Pepenasi de iulie- august 2008 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
AnnaBaby spune:
Buna seara.
Eu ma pregatesc de nunta, ultima oara pe sezonul asta, Slava Domnului! Dar ca sa fie de "neuitat", e la dublu in seara asta, adica avem 2 nunti, mergem mai intai la una si apoi la cealalta!
Uff!Si pe mine deja ma doare capul, ma doare spatele ca toata ziua am trebaluit prin casa, sotul a fost azi la cules de ghebe, si a venit cu o sacosa intreaga acasa, evident cumparate nu culese
, asa ca toata dupa amiaza au fiert oalele cu ghebe pe foc...asa ca nu prea am eu chef de nunti, mai ales ca nici nu sunt din cele la care am cu cine sa ma distrez, sa dansez, in sfarsit...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
moni_or spune:
Salut!
Off, de multe ori atatea as scrie dar nu am timp sau nu ma ajuta neuronii...
CAPRI, draga de tine, Diarux nici nu putea spune mai bine ce a spus, eu una sunt total de acord cu ea... Uite asa as face cu sotul tau
si cu toti barbatii imaturi si egoisti de pe lumea asta! Dar ce naiba de servici are de nu e niciodata acasa? Sau merge la un fotbal cu baietii? Cat de greu ar fi sa stea seara macar cu unul din copiii lui, chiar asa orb e, nu vede cum te distrugi?SPUNE-I!! Desi banuiesc ca i-ai spus, dar nu inteleg ce explicatii ar fi putut da ca sa-si motiveze atitudinea si sa poata dormi impacat noaptea. Sunt alaturi de tine cu sufletul, dar din pacate cineva ar trebui sa fie alaturi la propriu, familia ta ar trebui sa se trezeasca la realitate din egoismul lor (ma refer la sot si la mama ta), sa dea Dumnezeu sa vina ziua cand o vor face, cat mai curand!
ANA-A,DIA, groaznic ce spuneti, mai ales cand citesc exemple precum cel al lui Dia ma intreb de ce nu e dreptate pe lumea asta, de ce unele femei care nu sunt oameni pot sa fie mame iar altele care nu ar ezita o clipa sa-si dea si viata pentru copilul lor il pierd...
OOKA,ILE
sunteti totale...Ooka mie imi suna superfain si generos ce vrei tu sa faci, mult succes! Dar auzi, sa nu prinzi ura si pe mine, bine? Ca si eu sunt mama de baiat ![]()
MONA, chiar voiam sa intreb daca inca tot nu ti s-a reparat calculatorul. Bine ai revenit! Mult succes la cursuri si la examene!
CAMY, daca bine tin minte pe 28 se intampla marele eveniment? Atunci e programata si nasterea printisorului sau doar te internezi in ziua aia? Ai pus pe undeva la mailul comun cumva nr. tau de tel.? Ca daca nu te superi as vrea sa-ti fac galerie si pe sms...
Asa, acum sa incep cu intrebarile stupide care-mi stau pe limba de cateva zile.
Mai este vreun pepenas care nu vrea sa manance decat in picioare, plimbandu-se prin camera si cu ma-sa care alearga de nebuna dupa el cu lingurita? Dar atunci chiar mananca, nu se pune problema sa-l fortez, insa el chiar are o problema cu statul in scaun sau oriunde locului for that matter... Nu se simte bine decat daca umbla in timp ce mesteca, n-am vazut asa ceva, cu fructe mai merge dar cu supa sau alimente mai moi, imi vine sa ma impusc.
Si pentru mamicile de baieti, mai ales care au si baieti mai marisori: cand o sa-l pun pe Luca pe olita pot sa-l pun sa faca pishu asezat, nu? Adica merge si asa, nu trebe neaparat in picioare?
Ca si asa mi-e groaza mie de perioada cand va trebui sa-l invat la olita, dar daca va trebui sa-l invat si doua pozitii, cred ca o iau razna
Gata, ma duc sa citesc, citesc vol. 2 din trilogia Millenium a lui Stieg Larsson si nu pot sa las jos cartea din mana, e super!
