Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

anca - no comment
pt mine nu inseamna asta ci:
15sept nebunie in tot orasul si in toate hiermarket-urile
13oct - party
26oct- ziua mea

Pt mine toamna inseamna in primul rand ca a trecut ziua mea si vine frigul! Eu sufar sincer de frig...
Ar mai fi pe 29 septembrie ziua de nastere a nasilor nostri, care "m-au infiat" de cand au murit parintii mei; 4 octombrie aniversarea casatoriei lor si 6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

nastere usoara siminei si BB mincacios si sanatos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Vazut pozici frumoase cu Luana. Din album in album am mai vazut si poze cu Alexandros, cu Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Mariana nastere usoara si BB sanatos si mancacios.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

De citit am citit pe diagonala si multe pauze...am cautat vesti despre Mariana...

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello fetele!

Ce emotii pentru Mariana! Haide Mary!!!!! I-am dat si eu vreo 2 sms-uri, mi-e nu stiu cum sa sun, exact de vorbit cu mine i-o arde ei acuma....

Fetelor, a dat careva bebeii cu Fucidin? Ana are niste bubite cu varf si doctorita mi-a zis sa ii dau. Ea a zis ca poate e alergie, dar se poate face numai pe un obraz alergie? Parca imi vine greu sa cred. Cum se da Fucidin-ul asta? O fi bine sa ii dau? E totusi antibiotic...dar are bubitele de ceva vreme si nu ii mai trec...

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

are cortizon - aici e probl

eu am dat-o, dar mai bine n-o faceam pt ca dupa 3 zile a fost bine iar la sf saptamanii cand am terminat tratamentul eram la fel
apoi am citit cat rau poate face si imi venea sa ma strang de gat, mai akes ca a fost degeaba

NU se da pe fata cu crema cu cortizon

incearca doar apa termala si crema cicalfate de la aven (crema de 2 ori pe zi apa - de cat mai multe ori)

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

fetelooooor, ce face simina?
avem bebe mic sau inca nu?

avem 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

FUCIDINUL NU re cortizon. exista fucidin H care parca are cortizon

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Hello fetele!

Ce emotii pentru Mariana! Haide Mary!!!!! I-am dat si eu vreo 2 sms-uri, mi-e nu stiu cum sa sun, exact de vorbit cu mine i-o arde ei acuma....

Fetelor, a dat careva bebeii cu Fucidin? Ana are niste bubite cu varf si doctorita mi-a zis sa ii dau. Ea a zis ca poate e alergie, dar se poate face numai pe un obraz alergie? Parca imi vine greu sa cred. Cum se da Fucidin-ul asta? O fi bine sa ii dau? E totusi antibiotic...dar are bubitele de ceva vreme si nu ii mai trec...

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

are cortizon - aici e probl

eu am dat-o, dar mai bine n-o faceam pt ca dupa 3 zile a fost bine iar la sf saptamanii cand am terminat tratamentul eram la fel
apoi am citit cat rau poate face si imi venea sa ma strang de gat, mai akes ca a fost degeaba

NU se da pe fata cu crema cu cortizon

incearca doar apa termala si crema cicalfate de la aven (crema de 2 ori pe zi apa - de cat mai multe ori)

avem 5 luni

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Pe tine te-am iertat deja, mai ales ca ai pus un morcovel tare simpatic... Astept si pe restu'

Gigelica, eu cred ca tu ar trebui sa-i ceri scuze provistei! Nu stiu cu ce ton s-a vrut scris mesajul, dar mie la prima citire nu mi-a placut cum a sunat si poate si provista l-a perceput la fel. Nu ea i-a rupt apa Siminei, deci chiar n-are nici o vina, era clar ca va urma nasterea, mi s-a parut normal sa vrea sa o incurajeze.

Edit sa mai scot un deci.
5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

imi pare rau

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui aris26

anca - no comment
pt mine nu inseamna asta ci:
15sept nebunie in tot orasul si in toate hiermarket-urile
13oct - party
26oct- ziua mea

Pt mine toamna inseamna in primul rand ca a trecut ziua mea si vine frigul! Eu sufar sincer de frig...
Ar mai fi pe 29 septembrie ziua de nastere a nasilor nostri, care "m-au infiat" de cand au murit parintii mei; 4 octombrie aniversarea casatoriei lor si 6 octombrie 2009, ziua in care a murit nashul...

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Pe tine te-am iertat deja, mai ales ca ai pus un morcovel tare simpatic... Astept si pe restu'

Gigelica, eu cred ca tu ar trebui sa-i ceri scuze provistei! Nu stiu cu ce ton s-a vrut scris mesajul, dar mie la prima citire nu mi-a placut cum a sunat si poate si provista l-a perceput la fel. Nu ea i-a rupt apa Siminei, deci chiar n-are nici o vina, era clar ca va urma nasterea, mi s-a parut normal sa vrea sa o incurajeze.

Edit sa mai scot un deci.
Keutu cheliutu 5 luni

Sunt impresionata Kea ca ai inteles la cine ma refeream. Si sunt la fel de impresioanata ca esti o asa prietena buna. Pana la urma asta inseamna aceasta odisee a noastra: un grup mare de prietene.

Ei bine, poate ca tocmai de aia am avut acea reactie, caci de cand am intrat in aceasta "familie" nu fac altceva decat sa traiesc alaturi de Ayla, sa incerc sa ii fiu o prietena buna care nu are alta putere decat sa ii asculte suferinta. Nu mai intru in alte detalii, caci stiti si voi povestea. Asta inseamna pentru mine "copil prematur".
Incurajari si urari e usor de dat, dar e greu apoi sa spui: te inteleg, caci eu una as minti cu nerusinare si ipocrizie.
Apoi sunt o mamica a unui copil obtinut in vitro, care timp de 39 de sapt a trait cu spaima ca ar putea pierde sarcina si totusi nu am trait nici drama Siminei care a pierdut ghiocelul, nici pe a Aylei care a pierdut-o pe Alma, nici pe a lui Camy_pus care l-a pierdut pe Darius, nici macar pe a lui Dodo, care are un baietel minunat, dar cat a luptat ca sa fie asa de bine cum e acum?! Si lista ar putea continua.
Pana la urma nu caut sa ma justific si nici nu am nevoie de aprobarea nimanui cand spun ca pentru mine nasterea in sapt 34-35 inseamna un risc mare si incurajarile sunt neputiincioase in fata rugaciunii din suflet in fata lui Dumnezeu.
Pesimismul meu vine dintr-o dorinta exagerata de a fi..precauta in fata destinului.

O las pe Mariana alias Simina_kin sa judece atitudinea mea si sa ma mustre in vreun fel, tie nu pot decat sa iti admir solidaritatea fata de Provista.

Profit de ocazie sa va mai spun ca am discutat acum 5 min cu Mary si mi-a zis ca de 2 ore au inceput sa se rareasca durerile, ca asteapta eliberarea unei sali pentru a intra in operatie.Dr ei este de garda in noaptea asta, ceea ce e ok. DIscutia s-a incheiat brusc pentru ca o asistenta a venit sa o intrebe ceva...probabil ca urmeaza sa o pregateasca de operatie.
Mariana

Va multumesc tuturor.

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput