Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 14
Anilansa spune:
buna ziua
la noi in oras e aglomeratie mare si zarva multa
noi stam in casa de 2 zile... de la o simpla raceala am ajuns la o laringita de toata frumusetea ... suntem la antibiotic si aerosol... dar trecem noi si peste asta
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katalyna cand citesc ce zice capri ca nu are nici un ajutor parca vorbeste despre mine si al meu sot . azi de dimineata am fost la o cafea la o vecina si l-am lasat cu fiica-sa, pe david l-am luat cu mine. cand am ajuns, evident ca a sunat dupa mine, imi spune ca sunt obraznica, ca de ce ma port asa cu el. de ceva vreme nu mai comunicam de nicio culoare, vine de la serv si se culca, e obosit domne, eu intre timp ies cu copiii afara, deci relaxare maxima, pe unu il tin de ham ca nu merge nici acum si dupa unu trebuie sa stau sa tip ca dispare din vizorul meu, cand ajung in casa pe la 8 il trezesc din somn cu soneria. nu face nimic in casa, dar absolut nimic inafara faptului ca isi pune singur mancare sa manance si pune farfuria in chiuveta, dar nu o si spala. am incercat sa discut cu el, insa nu suporta sa-i zic nimic si de aici ne certam, dupa care imi spune ca m-am racit de el, pai cum puii mei pot sa merg in pat sa fiu mieroasa cand el ma umple de spume cu indiferenta asta? cum adica nu face nimic, ca a facut nush ce, ei aia a facut la ultima cearta ca altfel de vorba buna nu face. el in vara mergea cu niste vecini la terasa, n-am zis niciodata nimic chiar ma bucuram ca mai iese si se relaxeaza, ei cand am iesit si eu 1 ora din casa fara un copil e crima, nu ar sta singur cu ei nici sa-l omori. ca stau noaptea pe net in loc sa dorm si ca de-aia sunt obosita, i-am explicat ca dupa ce-i culc copiii simt nevoia sa ma relaxez fara sa-mi urle copiii in cap si ca nu sunt neaparat obosita fizic cat psihic, nu intelege sau din cauza ca este foarte capos nu-si da seama cat ma jigneste si cat sufar. mi-a zis ca nu-i place sa spele vasele, ei bine atunci fa altceva, ca ce sa fac...ca el merge la serviciu si trebuie sa apreciez asta. i-am spus sa-si caute una care sa-l tina acasa sa nu se mai surmeneze saracul. are un serviciu unde chiar nu are nici un stres, patronii sunt din bulgaria si nu vin cu lunile, poate sa vina cand vrea acasa el fiind singurul angajat, iar acum chiar nu are de munca foarte mult, dar e obosit, insa eu nu am dreptul sa fiu. i-am spus ca o sa merg si eu la serviciu si o sa platim bona si menajera ca sa nu mai fiu asa nervoasa, ca da vina pe statul in casa pentru felul cum 'sunt'. am incercat cu el si cu vorba buna, ii zicea hai da cu aspiratorul, se facea ca nu aude, ii mai ziceam o data, la fel, ssi inca o data si incepea ca sunt cicalitoare ca el face cand vrea el u cand vreau eu. are o problema sa nu il conduc de parca e vorba de condus. i-am explicat ca nu suntem la serviciu unde te fofilezi de la munca sa traga altul si pentru tine, acasa trebuie sa tragem impreuna la carutza. sunt un pachet de nervi, a plecat cu copiii sa-i plimbe. nu mai fac nici eu nimic pentru ca oricum nu apreciaza![]() |
KATA, maica,...e grele ce sa zic...Din afara e f uspr sa dai sfaturi. Realitatea este, insa ca fiecare si le stie pe ale lui/ei. e drept si ca io, care sunt o impulsiva de felul meu, si vcare mai am niste tare din copilarie, as face spume la gura la propriu. as lua tauyrul de coarnme instant tot la propriu. dar, cum spuneam...fiecare le stie pe alea ale familiei personale si gaseste solutii in situatia respectiva care s ase potriveasca profilului.
In momente din astea...imi dau seama ca barbacmiu saracu e un martir care ma suporta in fiecare zi.
. Si el are treaba cu condusu la un moment dat,lucru care ma scoate din sarite . ce condus , frate, da ce?e formula 1 si nu stiu io???Pai nu trebuie impartite toate in casa?fiecare tre' sa contribuie cumva la bunastarea familiei si nu numai la cea materiala. of...hai ca ma aprind.putere va doresc fetelor.si nervi de otel.

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
katalyna spune:
ce taur sa iau de coarne ca avem discutiile astea in mod curent, uite acum e plecat cu ei de juma de ora si nu am facut nimic, nu mai vreau, sa vada si el ce inseamna sa nu faci nimic. mi-am dat drumu la cada sa-mi fac o baie sa ma aranjez putin ca chiar nu am timp de mine niciodata. de azi inainte o sa vada el cat pierde cu atitudinea pe care o are. chiar nu mai stiu cum sa procedez cu el.
diarux spune:
uite asta e un foarte bun inceput de luat taurul![]()

mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Poezicile de un an ...incep AICI
SA-L AJUTAM PE MIHAITA!
pica1 spune:
OOKKA buna treaba cu socializatul cupiilor. Daca vrei il aduc si pe Seb, dar eu fug dupa aia, ca eu vad un singur inconvenient din toata socializarea asta. Fac un zgomot cupii astia cind sunt la un loc de iti vine sa ii pui 2 morcovi in urechi... In parc parca e mai acceoptabil ca este spatil deschis si nu se aud, dar intr-un apartament sau o camera vad o atmosfera incendiara.
VICKY nici eu nu eram convinsa daca sa dau sau nu cheia de la casa doamnei de imi face curatenie, dar am ajuns la concluzia dupa ce mi-au trecut pragul mai multe tanti din astea ca stii exact ce sa faci functie de persoana. Daca iti gasesti pe cineva care sa fie de incredere este intradevar mult mai convenabil, caci nu prea este foarte comod sa stai acasa sa vrei sa stai si tu linistit si sa auzi aspiratorul sau bocaneli sau trinteli, taraituri sau altele adiacente curateniei. Eu de exemplu imi fac de drum cind vine tanti sau ies pe afara, dar o sa vina vremea rea si nu prea o sa am incotro si o sa stau mai mult pe acasa, iar la mine vine 3 zile pe saptaina si sta cite 8h/zi...
BAi eu nu am priceput niciodata, de ce trebuie sa faca baietii pipi din picioare?
Tecky spune:
Salutare!
Sunt la zi cu cititul dar nu am nici o noutate despre noi.Cred ca Ralu e singura pepenasa care are doar 6 dinti din care doar 4 sunt crescuti complet,ceilalti 2 sunt doar jumatate...
moni si eu ma tin cateodata cu mancarea dupa Ralu prin casa....ma bucur ca mananca si asa.![]()
Capri si Katalyna nasol cu barbatii astia care au impresia ca femeile tb sa se ocupe de tot ce tine de casa si copii.Au impresia ca daca aduc bani acasa e de ajuns...
Va pup
ankalaura spune:
Abia ne-am intors si noi. N-am apucat sa citesc din urma.
Chiar nu mai are nimeni Mirena, ca sa stie sa imi zica daca e normal sa nu simt firele?"
De ieri mi-a aparut si o sangerare dar usoara. Totusi nu e ciclu, sunt in a 21-a zi, iar cantitativ nu se justifica sa fie ciclu.
Am tot cautat informatii, cica sangerarile nu sunt musai semn de panica in primele 6 luni de la montare. Despre fire insa nu am gasit.
gandesc insa ca daca le zice fire "de control", ele ar cam trebui sa fie acolo, nu?
Nu stiu daca pot ajunge maine la doctor. Cum naiba sa ma duc eu cu ambele fete dupa mine la ora 2 la cabinet? 
