LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 10
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Hello, am ridicat azi masina, e super !!! pi[upici ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Ai ridicat-o pe rampa?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
veroboroda spune:
Buna dimineata si de la noi. N-am mai reusit sa scriu desi am mai intrat sa mai cietsc cate un pic pe ici pe colo. M-am ingrozit cand am vazut ca sunt o multime de papanashi bolnaviori.Si noi am facut parte din aceeasi categorie. Saptamana trecuta am facut si noi febra nu f mare dar destul cat sa fiu stresata38,3-38,6. Am avut amigdalele marite si inflamate, bineinteles am luat antibioticul de rigoare, plus anititermice plus siropel de tuse. Acum suntem bine dar am ramas cu o tuse care ma scoate din minti(e productiva si ne scacaie spre dimineata pe la 3-4).Acum mai luam doar siropel de tuse , sper sa ne treaca odata si tusea asta ca tare ma streseaza.
Dupa ce scapam si de tuse o sa luam brohovaxom, ca nu mai suport sa o vad bolnavioara.La fel ca majoritatea dintre voi si noi de cand am incepuit gradi , suntem mai tot timpul bolnavioare. Stiu ca asa e in primul an de colectivitate dar tare stresant e, sa-ti vezi puiul bolnavior.
In rest numai de bine, la gradi, e foarte bine, a invatat foarte multe lucruri noi, saptamana viitoare vom avea si program cultural(vineri le aduce teatru de papusi , abia astept sa vad reactia Biancai).Am avut si un mic incident, acum 2 zile a facut pipi pe ea, probabil ca s-a luat cu joaca si a uitat sa ceara si a facut in chilotei.
Eu am slabit 3 kilograme in ultima luna si nu sunt prea incantata, eram tare mandra de cum aratam.Sa nu dati cu pietre.... stiu ca multe fete se chinuie sa slabesca, eu ma chinui sa ma ingras. M-am chinuit aproape un an sa pun si eu cateva kg si intr-o luna am dat jos tot ce am acumulat.
AHi cu pupi. Multa sanatate papanashilor bolnaviori.
Adimercedes, nastere usoara si bebe sanatos.
Mami de printesa Bianca Elena.
urmychance spune:
Praful de dinti este pentru dureri cauzate de cresterea dintisorilor. Se pune un pliculet pe limba (cu placere sau cu forta) si durerea dispare ca prin minune. Probat pe Tudor de nenumarate ori.
slippers76 spune:
| citat din mesajul lui luy Din pacate noi mergem din prost in mai prost ![]() Azi noapte a facut 39.6, la ora 2 am pus mana pe ea si frigea, ne-am inmuiat cand am vazut cat avea - am bagat-o repede in cadita si i-am facut baie, i-am pus supozitor cu novocalmin si i-am mai dat o doza de Panadol, intr-un final i-a scazut temperatura, de dimineata cand am plecat eu la serviciu nu cred ca mai avea febra ( nu am pus termometrul, dar asa am simtit la mana ). In seara asta, la ora 20, dupa baita, cand i-am pus termometrul : 40 ! ![]() ![]() ![]() I-am pus iar supozitor, iar i-am dat doza de Nurofen si am sunat-o pe doctorita. Mai vorbisem cu ea in cursul zilei, imi spusese sa-i maresc doza de antibiotic de la 3 ml la 5 ml, ca se pare ca nu face fata infectiei - abia la ora 19.30 i-am dat doza marita, de-acum ramane pe 5 ml/12 h. I-am pus sosete cu otet, am lasat-o doar intr-un body cu maneca scurta... Din fericire starea ei era destul de buna avand in vedere febra, am reusit s-o tin treaza si vesela, am citit povesti vreo jumatate de ora, nu am vrut s-o las sa adoarma cu asa febra. Deja cand am lasat-o sa adoarma avea 38.9, doctorita imi zisese ca de la 40 nu ma pot astepta sa scada febra decat dupa vreo ora. Asa ca in noaptea asta o pazesc... Nu-i bai, ca nici somn nu-mi este, numai ea sa fie bine, la serviciu cred ca o sa fac fata - desi de maine colegul de la IT e in concediu 10 zile si trebuie sa-i tin si lui locul. Oricum, toata ziua numai la ea imi e gandul... Doctorita mi-a zis ca de maine ar cam trebui sa nu mai faca asa febra mare - om vedea ce o fi, daca si maine dimineata frige mergem cu ea la clinica s-o vada si vedem ce e de facut. Asa ca, draga mea Gabriela, iti inteleg perfect framantarile. Nu pot decat sa va doresc din tot sufletul insanatosire grabnica si multa putere sa treceti peste aceste momente grele ![]() O calda imbratisare si pentru Erina si Daria, pentru Andrei si Nana, pentru Maria si Teo si pentru ceilalti copilasi bolnaviori Multa, multa sanatate tuturor !Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) |
Oof Luy... Sper ca ati trecut noaptea mai usor. Ati facut si o antibiograma pentru tratamentul luat? Ca parca prea mare-i febra. Va imbratisam strans si sa va faceti bine repede. Sanatate multa Mariei.

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
Ana ,kilogramul l-a slabit Gabriela,nu Sara!Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Mii de scuze sefa! Si mii de scuze Gabi

Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
slippers76 spune:
La multi ani Stefania de mami Crisjo! 

Urmy, petrecerea e pe 17 octombrie.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui urmychance Praful de dinti este pentru dureri cauzate de cresterea dintisorilor. Se pune un pliculet pe limba (cu placere sau cu forta) si durerea dispare ca prin minune. Probat pe Tudor de nenumarate ori. Tudor- 17.09.2007 |
Merci Urmy
!Noi n-am avut pb la eruptiile dentare!Chiar a fost superbine la Mihnutzu'!
N-am citit link-ul la mom respectiv si am crezut ca e ceva legat de curatarea dintisorilor ca se discutase despre carii!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Ana ![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
alinkav spune:
Luy, sanatate multa Mariei!Speram sa dea rezultat marirea antibioticului. Febra 40??Saracuta de ea!
Papanash, sa stapaniti sanatosi masinuta, asta da cadou, fix de ziua ta!
Iar montajul e super!
Aandreea, bafta la job, sa fie ziua cat mai usoara!
De noi sa zic cate ceva, suntem bine, tratamentul si-a facut un efect extraordinar, copii sunt veseli si galagiosi
, mama ieri le-a luat un "geamantan" de piese de construit, asa ca am casa vraiste.
Azi l-am dus pe Alex la gradi. Trimit si eu poza cu Olivia maine, ca nu am niciuna recenta, toate sunt de acum o luna...
. Am lasat lui mama instructiunile s-o pozeze, cu eu nu prea am timp seara..
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Multa, multa sanatate tuturor !
( 25 august 2007 )