Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 20
suede spune:
Da,e bine ca stim exact ziua..ramane de vazut ora
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 angelli bine ati venit acasa! Abia asteptam povestea mai detaliata, chiar daca va fi infricosatoare Maria multumesc mult de complimente Alex cum ziceau fetele, incearca niste comprese calde sau dus cald si masaj pe tot sanul si apoi mai incearca cu pompa sau cu printesa sau chiar si manual . Sper sa se rezolve rapid! Liliana felicitari pentru vestile bune de la control! Dar daca va depasi termenul nu va fi prea mare si deci prea greu pentru o naturala? Sa vezi cum semanam, uite, si la greutatea bebeilor, si eu am stresul asta ca daca ajung la termen sau dincolo depaseste puiul 4 kile si va fi vai si amar de mine . Pai la ceaiul de zmeur, uita-te daca plicurile sunt rosii sunt fructe. De fapt eu numai varsat am vazut ceai de frunze de zmeur, nu la plicuri. Si ma mir ca nu stie tanti care vinde daca sunt frunze sau nu... Iulika multumesc mult . ce mare e Bruce la aproape 8 saptamani ! Aproape 6 kile!!! Uau, super! Pai cred ca deja e greu la voi in brate . Sper sa scapati de antibiotic! Si ar fi fain sa-l filmezi cand rade, cred ca te topesti toata! eu numai ce-mi imaginez si-mi vin lacrimi de emotie in ochi . Raluca multumesc mult . Deci vad ca azi am primit complimente de la niste fotomodele ale odiseei noastre unombun Doamne ajuta! Mai e asa putin si o sa-ti vezi puiul suede tu mai ai o saptamana de emotii . Macar stii cand te intalnesti cu puiul! Maria iupiii asta mi se parea ca s-ar potrivi cel mai bine dar n-am indraznit sa spun. Modific imediat! Ce ma bucur ca si Luci e bine! moni_iulia habar n-am de la ce sunt durerile, dar azi n-am mai avut nimic . 38+ Alex - cumparaturi bebe |
37+Mihnea Costin
suede spune:
Da,Uve e vineri acum...noi mai avem ceva timp...
Vineri sunt pe baricade cu agitatele ..
Va las,ma bag la somn..va doresc o noapte usoara!
citat din mesajul lui liliac1 Iulika ce bine a crescut Bruce!! Parca nu-mi vine sa cred cand aud..7 sapt si 5 zile Sa creasca mare si sa fie razacios! Danuta Bun sfat cu mingea Am inceput deja sa verific niste pozitii yoga de-alea de stat cu picioarele in sus. Tu? vreun simptom ceva?? suede pe 15, la prima ora scoatem agitatele pentru tine, numai ca uve vad ca s-a bagat in fata. Manga Dar ce va veni de schimbaserati intreg numele?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
37+Mihnea Costin
suede spune:
Si inca o rugaminte...va rog sa actualizati si datele noastre de pe prima pagina.
Va multumesc!
37+Mihnea Costin
liliac1 spune:
suede, scuze...era vorba de unombun. Mi-am facut corectia in mesajul meu... dar clar ca si uve era in gandurile mele bune poate gura pacatosului adevar graieste
Raluk bineinteles ca am intrebat la plafar daca e una si-aceesi treaba...ele cica "da" dar fara convingere, chiar usor ezitant...dar cand sa ma uit si eu pe un prospect...tzaca...prospectul este doar in interior si ele nu desfac cutiile. Le-am intrebat daca ajuta gravidele in viitoarea pb a travaliului...si toate au dat din umeri cica sa ma uit pe prospect. Cum, Doamne iarta-ma sa ma uit daca ala e inauntru si cutia e lipita zdravan si ele nu desfac nicio cutie???
E adevarat ca n-am fost decat in 3 plafaruri, deocamdata.
Cred ca o sa iau o cutie pana la urma si vad eu ce fac, dar ma enerveaza fazele de genul..."o lingurita la cana" Pai lingurita mea poate fi mai mica sau mai mare...iar canile sa fie adevarate carafe. Cu plicul ma orientam mai usor. Deh, vreau si eu "para malaiata"
Cat despre greutatea lui bebe...eu cred ca o sa ne descurcam. Imi doresc si eu sa va arat poze cu un falcos ca Erik sau ca Anna Ellenutei. Am trecut prin etapa "sfrijitura" acum vreau si altceva.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
moni_iulia spune:
citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia |
ce bucalata
Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE
Iulika29 spune:
Liliac multumesc Am vazut si eu poze cu rochita portocalie si tare te prinde..Am vazut poze si cu Andra cea frumoaså..Cred ca esti tare mandra de ea..Si ce imi plac postarile tale, le citesc cu mare plåcere..Felicitari pt vestile de la control..Acusi vine Mihåitå
Multumesc fetele pt felicitåri..acum stau si ma gandesc ca a trecut asa de repede timpul ..mi-au cam spus toti ca va zbura timpul ca gandul dar nu credeam ca va fi chiar asa..
dana mami se apropie momentul..De abia te astept si pe tine så ne scrii primele randuri in calitate de måmicå..Imi esti tare dragå si te urmåresc..iti doresc så ai o nastere usoarå ( ma gandesc ca poate nasti si in seara asta si nu mai apuc)
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)
raluk16 spune:
Melania multumesc mult!
Liliana ia o cutie, ca daca e de fructe ala e bunicel si asa, de dat la Andra .
Intru sa fac capitol si sa trec noile date.
38+ Alex - cumparaturi bebe