I-am scris mail doctorului, dar nu cred ca imi va raspunde in seara asta...
katalyna spune:
tecky, ioana are 5 dinti, 3 sus si 2 jos si sunt crescuti foarte bine, de mai bine de o luna nu i-a mai iesit niciunu
ooka spune:
salu
Anko lasa'le la mine, ca daca mergi la Tutunaru sunt relativ in drum, ma rog, pe aproape si cu ocazia asta initializam si socializarea. Serios, oferta e valabila. Sofia are o usoara rinofaringita probabil iscata de maselele care au aparut ca ciupercile dupa ploaie si baleste si baga toate alea in gura, nu se ia, da na, mai bine spun. Oricum io va astept daca vrei.
Pica io as vrea, vezi cind iti convine si lasa baietu' intr'o zi la mine, poate o convingem si pe Capri sa aduca pe Ilincu, fac si observatii comportamentale, ete ca sa fie oferta mai atractiva.
so, astept semne bune ![]()
mami de Sofi
ankalaura spune:
OOKA - multam de oferta, dar cel mai tare ma incurca ora, ca pe Eliza abia o iau la 12, iar Erika doarme de regula de la 13.30. Daca eu m duc la el la 2 si stau pana la 5 cum se intampla de regula, ma impusc. Tot de regula, daca ma vede cu copiii ma baga in fata, da' mi-e rusine de chestia asta si cand m-am dus cu copiii am incercat sa nu ii vada dupa ce mi-a facut o data figura si m-a bagat in fata tuturor burtoaselor de acolo...
O alta problema e ca as fi cu ReATeBeul, ca remeber, masina lu' hazbandu' o vanduram ca sa platim taxele de Canada iar el umbla cu a me'...
Nu'sh cum o sa procedez, dar ma gandesc pana maine...
Cu sotii - eu raman la aceeasi parere a mea, ca sunt prea frumoasa si desteapta ca sa tin un puturos la usa
Cat timp sunt asa frumoasa si deshteapta si capabila sa ma folosesc de aceste doo insusiri, am mai multe pretentii de la mine decat sa gadil si sa rasfat un sot puturos si indiferent, asta dupa ce ii spal si izmenele.
So, ori i-as pune "scarpinici" in chiloti, (stiti voi, de-ala de ne jucam cand eram mici de te scarpina pielea demori...) ori nu i-as mai spala deloc izmenele si nici mancare nu i-as mai da.
Da' eu sunt mai a naibii si cre' ca de-aia i-e frica de mine si, a propos, nu prea face pipi din picioare acasa
- Glumesc, de fapt ii pasa de spinarea mea care spal baia zilnic, de fapt mai exact in zilele in care nu o spala el. Deci asta e respect. Zic eu. sau i-e frica de mine ![]()
Cu semi-internatul - Kat, nu cumva semi-internatul e pana la ora 3?
In cazul meu, nu m-ar ajuta nici ala.
In cazul meu, nu m-ar ajuta nici sa ma reintorc la fostul job.
Da' poate e o idee buna ca emigrez. Ca daca nu e, am pus-o major... 
Ma duc sa mai desfac din bagaje ca le-am lasat la mijloc in speranta ca mai gasesc info despre steriletul asta nenorocit. Daca nu e ok, ma impusc. Nota de plata a fost, pana acuma, asa:
- 150 consultatia initiala cu eco
- 100 analize (Papanicolau adica)
- 500 pardalnicul de Mirena
- 100 montarea pardalnicului
Daca nu e ok, o sa mai am 150 consultatie cu eco si extractie. Si va dati seama ca nu e "in garantie" ca sa imi pui altu' pe banii altcuiva decat ai mei. Unde mama naibii mai costa juma' de salar ca sa pui un pardalnic de sterilet??? 
Bai frate, randul trecut mi-am pus copper T-ul ala de 8 lei ori 18 lei ori something si n-am avut treaba, dar ala se tine 3 ani si am zis ca fac marea branza sa mi-l pun pe Mirena care tine 5 ani, ca deh, vorba BIRIBU-ului, in canadica, daca te programezi sa iti puna un sterilet, vine programarea dupa ce ai pus de fo' 4 copii
Si deh, am zis sa nu ma preocup de asta acolo unde si pentru un control la doctor stai 8 ceasuri, asta daca ai doctor