LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 9
urmychance spune:
Buna dimineata,
Luy multa sanatate lui Me. Sper ca sunteti mai bine. Dar ce s-a intamplat?
Petrecerea este sambata asta? sau pe 17? (parca asa am vazut pe aici).
Praf de dinti Ashton &Parsons folosim si noi si este foarte bun. Daca sunteti interesate, cunosc pe cineva in Bucuresti care are de vanzare cu 25 lei cutia. Sta prin Rahova.
O zi buna va doresc!
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Urmy , ai un baiat tare fotogenic !Opreste tu diploma aceea |
ce tare ai fost! multumesc pt compliment, nu ma gandisem neaparat la al meu pentru fotogenie
. Eu i-as da diploma de "Mr Deosebit in sensul bun!"
mihailescu teodora spune:
Erina
,cand sa te sun sa nu fii ocupata?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Pt. ce e praful ala de dinti?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, pai aia era si idea, ca Sara sa fie antrenata deja in activitati proprii, gen gradinita, ca eu nu ma vad descurcandu-ma singura cu doi copilasi, unde mai pui ca Sara are nevoie de o gramada de activitati la varsta asta. Eram tare impacata cu ideea de gradi, dar bolile astea cu complicatii si antibiotic peste antibiotic m-au daramat psihic. Sa mai zic ca tati e praf, si m-a apucat si pe mine tusea? Azi dimineata am vazut cu tristete ca am slabit 1 kg, ceea ce in mod sigur nu e bine….NU stiu, inca nu am luat nicio decizie! ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 22 + |
Gabriela, nu dispera. E perioada cea mai crunta pentru viroze, amigdalite si toate complicatiile ce decurg din ele. Si nu numai in gradinita. Le poate lua/face si in parc, si in fata blocului la joaca. Cu siguranta va fi mai bine peste o luna-doua, cand se mai imunizeaza si ea. O sa vezi ca o sa intrati in primavara fluierand si zambind.Pune ea kilogramul la loc cand s-o intrema.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui bikmaria ADI nastere usoara si bb sanatos si mancacios ![]() PAPANASHULE LA MULTI ANI ! ,sa fi fericita si implinita toata viata .Si noi pe listita bolnaviorilor ,azi m-au sunat de la cresa ca are diaree,intr-o ora facuse doua scaune moi,am fost la urgenta ,tratament ,regim alimentar si cateva zile acasa ,dar asta este ,mergem inainte .Multa sanatate tuturor bolnaviorilor ![]() BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi |
Sanatate multa pentru Teo. Pupici sa treaca repede, sa va puneti pe picioare in doua-trei zile.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui adimercedes Fetelor, scuze ca am disparut asa, in ceata. Am avut un inceput de saptamana absolut mizer, nimic de-a face insa cu bb sau cu Lisa. Maine la 2pm se infaptuieste treaba, la 11:30am tre' sa fim la spital - si inainte de asta s ao adorm pe Lisa, macar maine sa nu fie cu stres, saracuta . La noi s-a dat ceasul inainte, asa ca acum sunt 8h diferenta si se vor face 9 cand va veti muta si voi ceasurile, in curand (merci de precizarea de cand va fi la voi, Yaia)...Multumesc tuturor pt urari si ca ati pus agitatele la treaba .-ati facut sa bocesc!!!O sa am laptop la spital (sper), asa ca sper sa apuc si sa pot sa intru sa dau vesti cand mi-oi reveni in simtiri. Va pup si incerc sa ma duc sa dorm, ca la mine e 3am. M-am chinuit vreo 1h sa adorm si m-am tot foit, dar nici vorba. Acum am bagat o cana de lapte fierbinte, niste seminte de dovleac gata curatate ;) si mai beau un laptic. Sper sa pot dormi macar putin... VA IUBESC MULT ."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein "The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip." Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Samburel' 17.10.2009 |
Nastere usoara, bebe sanatos, adaptare usoara Lisei la noul statut de sora mai mare cu responsabilitati si asteptam veeesti!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
| citat din mesajul lui slippers76 Pune ea kilogramul la loc cand s-o intrema. ![]() ![]() ![]() Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
Ana
,kilogramul l-a slabit Gabriela,nu Sara!Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
alehiam spune:
Buna dimineata!
