Pepenasi de iulie- august 2008 (148)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kata, de ce trebuie sa mearga David la semi-internat si ce e ala?

Capri, si MAya tot cam asa mananca (diferentza e ca ea mananca si seara legume, 200g). Sunt copii care mananca mai mult, altii mai putin, asta e. Insa mie mi se pare ca Ilinca nu isi ia portzia zilnica de lapte/lactate .
Cu Matei, incearca sa-i cumperi o agenda/carnetzel frumoasa, cu personajul preferat si spune-i sa scrie acolo ce teme are. Nu stiu, zic si eu. Trebuie sa existe o metoda de motivare, si cu rabdare o sa o gasesti.

Am dus plansele de colorat la bona (300 au fost pana la urma). A fost in extaz. M-a pupat de bucurie si mi-a dat si 3 sfecle rosii gata coapte (glumesc, sfeclele mi le promisese de dimineatza :)).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

io bintui fara noima ba pe net ba pe tv ca soata si purcelul dorm. Copilu' e normal sa doarma da' de la soata am alte asteptari. Ma rog, nu de asta am intrrat.

Ma tot gindesc cum sa fac cu purcelul sa'l mai socializez nitel. Ma gindeam in consecinta sa fac un fel de cresa acasa citeva zile pe saptamana. Eu am o camera libera, camera Sofiei, ea inca doarme cu noi in camera. Am si pat de bebe de campanie si un tzarc plus o canapea in camera ei, deci ar merge sa fie cam 2 copii in plus fata de a mea. Ce as avea de cistigat? Socializare pt pitic, invatat unul de la altul stimulat reciproc. Dezavantajele inca nu le intrevad. Eu oricum caut bona, maine vine cineva in proba, cu program de 10 ore zilnic care sa includa cupilul si menajul pe cit posibil. Pe de alta parte la servici musai trebuie sa merg abia la anul in august. Ulterior am vorbit sa ma duc part'time. Deci ar merge mai mult de 10 luni treaba. Ori am luat'o razna de stat acasa ori e o idee buna. Ce parere aveti? Mentionez ca treaba nu e in nici un caz pentru bani, dar am socializa si plozii si ne'am ajuta si noi mamicile intre noi.

Capri, te'am apelat pe mess da probabil te'ai culcat, sa'mi spui ce crezi, poate ne brodim cumva.

Azi am descoperit ce muma nesimtita sunt, Sofia are doua masele iesite de citeva zile si eu n'am stiut. Asa ca m'am autoproclamat porcmagarnesimtit.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ooka ce asteptari ai tu de la soatza la 1 noaptea????
Am mai multe de precizat pe aici legat de ultimele subecte. N-am timp acuma, da' nu m-am putut abtine cu ooka asta nene!!!
Deci ... ce asteptari???
Io una la ora asta n-as avea. Iar daca el ar avea ... si-ar lua-o in bot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ca de obicei Ile m-ai facut sa rad si mi-ai inseninat dimineata asta mohorata si ploioasa! Pup!

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

buna!abia acum 2 zile am reusit sa recuperam calculatorul,in garantie de altfel,asta dupa ce de 2 ori ne a fost trimis din service DEFECT !
am citit capitolul asta,pe celelalte nu stiu daca le voi recupera vreodata,pt ca sunt in pana de timp rau de tot.

m am inscris la master,pe 17 am interviul,m am inscris si la modul si am cursuri in fiecare vineri,sambata si duminica la bucuresti,ipana acum n am reusit sa ajung,dar saptamana viitoare am deja un examen.
copiii sunt bine,slava domnului,ca dupa ce am patit cu cris mi am dat seama ca in ult timp nu stiam decat sa ma plang de el si sa l cert.
codrin s a facut mare,e o dulceata de copil,care rade mult si are niste gropite de ti vine sa l papi.
nici el nu mananca prea mult,asa ca ,relax,capri.mai mult de 120/150 grame nu mananca niciodata si are doar 3 mese de solide pe zi adica fructe,cereale si carnita sau ou cu legume .in plus,bea lapte,dar nu mai mult de 120 ml odata si mai mult noaptea.inca ne trezim de cel putin 3 ori pe noapte,dar nu ma plang,pt ca ziua nu bea si nici iaurt nu mananca,asa ca prefer sa ma trezesc ,dar sa si ia necesarul de calciu zilnic.
i am facut acum cateva zile toate analizele pt ca a schiopatat intr o seara si doar ma stiti cat de panicata sunt,imediat m a dus gandul numai la nenorociri,asa ca a doua zi,hop la analize.una peste alta,zic mersi ca i le am facut si din ce am cautat eu pe net sunt ok,ma rog,sunt unele in afara limitelor,insa limfocitele la copii sunt mai mari ca la adulti,de ex,iar pe buletinul de analize sunt trecute ca valori de referinta valorile normale ale unui adult.

MONI OR,TURTURICA,felicitari pt sarcini si sa dea dumnezeu sa fie bine pana la sfarsit!

MAITREYI,imi pare rau pt sarcina oprita in evolutie,sper sa ne dai cat mai curand vestea cea bun!

CAMI,mai ai putin,abia astept sa ne dai,fericita,vestea cea mare!
apropo,am citit povestile nasterilor monicai dicut si a aidei ciolac ,altor mame de ingerasi si m au emotionat teribil...

in rest,salut toate fetele si mi ati lipsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

Ileanno nu la sex ma refeream domne, ce'ti zboara mintea aiurea?

Era vorba de niste divergente iscate de imaturitatea personajului in cauza care lately m'a timpit. Am inceput sa prinz un soi de ura pe mamele de baieti, pe mentalitatea romaneasca pe educatia precara negindita pe termen lung si empatic si tot asa, deci Ileanno, io am probleme importante noaptea, nu ma gindesc la sex
Si ca sa mai pun niste sare pe propria rana mai citesc si Jurnalul fericirii in care se puncteaza corect cele gindite de mine, revolta mea, cu observatii simple si pertinente despre individul nobil. Iar pana cind voi reincepe sa cred in clase sociale si in imposibilitatea amestecarii acestora probabil imi voi trai drama revoltandu'ma.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anna

ooka si zici ca nici macar nu era vb de secs???? Pai atuncea ai luat-o complet razna fataaaa! Ca daca era vorba de "ceea ce am mentionat" ai mai fi avut o sansa cat de cat ca la astia le functioneaza fix cand crezi tu ca trebe sa faci cu totul altceva.
Adicatelea tu vreieai ca masculu' sa steie sa analizeze .

Cat despre subiectul la care meditezi ... putem sa o facem impreuna, poate doo capete ajuta. Desi eu zic ca singura concluzie valabila o putem trage daca ne imbatam amandoua. Asa exista o sansa sa acceptam realitatea si modul in care DD a construit "fenomenul" fara sa mai opunem rezistenta aiurea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

hieloooouuuuuuu

CAPRIeu te apreciez foarte mult, mai ales pentru rabdarea ta. eu nu as putea sa rezist asa. Cat despre consort....hmmm...no ofence...da'vorba lu'nebuna de ANKA, io l-as lasa intr-o zi nespalat si necalcat si neimbracat si pe deasupra nemancat.Juramintele alea ziceau ca "la bine si la greu", cei doi cupii ii porta numele, iar nevasta-sa e o bomboana! sa o pui la rana si alta nu.Of...nu mai zic nik ca nu vreau sa te supar.doarCat despre MATEI... se simte lipsa unei maini masculine care sa il mai...linisteasca. E normal ca bietul copil sa fie satul de atatea teme si de atatea lectii si e normal sa nu mai vrea s afaca nimic cu tine.Pentru ca tatal nu se implica, tu de vii "the bad guy":invata, scrioe, mananca, imbraca-te . nu face aia, fa ailalta...aste anumai tu i le spui. Plus ca modelul tatalui nu e deloc de apreciat. el vede ca numai mama munceste in toate in casa...ghici cu cine va tine...Ce e mai grav ca sunt sanse sa devina la fel. Solutia e una singura/...dar pentru asta...ori convingi consortu'..ori...il dai la fier vechi si iti iei altu nou(iarta-ma pentru gluma nesarata!)Din experienta anilor de scoala cu elevi mai mari sau mai mici..lipsa d epreocupare a parintilor si mai ales a tatalui in unele cazuri...se vede in comportamentul si reactiile lui.In plus, tu ar trebui sa fii linistita, odihnita, rabdatoare la maxim cu el, sa poti gasi mereu calea cea mai buna ca s ail motivezi. ori in conditiile in care ILINCUTA e mereu solicitanta, te trezeste noptile...ai avea nevoie de un suplinitor. Si iar zic of.Nu pot decat sa te incurajez si sa iti doresc putere multa si rabdare si mai multa.

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ca sa va mai inveseliti...desi cred ca ati vazut asta...

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo
Ce facem cu ele ne priveste pe fiecare in parte. Noi gatim clar fara grasime. Insa ocazional mai bagam cate-o bucata de slanina buna buna cum face tataie al meu. Ca el nimeni n-o face.

bujo mami de Filip

cand vin la tine...de la usa sa ma iei cu o feliuta...da???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

35+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 3 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput