceeasi
.Am energie cat pentru 3,apoi imediat ma simt de parca as fi sapat 3 hotare si pic lata.Deci nu e ok.Ma doare capul intr-una si uneori mi-e si greata.Mai iau vreo 2 zile,si daca e la fel,ori le raresc,ori le opresc cu totul.Mai ales daca ma simt rau degeaba,ca la kg si circumferinta nu se vede nici o schimbare.
_
Iza mamica mandra de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ioana spune:
Sa va spun cum e la scoala la baiatul meu:
- 8-12 ore;
- 12-12,30: masa de pranz adusa de o firma de catering; mancare calda, desert, foarte bun, nu am avut nici o problema pana acum; in timpul cat copiii mananca (in sala de mese), clasa este aerisita;
- 12,30-14: se joaca cu mingea in curtea scolii daca timpul o permite; daca ploua, se joaca pe hol sau in clasa.
- 14-16,30: fac lectii cu invatatoarea.
Noi suntem multumiti, mai ales ca acum e baiat mare (8 ani) si se schimba singur de uniforma, sta in haine sport pana la ora 16.
Capri: poate ar fi o solutie sa-l lasi pe Matei la after-school? Si-ar face temele acolo, ai avea si tu mai mult timp sa te odihnesti. Stiu ce greu e cu doi copii, dintre care unul scolar. Si eu tip cateodata cand il vad cum sta cu stiloul in gura si se uita pe pereti, in loc sa scrie...
Ilinca are 3 dinti sus si 2 dinti jos. Azi dimineata am mai vazut un colt jos, deci ar fi 3 plus 3...
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).