Remember me? ![]()
Multumesc tuturor pentru urarile de la multi ani pe care le-am primit de ziua lui Robert! 
Luy multumim ca te-ai gandit la noi si m-ai sunat sa ma anunti de petrecere. Multa sanatate Mariei. Sper sa functioneze tratamentul si sa nu mai faca febra. multi
.
Imi pare rau ca nu avem cum sa ajungem si noi la petrecere, ca mi-ar fi facut placere sa va reintalnesc, dar cum i-am zis si lui Luy, exact week-endul cu 17 nu puteam. Sa va distrati bine!
Urez si eu La multi ani tuturor sarbatoritilor! (pe care i-am ratat si pe care o sa-i mai ratez mai mult ca sigur)Multi pupici! Sa cresteti mari, frumosi. Va doresc sa existe intotdeauna, ceva care sa-va doriti sa invetati, ceva care sa-va doriti sa faceti, un loc in care sa-va doriti sa mergeti, cineva pe care sa-va doriti sa-l intalniti. Fie ca viata sa nu-va fie niciodata plicticoasa !
Despre noi ce sa zicem. Eu cu treaba la servici pana peste cap, asa ca de aia nu mai greu pe forum. Cel mult sa mai citesc cum se descurca copii vostri cu gradinita. Ca da, Robert e si el de luni oficial gradinarit. Asa ca acum suntem in perioada de acomodare. Vom vedea cum va face fata bolilor si altor cele.
Despre el, ce sa zic... pasionat in continuare de masini, trenuri, avioane si tot ce inseamna mijloace de transport. E cel mai dulce copil in majoritatea timpului. Uneori i se pune pata sa poarta anumite chestii tot timpul.
Va pup ca ma duc la treburile mele pretioase
...
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui aandreea27 buna seara si de la noi.am reusit sa ma adun si eu de pe drumuri,am avut o zi de cosmar la job,dupa un inceput de sapt frumos.vestea buna este ca andu nu a mai plans azi la cresa,s-a jucat,a cantat, a papat si a facut nani.la ora 13 l-a luat tataie de la cresa acum vad ca se joaca cu mita(mingea)prin casa.asa ca despre noi....numai de bine,deocamdata. gabriela imi pare extraordinar de rau ptr ca sara este bolnavioara,inteleg si starea ta,nu de mult eram in aceeasi situatie.bolile astea sunt foarte pacatoase ptr ei,care sunt atat de mitittei,dar o sa vezi ca o sa se simta bine.asta e riscul colectivitatii.unii trec mai usor,altii mai greu. micuta sara si pe mamica ei.betty si bona este tot un fel de pariu,sunt tot felul de oameni,depinde cum ai norocul.verisoara mea a schimbat fix trei bone pana a gasi-o pe actuala,pe care o are de un an si jumatate.este o femeie de exceptie.dar a trecut si ea prin multe pana a gasit-o. celia sa stii ca il exploateaza,dar lui ii face placere.problema este ca toti patru bunicii il rasfata foarte tare,apoi ei pleaca si noi trebuie sa ii scoatem gargaunii din cap.mai nou a trecut de faza cu tica tica i-a povestit tataie capra cu trei iezi si canta intruna upu upu(lupu) tei ei(trei iezi) teo chiar ca esti norocoasa cu bone dar cum nu le putem avea pe toate la tine bubba este la....soacra andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007) |
Ma bucur tare ca Andu a inceput sa se adapteze la cresa. De rasfat eu ce sa mai zic, ca al meu practic creste cu doi bunici. Dar zau ca m-am adaptat situatiei si nu fac mofturi

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si

22 +
,dar asta este ,mergem inainte .
Samburel' 17.10.2009