Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Dana15 si eu ma gandeam ca se plateste integral(,ca si cand ar fi mai putine zile lucratoare cred).
Mai aveti cumva modelul de atestat?
Imi mai trebuie unul si pt salariul prima de nastere.
Le aveam listate,indosariate , dar se pare ca le-am pierdut.

Iulia 39+ cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
AMR 2-5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Ma bag la un pana vine Suede e la control cu vestile bune.

Poze
AMR 2-5 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

moni iulia,grele caldurile asteaal meu e un calduros,iarna la servicu sta cu camasa scurta,umbla descheiat pe strada,e o sobita in miniatura,dar l-am depasit
cele 5 zile se platesc normal,cu 100%,ca si cum ar fi la serviciu.
dana,neaparat de intrebat la personal pentru sot,ca eu stiu ca zilele se dau pe baza certif.constatator si cu o cerere se merge la personal.Asa mi-au spus juristii si personalul.
Doamne-Ajuta sa iasa cum vreti voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

Voi aveti sau fetele care au nascut ati avut bufeuri-calduri pe utima suta de metri?Citeodata,ma iau calduri cind stau pe laterale,cum mai pot sa stau,ca ma dor muschii stind pe dreapta sau pe stinga,din cauza burtii crescute,eu care mia-m gasit locsor in pat toata sarcina,practic.Acum ma ridic cind ma iau caldurile,stau in fund,capul copilului s-a lasat si incepe greul ca nu stiu cum sa mai stau
Nopatea m-am mutat ca sa dorm intr-un past mai vechi,lasat si se aseaza burta foarte bine in golurile respective.Iar de calduri,dorm la 17 grade noaptea,fara ciorapi,cu o rochie de vara pe dedesubt,eu care inainte de sarcina aveam miinile reeci,acum miinile ,picioarele si tot corpul fierbe.

Mai, la mine au fost toata vara!!! Gafaiam de numa-numa si cand simteam ca nu mai pot fugeam sub AC...pana ma prindea mama/sotul si ma fugareau de-acolo...cica sa nu racesc naibii. Dar, stii, ca un plod de-ala neascultator sunt..cum vedeam ca nu e nimeni prin preajma cum imi trageam frumusel scaunelul sub jetul de aer
Eu abia de-acum m-am mai calmat cu ele... dar daca ai mei deja au trecut la geaca...eu am ramas la tricou, iar la somn, pentru ei am scos pilota...eu o boieresc dezvelita.
Deci, clar, am un incubator in burta! Nu-i nimic...acusica ii expira termenul de valabilitate

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & cu Radu-Mihai 37+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl
Danutza ce face Anna? Tot te lasa sa astepti? Mai...good things come to those who wait...asa ca desi ti s-au lungit urechile pana acum (cred ) ai sa vezi ca o s-o ierti. Eu ma indragostesc de fiu-meu pe zi ce trece tot mai tare. Ieri m-a apucat bocitul si am tras si o sperietura. am invatat sa vomitam si s-a speriat atat de tare ca nu reusea incat la un moment dat a ramas fara aer, numai zgomote din stomac si s-a facut grena. Si eu nu mai sitam cum sa-l tin. Bineinteles, singura acasa, am inceput sa plang cu el si el mai tare. Pe seara am experimentant si un pik de baby blues cand, probabil pe fond de oboseala si de sperietura am inceput sa plang de-a binelea. Ca daca i se intampla ceva si eu nu stiu ce sa-i fac. E atat de mic si plapand. unde mai pui ca vorbind si cu mamele...sfaturi...nu-l brusca, nu-l tine de sub brate, umbla usor, ai grija la cap, nu iesi 40 de zile afara, boteaza-l cat poti de rpd. bubitele de pe corp pot fi biodermita, icterul ar trebui tratat...de ce nu a venit moasa...si cate si mai cate. Am inchis telefonul si m-a napadit asa o tristete si o disperare. Deja imi zburase mintea la cand va creste el si ca nu as vrea sa creasca. Daca s-ar putea sa-l am toata viata asa mic si frumos langa mine. Am innebunit dupa cum vedeti. Stiu ca e normal uneori sa ai astfel de ganduri...mi-am revenit totusi rpd cand a venit tati de la lectia de karate si a facut el vreo doua shceme prin casa...mi-a trecut. COncluzia...chiar si cand esti bine intentionat...sfaturile trebuie date cu masura. azi voi pune piciorul in prag si voi continua sa cresc copilul dupa cum imi spune instinctul..chiar daca nu fac mereu totul bine...invat o data cu Aidan ce si cum. Slava cerului lapte am...sanii ma dor...cateva rani s-au instalat deja dar e bine. In fiecare zi e din ce in ce mai frumos.

Ce frumos ai scris Maria! cred ca este normal ceea ce simti..pe de-o parte exista teama de a nu face lucrurile suficient de bine, pe de alta parte te vei simti mai puternica si mai stapana pe situatie pe zi ce trece; dar tu esti mamica lui draga si nimeni pe lumea aceasta, nu va face a better job than you! cu siguranta!
Ai dreptate cu sfaturile!~ toti sunt bine intentionati, putini au simtul masurii..parintii se simt datori sa ajute cum pot;
Ce ma bucur ca ai lapte si ca Aidan suge bine (si vezi??? este baiat de comitet..te lasa sa te odihnesti cat de cat noaptea!)
Si ce fain sa dormi cu el pe burtica

Sper sa ai dreptate cu good things come to those who wait... ma lupt sa nu pic in cealalalta extrema: zilele trecute eram exuberanta, acum trage de mine o depresie; fizic sunt bine si as putea sa o mai duc asa o saptamana-doua (cat ar considera ei ca se poate), dar psihic..nu eram pregatita sufleteste.. pentru un 7 octombrie fara Anna; dar imi revin eu! nu ma las!!

Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

ADIMERCEDES, FELICITARI!

Maria Manga si Alexia a facut icter in spital, a stat la lampa 2 zile dar tot are culoarea aceea galbena. Azi am chemat pediatra acasa ca sa isi dea cu parerea.
Acu insa mi se pare ca nu mai plange asa viguros ca la inceput, si parca e ragusita...Uffff, numai griji!

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 38+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

ce placinta am scris!!! scuzati...simteam nevoia sa ma descarc...

Mangulico, fetita dragalasa... o sa vezi ca totul va fi bine. Nu mai fi necajita. Uite, vezi, facem loc aici pe umar ca sa fie suficient spatiu pentru plans. Tu zi acolo tot ce te doare ca noi te mangaiem usurel si daca vrei putem sa cantam si-un cantecel de alinare (asta daca nu te deranjeaza ca-s afoana rau ).
De ce suntem aici?? Pai la noi in "club" e mai ceva ca intr-o casnicie: la bine si la rau

Vorba Ralucai...nu stiu altele ce pierd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Monica din ultimele posturi detectez mult optimism si fericire :) Dragos s-a mai linistit? Nu sunt cu totul la curent cu ultimele capitole, asa ca s-ar putea sa-mi fi scapat ceva. multumim de aprecieri la adresa musteriului nostru.

aida nu dispera. Uite, eu am vb cu mama aseara...nu vreau sa-mi pun problema ca Aidan o sa faca icter prelungit...si la naiba...ploua aici non stop...nici soare nu e sa-l scot afara. Deci mama mi-a spus ca eu am avut icter prelungit si a rezolvat cu 10 zile de fenobarbital sub foram de ceva prafuri pe care le prepara in farmacii. Ea inca prepara pt copii. si mama nu a oprit nici o alaptare. stai cuminte. In UK nu fac tratament decat dupa 21 de zile. . ma bucur ca al meu l-a facut ca la carte pana acum...in a treia zi de viata...dar nu ma bucur ca vaca asta de moasa nu mai apare...ma scuzati...
sabina sper ca fetele tale se vor face bine repede. mama, mama ce chin cred ca a fost pe capul tau.

Nela . Sunt asa fericita ca mananca...nu mai pot de dragul lui...trage numai cu ochii inchisi dar constant.
uite www.alabe.com/cgi-bin/chart/astrobot.cgi?Y" target="_blank">site-ul pentru atrograma.
ti-ai luat batista sugarului? ma bate gandul sa investesc si eu in ea...aseara era fornait, desi nu-i curge nasul...dar azi noapte il cam incurca fornaiala la supt...asa ca m-am chinuit un pik pana l-am mufat. nici nu am indraznit sa-i bag cauciucul (pompitza)...mi-a fost frica sa nu scoale toti vecinii...desi are un plans destul de molcom..nu tignale high ptiched...finutz asa ca pentru urechile de muzician ale lui ta-su. mi-e mi-e drag cand il aud cum se caina. mama rea ce sunt. dar cica scrie si in carti ca e bine sa fie lasat sa planga 1-2 ore pe zi. asa o fi?

MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Sper sa ai dreptate cu good things come to those who wait... ma lupt sa nu pic in cealalalta extrema: zilele trecute eram exuberanta, acum trage de mine o depresie; fizic sunt bine si as putea sa o mai duc asa o saptamana-doua (cat ar considera ei ca se poate), dar psihic..nu eram pregatita sufleteste.. pentru un 7 octombrie fara Anna; dar imi revin eu! nu ma las!!

Heeei, wake up!!!! Tie nu-ti trebuie depresie acum!! Pastreaza-ti exuberanta, asa ca ieri-alataieri-rasalaltaieri-....
Cica asa cum e mama la nastere, asa va fi si pruncul toata viata lui (citat din "babe" dar acum nu ma pot abtine ). Vrei o Ana posomorata??? Vezi, eu daca m-am dus ranjind la maternitate...am facut-o pe Andra o ranjita si-o zgamaiata!

Hei, fetele, nu-i asa ca-i adevarat???
sa nu va prind ca ma contraziceti ca trebuie sa o aducem pe Danuta noastra pe linia de plutire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Uve, parca tu aveai ceva pb cu tensiunea,fluxuri pe artere uterine...
Eu am pb cu o artera si pt asta trebuie sa-mi monitorizez tensiunea. Ma ingrijoreaza faptul ca de obicei avea 10 cu 6 iar de ieri e 12 cu 7. O fi ceva?

Poze
AMR 2-5 ZILE

Stai linistita, in mod normal se ia tensiunea la orice control...eu am avut si 13/9-depinde si de ora la care se ia, si de ce am mancat, facut in ziua respectiva. Fiind in saptamana 39 nu mai ai de ce sa iti faci probleme

39+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria

Mergi la inceput