Burtici fericite de septembrie-octombrie (217)
Raspunsuri - Pagina 13
suede spune:
Draga mea,
Daca stiam,nu ti-o mai recomandam...ai mai dat si banii pe ea degeaba...
Dar o poti incerca in alte zone mai putin sensibile!
Citat: |
citat din mesajul lui unombun suede,tot cu lama,ca mi-e frica sa nu pat vreo boroboata,eu am o piele sensibila si cind dau cu lama pe picioare,ma fac rosie ca focul,cu dungi,desi dau cu gel de la barbat,imi iau masuri de protectie,dar'mite la dinsa.Dar chiar e o problema,aseara am incercat sa mai tund cu forfecuta-scuzatisi am bagat forfecuta in deget,asa ca nu stiu ce pui de pupaza vor iesi...e burta mare...cit china astazi ma duc la doctor.Nu vreau tuseu,vreau eco,vreau vorbe cu doctorul da sa ma lase sa ajung fara control la cezariana,saptamina viitoare. Voi aveti sau fetele care au nascut ati avut bufeuri-calduri pe utima suta de metri?Citeodata,ma iau calduri cind stau pe laterale,cum mai pot sa stau,ca ma dor muschii stind pe dreapta sau pe stinga,din cauza burtii crescute,eu care mia-m gasit locsor in pat toata sarcina,practic.Acum ma ridic cind ma iau caldurile,stau in fund,capul copilului s-a lasat si incepe greul ca nu stiu cum sa mai stau Nopatea m-am mutat ca sa dorm intr-un past mai vechi,lasat si se aseaza burta foarte bine in golurile respective.Iar de calduri,dorm la 17 grade noaptea,fara ciorapi,cu o rochie de vara pe dedesubt,eu care inainte de sarcina aveam miinile reeci,acum miinile ,picioarele si tot corpul fierbe. |
37+Mihnea Costin
MangaGirl spune:
doro
raluk are sigur icter ca e portocaliu si la ochi e galbior.
andre pe ce punem pariu ca ajungi la termen si vei zice si ca mine si dana... hai ca nu mai pot. vino...
am sunat la lucia - no answer. poate doarme.
MangaGirl MAMI DE AIDAN, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Dana15 spune:
liliacule este pe mess un zambaret din acela, de imbratiseaza, cu bratele larg deschise..unul din acela as fi vrut sa-ti trimit ....promit!!! promit ca atunci cand o sa merg sa nasc o sa fiu cea mai vesela si exuberanta fiinta!!!
Andre, Maria, Raluk multumesc dragelor pt incurajare!
poate ca starea se datoreza si vremii..intunecata, cenusie;
plus..grija familiei si prietenilor..care in ciuda faptului ca le-am spus "cu mare drag!! va sun eu cand ne pregatim!" continua sa sune zilnic/tot a doua zi..sau sa-mi lase mesaje offline "tot Kinder?"; la telefoane nu mai raspund de ieri..l-am insarcinat pe grig "dana doarme/ face baie/ a iesit putin"; stiu ca sunt toti bine intentionati, dar este un pic cam prea mult pentru mine..
Maria ieri am recalculat cu doctorul DPN-ulu;( cum m-am perindat pe la alti 2 medici inaintea lui, el a preluat data ce i-am spus-o eu)..se pare ca astazi sunt in a doua zi a saptamanii 40, deci mai este timp suficient, vorba aceea..parca si Bia spunea ca nascut al 40+5, iar Liliana la 41;
Hai, copila cu parul balai! Anna!! Anna!!!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
mary multumim. adevarul e ca nici dk ceream nu s-ar fi nimerit sa nasc cu ochii spre casa parlamentului. spitalul...de stat...jos palaria. singura in camera, baie, 3 mese pe zi...canapea extensibila pt sergiu...pat reglabil (ce mi-a placut sa-l foiesc), bb cu mine non stop.
varsta bebe
poze
Fragutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Fetelor, eu imi fac griji pentru Lucia , voi nu? Absenteaza de prea mult timp. 31+ Chiara Ada |
Si eu m-am gandit la ea. Am vazut ca nu a mai scris deloc.
Salutari tuturor!
Manga, felicitari pt bebe! Mi se pare ca seamana asa bine cu tine! Te inteleg cu sfaturile, e foarte bulversant. Dc poti sa le ignori e foarte bine, asculta-ti instinctul si va fi cel mai bine pt baby si pentru tine.
Natalia are aproape 5 saptamani si am inceput sa ne calibram:D.
Numai bine tuturor!
Dana, te urmaresc cu atentie, abia astept sa vad poze cu puiutza ta frumoasa!
Baby
de Natalia (03.09.09)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui MangaGirl[/andre pe ce punem pariu ca ajungi la termen si vei zice si ca mine si dana... hai ca nu mai pot. vino... |
MangaGirl spune:
dana draga mea...stiu cu zecile de telefoane si mesaje...stiu...dar nu are rost sa te intrsistezi pe ultima suta de metri. eu cand am ajuns la spital si mi-au dat gazul...am inceput sa rad...in hohote...sergiu imi spunea...uite la ea...drogata..cum rade si ea cica naste. am carat masca aia peste tot si in cada.
varsta bebe
poze
suede spune:
Manga ce bine ca dormiti bine,imi doresc si eu sa n-avem astfel de probleme.Te cred ca nu-ti vine sa te dezlipesti de el.Merci pentru incurajari
Monidin pacate mai avem de asteptat pana la ora 18.00
Liliac1 si unombun problema cu caldurile o am si eu.Bine ca s-a mai racorit afara.Oricum sunt explicabile,daca tinem cont si de VSH care este mult marit.
37+Mihnea Costin
Andrecluj spune:
Dana Maine vine Anna. E adevarat ca am zis pana acum 2 de astea, "previziuni", "feelinguri", nici nu vroiam sa spun nimic, dar vad ca amandoua s-au adeverit. La tine e cu joi.Acum ce ma rog eu e sa nu fie joia viitoare. Dar va fi maine. Si va fi bine. 31+ Chiara Ada
MangaGirl spune:
andre m-am ambitionat sa ajung la zi. eu am noroc de aidan ca doarme mult. dar asta se schimba in cateva sp. ca asa...boierie. nici nu simt ca am copil.
varsta bebe
poze