Monica, mami de
Luca si
7+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Didi81 spune:
Salutare!
Capri, Boti, ma cautati pe mine? Nu ma dati disparuta ca sunt prin zona. Doar ca n-am mai avut timp sa intru pe forum; la Constanta am stat 2 zile si nu cred ca mai ajungem in sezonul rece
.
Noi suntem bine, crestem, invatam multe
.
Aida e pasionata de carti, se preface ca citeste, ne aduce carti sa ii citim, o intrebam ce e asta la diferite poze din carti si ea le recunoaste, zice sau incearca sa zica muuulte cuvine 
A, si sunt pe cale sa ii iasa canini de sus. Mi se pare foarte ciudat, avand in vedere ca nu i-au iesit inca toate maselele - are doar 3 iesite si a 4-a are gingia f umflata dar inca nu a iesit nimic. De vre-o 2 luni nu i-a mai iesit nimic... e ok?
Capri, nu mi se pare ca mananca putin Ilincul; in ultimul timp Aida mananca mai putin de atata pt ca prefera sa manance mancare normala, ne pasata, sa muste ea din toate, eventual sa infiga furculita ei din plastic si sa manance singurica. Si de cand mesteca mai mult dureaza mai mult masa si se plicitseste mai repede de mancat.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ooka spune:
salu
Ileanno esti o simpatica asa cum ai fost intotdeauna, mi'ai lipsit ca sa zic asa
. Cit despre meditatii in grup, pot sa vin cu notize personale
, am io o teorie despre cauzele si circumstantele deprecierii societatii romanesti.
Moni, le urasc si eu cu discernamant, nu la gramada
, io am ce am cu cele trecute de 45 de ani si care sunt intr'un anume fel, gindesc intr'un anume fel fara sa'si puna problema ca poate e ceva eronat, sau in genere fara sa rationeze raportat la normal propriile actiuni si care ajunse mame au stricat produsul viitor.
mami de Sofi
katalyna spune:
mcoca, pai dupa ce termina orele la scoala, adica pe la 11-12 trebuie sa fac ceva cu el ca eu sunt la serviciu si sa-l trimit acasa singur nu ma incumet la cum se circula pe strazile astea si la cati nenorociti sunt si ti-l mai si fura de sub nas, asa ca dupa ce termina orele ramane in continuare la scoala impreuna cu alti copii si sta cu ei o invatatoare si-i pune sa faca temele, se mai si relaxeaza si ce-or mai face. nu ma incanta ideea, insa alta solutie nu cred ca am.
moni eu l-am invatat pe david sa faca mai intai la olitza precum fetitzele
si apoi pe la 2 ani si ceva cand ma intelegeam cu el i-am explicat cum trebuie sa faca baietii pipi si a inceput sa faca, destul de greu, insa scapasem de scutece si asta era mai important. nu cred ca acum pricep ei ca pipi-ul se face din picioare.![]()
mcoca spune:
Kata, am inteles
. NU trebuie sa culpabilizezi ca il lasi. Aici copiii au acelasi program de scoala ca parintzii d elucru : 9-16h45, dar pot sa stea "la studiu" pana la 18, daca parintzii o doresc.
Moni, ce m-ai distrat cu pipi din piciore. DAr na, trebuie sa te gandesti la toate
.
Vicky si Printzesone
mcoca spune:
Aa si ieri am ajuns la concluzia ca ne trebuie femeie de menaj (de fapt tati a ajuns si el la concluzia asta, ca eu ii zisesem mai demult). Zis si facut, am sunat femeia care venea cand eram gravi si incepe saptamana asta. DAr, eu am un mare pitic, mare, mare. Tati zice sa-i dam cheia, sa vina cand nu suntem acasa. Ei pe chestia asta ma streseaza. Eu nu o sa pot dormi noaptea la gandu ca cineva are cheia 

.
Vicky si Printzesone
maitreyi spune:
mamele de baieti - vazsem www.lady4ever.ro/pisoar-happy-pee--p1635.html&usg=r3dgjcWOGTKXConQEiGgfgCNNlo=&h=380&w=280&sz=15&hl=ro&start=4&sig2=cvlaFlsvYHWy816-qmbuww&tbnid=Y5IF8ptkl-Jr5M:&tbnh=123&tbnw=91&prev=/images%3Fq%3Dolita%2Bperete%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dro%26sa%3DN&ei=3o3RSs3hCsyi_Aal-PTZAg" target="_blank">asa ceva la quelle da' nu mai gasesc acu
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
katalyna spune:
cand citesc ce zice capri ca nu are nici un ajutor parca vorbeste despre mine si al meu sot
. azi de dimineata am fost la o cafea la o vecina si l-am lasat cu fiica-sa, pe david l-am luat cu mine. cand am ajuns, evident ca a sunat dupa mine, imi spune ca sunt obraznica, ca de ce ma port asa cu el. de ceva vreme nu mai comunicam de nicio culoare, vine de la serv si se culca, e obosit domne, eu intre timp ies cu copiii afara, deci relaxare maxima, pe unu il tin de ham ca nu merge nici acum si dupa unu trebuie sa stau sa tip ca dispare din vizorul meu, cand ajung in casa pe la 8 il trezesc din somn cu soneria. nu face nimic in casa, dar absolut nimic inafara faptului ca isi pune singur mancare sa manance si pune farfuria in chiuveta, dar nu o si spala. am incercat sa discut cu el, insa nu suporta sa-i zic nimic si de aici ne certam, dupa care imi spune ca m-am racit de el, pai cum puii mei pot sa merg in pat sa fiu mieroasa cand el ma umple de spume cu indiferenta asta?
cum adica nu face nimic, ca a facut nush ce, ei aia a facut la ultima cearta ca altfel de vorba buna nu face. el in vara mergea cu niste vecini la terasa, n-am zis niciodata nimic chiar ma bucuram ca mai iese si se relaxeaza, ei cand am iesit si eu 1 ora din casa fara un copil e crima, nu ar sta singur cu ei nici sa-l omori. ca stau noaptea pe net in loc sa dorm si ca de-aia sunt obosita, i-am explicat ca dupa ce-i culc copiii simt nevoia sa ma relaxez fara sa-mi urle copiii in cap si ca nu sunt neaparat obosita fizic cat psihic, nu intelege sau din cauza ca este foarte capos nu-si da seama cat ma jigneste si cat sufar. mi-a zis ca nu-i place sa spele vasele, ei bine atunci fa altceva, ca ce sa fac...ca el merge la serviciu si trebuie sa apreciez asta. i-am spus sa-si caute una care sa-l tina acasa sa nu se mai surmeneze saracul. are un serviciu unde chiar nu are nici un stres, patronii sunt din bulgaria si nu vin cu lunile, poate sa vina cand vrea acasa el fiind singurul angajat, iar acum chiar nu are de munca foarte mult, dar e obosit, insa eu nu am dreptul sa fiu. i-am spus ca o sa merg si eu la serviciu si o sa platim bona si menajera ca sa nu mai fiu asa nervoasa, ca da vina pe statul in casa pentru felul cum 'sunt'. am incercat cu el si cu vorba buna, ii zicea hai da cu aspiratorul, se facea ca nu aude, ii mai ziceam o data, la fel, ssi inca o data si incepea ca sunt cicalitoare ca el face cand vrea el u cand vreau eu. are o problema sa nu il conduc de parca e vorba de condus. i-am explicat ca nu suntem la serviciu unde te fofilezi de la munca sa traga altul si pentru tine, acasa trebuie sa tragem impreuna la carutza. sunt un pachet de nervi, a plecat cu copiii sa-i plimbe. nu mai fac nici eu nimic pentru ca oricum nu apreciaza