Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 5
gigelica20 spune:

Se vede M-ul de la Mariana, Mary, Maya???
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:

Normal ca nu se vede...e mai degraba o caciula de vreme buna...nu???
Cine vede altceva in desenul de mai sus?
Oricum, sper ca Mary sa rada cand va vedea incercarea mea cea noua, caci morcovul a devenit desuet si la indemana tuturor
...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
Monnvas spune:
Varianta RATB-istului:
- 15 sept - iar merg mai repede decat autobuzul.
- 1 oct - nu-mi mai permit sa astept urmatorul autobuz, desi asta e burdusit, ca deja am intarziat la cursuri
- 15 oct - mai e mult pana se termina si anul asta???![]()
Bine ca a venit frigul, nu mai miroase a sudoare in autobuz...
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
gigelica20 spune:

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

xxxxxxxxxx

x
x

xxxxxxxxx
xxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Dar acum??? M de la MAMA???
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
gigelica20 spune:
Ma chinuie talentul si voi nu ma bagati in seama, deci...ma retrag...Haaa, v-am pacalit. Nu scapati voi de mine, doar pe moment...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009 
anca_nicolae spune:
Gigelica, eu am vazut M in ambele variante... asta mi s-o trage de la Muraturi...?
Sau, mai rau,... de la Matusa care pune muraturi? ![]()
Criminale fetele cu varianta lor de toamna
...asteptam si alte variante, acum dc tot am aruncat pastila :).
Mai sun la simina sa vedem, raspunde, nu raspunde...
Si multumim urarilor de lma pt robert-adrian, eu cum am mai spus alta data, sunt repetenta la capitolul scris lma pt bebei, dar de gandit ma gandesc la ei, in fiecare zi cand deschid dimi forumul! Si recunosc ca imi place sa citesc urarile altora, nu doat pt bb3, ci pt toti bebeii, asa, zi de zi vad alt bebelus, alta urare...
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
simplyana_m spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gigelica20![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normal ca nu se vede...e mai degraba o caciula de vreme buna...nu??? Cine vede altceva in desenul de mai sus? Oricum, sper ca Mary sa rada cand va vedea incercarea mea cea noua, caci morcovul a devenit desuet si la indemana tuturor ...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
gigelica, imi cer iertare ca am postat morcovel, m-am gandit ca te citez, nu ca te plagiez. Sunt fan morcov si din exces de zel...

De caciula nu m-ating, promit.

http://www.lucamic.blogspot.com/
anca_nicolae spune:
Am vb cu simina, am avut iar noroc, am prins-o intre contractii, dar avea vocea cam dusa, epuizata, s-au cam rarait contractiile, si se pare ca la 6 hotareste medicul cezariana, i-am zis ca indiferent cum va naste o sa fie fericita cand va vede beblina, si ce sa va mai zic fetelor... in timp ce vorbeam cu ea, se auzea o alta tipa tiupand de durere... offf, va dati seama cum am rememorat si nasterile naturale, si cezariana... O intreb: mai naste cineva vad...? Si mariana zice: oooff, nasc mai multe..., si iar se aud alte tipete...
va dati seama ce fericit sunteti voi acum cu bebeii in brate si ce departe sunt vremurile nasterii?
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
gigelica20 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui simplyana_m
gigelica, imi cer iertare ca am postat morcovel, m-am gandit ca te citez, nu ca te plagiez. Sunt fan morcov si din exces de zel... ![]() ![]() ![]() De caciula nu m-ating, promit. ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Pe tine te-am iertat deja, mai ales ca ai pus un morcovel tare simpatic...

Astept si pe restu'
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_nicolae Criminale fetele cu varianta lor de toamna ...asteptam si alte variante, acum dc tot am aruncat pastila :). Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni |
Anca...pentru mine datele alea ar insemna cam asa:
- 15 sept : ziua nepotelului David si amintirea zilelor cand incepeam scoala...vai de bucurie (la propriu, credeti-ma, caci un copil singur la parinti vedea ca pe o mare sarbatoare reinceperea scolii...eheheeee, ce vremuri)...
- 30 sept : ziua Oanei, fiica parintilor mei de suflet, deci surorii mele de suflet, cu care insa ma vad destul de rar, mai ales de cand am ramas insarcinata...caci ei au pisici...iar eu nu am anticorpi de Toxoplasma...
- 15 oct : ziua bunicului din partea mamei...oare cati ani face anul asta?!
- 25 oct : nici o zi de nastere, dar pentru ca pica in weekend e zi de
in familia noastra (a mea si a sotului...
doar in weekend? Sau si mai rar de atat? Multumita Anca??? Zi multumesc ca nu au picat toate in weekend, ca nu scriam la fel de mult
...ci doar
...Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009