Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

moni_iulia eu n-am luat no-spa sa nu-mi zapacesc uterul daca vrea sa vina, poate veni. La tine e altceva, ca aveai problemele cu piciorul . Actele care le cauti sunt pe mailul comun.
Liliana am avut toata ziua ieri niste dureri ca de ciclu, dar asa, foarte surde . Si continuu, deci nu erau contractii. Singurele momente cand nu m-a durut asa pe sub burta, pe la ovare, a fost cand m-am plimbat. Cand m-am asezat, iarasi m-au luat. Acum nu mai am, asa ca poate a fost de la schimbarea de vreme, ca ieri era innorat si de aseara ploua in continuu la noi.

Am avut si eu azi cel putin o contractie care m-a trezit din somn si m-am hotarat sa nu mai iau nimic.Gata! Il astept cu nerabdare pe Tudorita.
Poate durerile alea sunt de la modul in care e asezat bebe!?

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

a vorbit cu luci. de fapt mi-a trimis un sms. nu are net si telefon pana nu vine compania sa-i racordeze. asa ca tacerea ei nu e de rau :)

MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Andre ziarist unde? si eu mi-s tot de aia. eram...o data....cand stateam in romanica.
Ti-am zis eu ca ne stim de undeva. Iti trimit PM. 31+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Manga am vazut pozele cu Aidan, este super dargutel, mie mi se pare ca seamana si cu tine si cu Sergiu. Inteleg ca te descurci de minune cu Aidan, nu te stresa prea tare, sa stii ca bebelusii sunt fiarte rezistenti, au tot felul de instincte de supravietuire care ii feresc de diverse accidente asa ca poti sa te relaxezi ca daca e ceva da el alarma.

Iulika felicitari pt evolutia lui Bruce. Andreea creste mult mai incet. Eu cand va aud cu recorduri de crestere in greutate in prima faza ma ingrijorez dar apoi ma uit in caiet si vad ca Andreea are aceeasi evolutie ca si Teodora si ma relaxez. Teodora la 3 ani are 13 kg, dar la inaltime e in standarde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Saru' mana...
Parca acum incep emotiile,dar sa ma pastrez pentru atunci.Macar am timp sa ma obisnuiesc cu ideea

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

Citat:
citat din mesajul lui suede

Buna fetele,

Ne-am intors si noi de la doctor.Suntem planificati mai repede decat ne gandeam noi,adica s-a stabilit:

JOI 15 octombrie

La ora 6.30 ne prezentam la spital...vedem la ce ora ne baga.

Fiul meu sta tot pelvian,adica cu capul pe ficat si nu s-a mai sinchisit sa se intoarca cu capul in jos daca tot stia ca nasc prin cezariana.

In conluzie,mai avem o saptamana

37+Mihnea Costin

E bine ca stii cand vine momentul, bucura-te de burtica frumoasa!

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Tin pumnii!
Hai ca mai e putin si o sa fie bine.Mai e doar o zi la mijloc,sa speram ca sta linistita pana vineri.

Citat:
citat din mesajul lui unombun

fetelor,m-am intors de la doc,vroia sa ma interneze miine,pina la urma,ca sa ma impartasesc,am lasat-o pe vineri,cind e de garda.Sa dea Domnul sa pot rezista pina atunci,ca am dureri,stau la pat .Doamne Ajuta sa nu ma ia nascutul pina atunci

37+Mihnea Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

angelli bine ati venit acasa! Abia asteptam povestea mai detaliata, chiar daca va fi infricosatoare

Maria multumesc mult de complimente

Alex cum ziceau fetele, incearca niste comprese calde sau dus cald si masaj pe tot sanul si apoi mai incearca cu pompa sau cu printesa sau chiar si manual . Sper sa se rezolve rapid!

Liliana felicitari pentru vestile bune de la control! Dar daca va depasi termenul nu va fi prea mare si deci prea greu pentru o naturala? Sa vezi cum semanam, uite, si la greutatea bebeilor, si eu am stresul asta ca daca ajung la termen sau dincolo depaseste puiul 4 kile si va fi vai si amar de mine . Pai la ceaiul de zmeur, uita-te daca plicurile sunt rosii sunt fructe. De fapt eu numai varsat am vazut ceai de frunze de zmeur, nu la plicuri. Si ma mir ca nu stie tanti care vinde daca sunt frunze sau nu...

Iulika multumesc mult . ce mare e Bruce la aproape 8 saptamani ! Aproape 6 kile!!! Uau, super! Pai cred ca deja e greu la voi in brate . Sper sa scapati de antibiotic! Si ar fi fain sa-l filmezi cand rade, cred ca te topesti toata! eu numai ce-mi imaginez si-mi vin lacrimi de emotie in ochi .

Raluca multumesc mult . Deci vad ca azi am primit complimente de la niste fotomodele ale odiseei noastre

unombun Doamne ajuta! Mai e asa putin si o sa-ti vezi puiul

suede tu mai ai o saptamana de emotii . Macar stii cand te intalnesti cu puiul!

Maria iupiii asta mi se parea ca s-ar potrivi cel mai bine dar n-am indraznit sa spun. Modific imediat! Ce ma bucur ca si Luci e bine!

moni_iulia habar n-am de la ce sunt durerile, dar azi n-am mai avut nimic .

38+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ellenuta,ai o fetita tare scumpasa va traiasca

unombun,mai e putinmaine scoatem agitatele

Raluk,si eu am tot vrut sa-ti zic dar am uitatai o burtica superba,cum zicea si Iulika,parca e din filme,atat de fina,fara vergeturi,frumoasa....

Monique,Alex la nici 2 ani ne rupe spatele cu cele 15 kile ale luinu e gras deloc,e doar f indesat

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Bineinteles ca am uitat ceva
Maria, fff bine suna Aidan Gabriel

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Iulika ce bine a crescut Bruce!! Parca nu-mi vine sa cred cand aud..7 sapt si 5 zile Sa creasca mare si sa fie razacios!
Danuta Bun sfat cu mingea Am inceput deja sa verific niste pozitii yoga de-alea de stat cu picioarele in sus. Tu? vreun simptom ceva??

suede pe 15, la prima ora scoatem agitatele pentru tine, numai ca unombun vad ca s-a bagat in fata.

Manga Dar ce va veni de schimbaserati intreg numele??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput