Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15Sper sa ai dreptate cu good things come to those who wait... ma lupt sa nu pic in cealalalta extrema: zilele trecute eram exuberanta, acum trage de mine o depresie; fizic sunt bine si as putea sa o mai duc asa o saptamana-doua (cat ar considera ei ca se poate), dar psihic..nu eram pregatita sufleteste.. pentru un 7 octombrie fara Anna; dar imi revin eu! nu ma las!! |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
uve_got_mail spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Sunt bine ![]() Mie nu-mi place miercurea,e si miting azi asa ca m-am hotarat sa stau mai mult in pat. Iulia ![]() ![]() Romania ![]() Poze AMR 2-5 ZILE |
Au inceput sa plece acasa, mitingul e in legalitate pana la 14:00, asa ca mandra mea are unda verde.
![](icon_smile_big.gif)
La ce spital nasti?
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
MangaGirl spune:
suede success la control azi.
Andre iubita...cum mai esti?
Moni_iulia
Luci, Adinus sunteti bine? Sper...
biaz multa sanatate prichindeilor. sa se rezolve repede si sa fie totul ok.
unombun multu succes la eco.
Raluk eu simptome din astea am tot avut. mai ales noaptea sau cand ma puneam in pat. simteam dureri de spate ca la ciclu si de burta. cand eram activa, ziua prin casa nu era chiar asa nasol, desi erau episoade. dar pe 1 noaptea cand au inceput contractiile dureroase...am stiut ca sunt contractii. chiar dk dureau foarte putin, stiam ca e o contractie. si nu neaparat mi se intarea burta...le simteam sub burta, ca o sforicica care strangea, ca o dunga mai mult. si scurgere abundenta am avut si eu in ultimele sp. uneori aveam senzatia ca fac pe mine. eu dop nu am pierdut. mi l-a scos moasa la dilatatie 8. iar apa mi s-a rupt cand am impins prima oara in piscina. hai ca azi scriu povestea...promit. oricum la cate alarme false din astea am avut...deja ma enervasem.
Vik multumim. de cate zile are fata ta icter?
liliac eu cu ceara m-am slutit ultima oara inainte de a naste. am indreptat cu lama, bineinteles...ca facusem defrisare oribila...dar parca nu a durut la fel de tare ca penultima oara. ori ma chinuiam eu prea mult sa ma uit pe dupa burta...am pus fasii mici...ca asta e secretul...mic si rpd.
fetele, o intrebare...pentru cele care an nascut natrual...cand vi s-a oprit sangerearea. eu desi nu m-am rupt...trec prin chinuiri cand fac pipi. e prea devreme sa ma astept la un miracol? ma ustura de numa'. si nu inteleg ce.
ionika m-am mia linistit. pana la urma cum o da d-zeu. singura mea grija e ca astia sunt pe modelul...everything is fine...chiar si cand nu e...ei trateaza cu paracetamol. vorbesc de medicii de familie.
liliaco de o mie de ori.
danasi eu cazusem in depresie pe ultima suta...am enevam si ziceam ca nu mai pot...deswi mai puteam...dar asteptarea te cam rupe...dar va veni...vei vedea...cat esti overdue? na, asta ca sa nu mai zica toata lumea ca baietii sunt lenesi. eu m-am dus peste termen 2 zile teoretic...hai 3...daca punem si data de 30 in calcul. dar desi voiam eu mortis in Spetembrie...asa imi place acum Octombrie. unde mai pui ca pe babucentre am gasit ca fiu-meu e nascut in zi cu gwen stefani si ziua Nigeriei...cand s-au eliberat ei de sub francezi :).
MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Doro76 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl suede success la control azi. Andre iubita...cum mai esti? Moni_iulia ![]() ![]() Luci, Adinus sunteti bine? Sper... biaz multa sanatate prichindeilor. sa se rezolve repede si sa fie totul ok. ![]() unombun multu succes la eco. Raluk eu simptome din astea am tot avut. mai ales noaptea sau cand ma puneam in pat. simteam dureri de spate ca la ciclu si de burta. cand eram activa, ziua prin casa nu era chiar asa nasol, desi erau episoade. dar pe 1 noaptea cand au inceput contractiile dureroase...am stiut ca sunt contractii. chiar dk dureau foarte putin, stiam ca e o contractie. si nu neaparat mi se intarea burta...le simteam sub burta, ca o sforicica care strangea, ca o dunga mai mult. si scurgere abundenta am avut si eu in ultimele sp. uneori aveam senzatia ca fac pe mine. eu dop nu am pierdut. mi l-a scos moasa la dilatatie 8. iar apa mi s-a rupt cand am impins prima oara in piscina. hai ca azi scriu povestea...promit. oricum la cate alarme false din astea am avut...deja ma enervasem. Vik multumim. de cate zile are fata ta icter? liliac eu cu ceara m-am slutit ultima oara inainte de a naste. am indreptat cu lama, bineinteles...ca facusem defrisare oribila...dar parca nu a durut la fel de tare ca penultima oara. ori ma chinuiam eu prea mult sa ma uit pe dupa burta...am pus fasii mici...ca asta e secretul...mic si rpd. fetele, o intrebare...pentru cele care an nascut natrual...cand vi s-a oprit sangerearea. eu desi nu m-am rupt...trec prin chinuiri cand fac pipi. e prea devreme sa ma astept la un miracol? ma ustura de numa'. si nu inteleg ce. ![]() ionika m-am mia linistit. pana la urma cum o da d-zeu. singura mea grija e ca astia sunt pe modelul...everything is fine...chiar si cand nu e...ei trateaza cu paracetamol. vorbesc de medicii de familie. liliaco ![]() ![]() ![]() danasi eu cazusem in depresie pe ultima suta...am enevam si ziceam ca nu mai pot...deswi mai puteam...dar asteptarea te cam rupe...dar va veni...vei vedea...cat esti overdue? na, asta ca sa nu mai zica toata lumea ca baietii sunt lenesi. eu m-am dus peste termen 2 zile teoretic...hai 3...daca punem si data de 30 in calcul. dar desi voiam eu mortis in Spetembrie...asa imi place acum Octombrie. unde mai pui ca pe babucentre am gasit ca fiu-meu e nascut in zi cu gwen stefani si ziua Nigeriei...cand s-au eliberat ei de sub francezi :). MangaGirl ![]() ![]() ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Da Maria
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Doro, mamica a doua fetite superbe Sara Lucretia(27.08.2009) si Eva Maria (28.04.2005)
raluk16 spune:
moni_iulia eu n-am luat no-spa sa nu-mi zapacesc uterul daca vrea sa vina, poate veni. La tine e altceva, ca aveai problemele cu piciorul
. Actele care le cauti sunt pe mailul comun.
vik imi place ca ai intrat sa incurajezi lumea cu icterul si ochisorii
Liliana am avut toata ziua ieri niste dureri ca de ciclu, dar asa, foarte surde . Si continuu, deci nu erau contractii. Singurele momente cand nu m-a durut asa pe sub burta, pe la ovare, a fost cand m-am plimbat. Cand m-am asezat, iarasi m-au luat. Acum nu mai am, asa ca poate a fost de la schimbarea de vreme, ca ieri era innorat si de aseara ploua in continuu la noi.
Te asteptam cu vesti bune de la doctor. Sa inteleg ca operatiunea sotul a avut alt final . Eu drept sa spun cu aparate electrice umblu pe acolo, de tuns si de ras
. Nu stiu cand va fi "momentul" ce ma voi face...
Bia hmmm deci cu cearsaful pe scaun... si daca trebuie apa si spuma?
Maria ce de treaba e puiul Aidan cu tine! Cumintel de numa! Io sper ca n-are icter puiul din moment ce acum papa bine, nu mai doarme dus
. Si in legatura cu "sfaturile binevoitorilor" offff, parca femeile alea ar fi uitat cum au fost primele saptamani si pentru ele, si nu stiu ca nu iti fac bine acum cu asa ceva
. Te inteleg perfect cu panica, atunci cu voma puiului, cred ca si eu voi crede ca nu sunt in stare sa am asa o responsabilitate. Important e sa stii ca starile astea sunt de la hormoni si vor trece repede
. Descarca-te aici oricand! E clar ca tu esti cea mai buna mamica pentru Aidan! Abia astept povestea!
Dana nu te lasa prada tristetei . O fi de la vremea asta...
38+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui unombun maria,Aidan e nascut si de ziua Germaniei ![]() |
asa e... am uitat de unirea estului cu vestului.
MangaGirl
![](hi.gif)
![](punk.gif)
![](la revedere.gif)
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirlAndre iubita...cum mai esti? |
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
suede spune:
Merci frumos!
La ora 18.00 avem programare...
citat din mesajul lui liliac1 suede bafta la control!!! raluk ce dureri?? care dureri?? Eu sa nu fi avut chiar nimic?? IMPOSIBIL!! trebuie sa spui tot-tot ca sa-mi dau si eu seama ce si cum. Eu asta noapte am simtit niste sageti in "patza" dar m-am intors pe partea cealalta si au trecut rapid. Fetelor, ca sa intelegeti de ce-s si eu un pic speriata... la prima nastere n-am avut absolut nimic!!!! Mi-au indus nasterea la 41 sapt pentru ca nu se mai putea. Totul s-a intamplat in spital..nimic de-acasa. Deci, sa revenim... azi cand am dus ploada "mare" la gradi...am simtit o durere crunta in coccis...asa ca m-am asezat pe marginea drumului si Andra ma mangaia pe cap si-mi spunea: "Hai, mami, ca trece!" In rest...tzopai si dansez prin casa (n-are sens sa povestesc ca mananc de dimineata pana seara, nu?!) Azi avem vizita la tanti dr. si-s tare necajita ca nu am reusit sa trec pe la "coafor" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Liliana, ![]() ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! |
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
suede spune:
Ce miting e azi?
Am vazut ca e plin de politie prin oras....
Citat: | ||
citat din mesajul lui moni_iulia
Sunt bine ![]() Mie nu-mi place miercurea,e si miting azi asa ca m-am hotarat sa stau mai mult in pat. Iulia ![]() ![]() Romania ![]() Poze AMR 2-5 ZILE |
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)