Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 18
suede spune:
Buna fetele,
Ne-am intors si noi de la doctor.Suntem planificati mai repede decat ne gandeam noi,adica s-a stabilit:
JOI 15 octombrie
La ora 6.30 ne prezentam la spital...vedem la ce ora ne baga.
Fiul meu sta tot pelvian,adica cu capul pe ficat si nu s-a mai sinchisit sa se intoarca cu capul in jos daca tot stia ca nasc prin cezariana.
In conluzie,mai avem o saptamana
37+Mihnea Costin
uve_got_mail spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta cateva pozute .. anna sophia Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) Eva www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Bine ati venit acasa!
Tot grasuna si frumoasa si Anna Sophia, ce ochi frumosi are tati...poate ii mosteneste
39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrecluj
Fetelor, am nevoie de 3 surse, deja 2 mi-ati spus ca ajung sa astept nasterea. Hai si a treia. 31+ Chiara Ada |
Hai ca veni si sursa 3, o sa vezi ce o sa mai astepti sa vina
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui unombun vineri dimineata,la 8,prezentarea direct pentru cezariana.Doamne-AJUTA |
Sa iti ajute Dumnezeu sa ai un sanatos si o nastere usoara!
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui liliac1 La cum se prezinta situiatia la noi...dr mi-a dat de inteles ca sunt predispusa la depasit termenul Dilema: am fost azi sa caut ceai de frunze de zmeu. Plafarurile mi-au oferit ceai de zmeur. Intrebare: este unul si acelasi lucru?? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+ Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
Bine ai venit in gasca noastra.... cineva trebuie sa incheie odiseea!
Cred ca e acelasi lucru, in curand o sa merg si eu sa-mi cumpar daca nik...
uve_got_mail spune:
citat din mesajul lui suede Buna fetele, Ne-am intors si noi de la doctor.Suntem planificati mai repede decat ne gandeam noi,adica s-a stabilit: JOI 15 octombrie La ora 6.30 ne prezentam la spital...vedem la ce ora ne baga. Fiul meu sta tot pelvian,adica cu capul pe ficat si nu s-a mai sinchisit sa se intoarca cu capul in jos daca tot stia ca nasc prin cezariana. In conluzie,mai avem o saptamana 37+Mihnea Costin |
E bine ca stii cand vine momentul, bucura-te de burtica frumoasa!
Andrecluj spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui uve_got_mail
|
anamaria1979 spune:
Felicitari ADi Mercedes! Bine ai venit pe lume Adam Joshua!
Bine ati revenit Ellenuta si Angelli. Recuperare usoara. Elle ce grasunica draguta.
Iulika felicitari ptr Bruce si ptr zambetul lui dragalas.
din 05.09.2009 de Cristian Alexandru
MangaGirl spune:
Andre ziarist unde? si eu mi-s tot de aia. eram...o data....cand stateam in romanica.
Iuliko ce ma bucur ca Bruce e bine si ca rade in hohote, dragul de el. Mie-mi creste heart rate-ul cand zambeste in somn...imi inchipui ce e in sufletul tau cand il vezi ca si stie ce face.
unombun tinem pumnii. va fi minunat curand.
liliacule e bine ca totul e bine.
si acum o rugaminte mare...nu dati cu rosii.
raluk u stii deja...dk esti prin preajma. am schimbat si al doilea nume .
datele se prezinta cam asa: Aidan Gabriel, 3.180kg, 52cm, apgar 9-10. ma trece si pe mine cineva la listuta? multumim.
MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
moni_iulia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Au inceput sa plece acasa, mitingul e in legalitate pana la 14:00, asa ca mandra mea are unda verde. La ce spital nasti? |
la Polizu
Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE