Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(80)
Raspunsuri - Pagina 7
Pisik06 spune:
Fetelor, eu zic sa nu iscam conflicte acum, cand nu e cazul.
Desi sunt mama unui copil prematur, nascut la 35 de saptamani, nu am putut sa fac nimic: nici sa incurajez despre cum se poate ca bebe sa fie perfect sanatos, ca Ana, si sa nu aiba nevoie de respiratie artificiala nici 5 minute, nici sa scot majorete, nimic....doar m-am rugat pentru Mariana. Dar nu cred ca fetele care au facut morcovi sau majorete au facut-o din rea intentie, ci pur si simplu asa au simtit, sa isi incurajeze "colega" Chiar nu cred ca are nimeni "patentul" asupra a ceva, fiecare are dreptul sa incurajeze cum crede el de cuviinta si eu zic ca nu-i motiv de suparare.
Sper ca nu am jignit pe nimeni, chiar nu m-am referit la nimeni in mod special, vreau doar sa fim unite toate ca pana acum, fara orgolii si raci inutile.
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
Gianina34 spune:
aris - ai dreptate, eu am avut din celalalt
denisamada - imi pare tare rau 
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 5 luni
novus spune:
Fetelor, fetelor cred ca nu e momentul acum si nu va fi niciodata sa ne ciondanim chiar si verbal 
!! si eu zic ca fiecare o incurajam pe Mariana cum stim si cum credem ca e bine si in final toate ne dorim acelasi lucru : SA FIE SANATOASE AMANDOUA !!!!
Ca pana la urma asta imi doresc si mie mai presus de toate si voua la fel !!
Da, stiu ca e greu sa te pui in situatia cuiva daca nu ai trecut prin asa ceva 

dar pana la urma fiecare are in viata intamplari fericite si nefericite, unii au mai multe,altii deloc, asta e ,!!
Deci haideti sa ramanem la fel de unite ca pana acum si : fara rautacisme ![]()
!!
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
aris26 spune:
ei asta-i buna acuma...am trait sa o vad si pe asta la noi in grup. 
mai fetelor..ne-am tampit la batranetze???
habar nu am cum au decurs ostilitatile pt ca nu am citit finalul capitolului trecut dar sunt convinsa ca nimeni si vreau sa zic NIMENI nu poate sa doreasca raul unei mamici in travaliu si sunt convinsa ca absolut toate urarile facute siminei au fost cu buna intentie si din suflet. fiecare reactioneaza asa cum vede lucrurile prin prizma experientei proprii. limbajul online este cu totul diferit fata de cel pe care il folosim zi de zi in mod normal nici una dintre noi nu am sta pe holurile spitalului agitand pampoane de majorete cand prietena noastra a intrat in travaliu prematur si nici morcovi sau caciulitze nu am forma toate pe holuri
25 martie 2009
anca_nicolae spune:
Aris a punctat foarte bine diferenta intre limbajul online si comportamentul real... si poate tocmai de accea exista forumuri. Pentru ca fiecare simtim diferit. Si pentru ca forumurile, in esenta lor, au 2 mari calitati: ofera diversitatii oportunitatea de a se exprima si ofera gandului bun puterea de a se propaga.
M-a sunat Simina acum vreo ora, asteapta cezariana, probabil a si intrat in operatie, i-am urat sa fie fericita cand isi va vedea bebelina, si ca asteptam si noi, cumintele, vesti.
Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 4 luni
pisigri spune:
Astept si eu vesti bune!
Am fost azi la pediatru
... Ilinca era obosita si sictirita, a vrut sa o ridice in picioare de minute si ea nu a cooperat mai departe de in fund. Apoi m-a intrebat daca am vazut ca i-ar fugi nu stiu care dintre ochi. Sincera sa fiu, nu am vazut. Mi-a zis ca si lui "parca i s-a parut"... si mi-a dat trimitere pt echografie transfontanelara, pe care o fac abia duminica seara

. Fireste ca acu is speriata ca dracu, din ce am citit eco asta identifica defecte neurologice, si sincer mi se pare nu stiu cum...banuiesti asta dupa 5 minute de intors copilul pe toate partile, desi se vede clar ca nu vroia sa coopereze? Nu m-a intrebat ce face acasa, cum se intoarce, cit se ridica etc...
Stiu ca ati mai facut unele dintre voi eco asta la bebelusi...de ce? Erau ceva suspiciuni, sau ati facut-o de rutina...?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Astept si eu vesti bune! Am fost azi la pediatru ... Ilinca era obosita si sictirita, a vrut sa o ridice in picioare de minute si ea nu a cooperat mai departe de in fund. Apoi m-a intrebat daca am vazut ca i-ar fugi nu stiu care dintre ochi. Sincera sa fiu, nu am vazut. Mi-a zis ca si lui "parca i s-a parut"... si mi-a dat trimitere pt echografie transfontanelara, pe care o fac abia duminica seara![]() ![]() . Fireste ca acu is speriata ca dracu, din ce am citit eco asta identifica defecte neurologice, si sincer mi se pare nu stiu cum...banuiesti asta dupa 5 minute de intors copilul pe toate partile, desi se vede clar ca nu vroia sa coopereze? Nu m-a intrebat ce face acasa, cum se intoarce, cit se ridica etc...Stiu ca ati mai facut unele dintre voi eco asta la bebelusi...de ce? Erau ceva suspiciuni, sau ati facut-o de rutina...? If you can't say something nice, then don't say nothing at all "In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Eu am facut-o pt ca i se parea medicului meu ca are fontanela prea mare
!! m-a linistit d-na doctor de la eco si mi-a zis ca e perfecta 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Mai fetelor, vorba lui Aris, ne tampim la batranetze? Pai io cred ca esenta majoretelor e incurajarea, adica arata ca suntem impreuna si la bine si la greu. Si acum e greul, care speram ca se va sfarsi cu bine. Daca agitam majorete si trimitem sms-uri de incurajare e fiindca VREM binele si nush cine zicea, cuvintele atrag realul.
PISIGRI poate e prea mica fontanela? Ti-a zis ceva in sensul asta? Ca fetele din parc care au facut echo de-asta au avut acest rezon.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!