LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 8
luy spune:
Ieri am mai vorbit la telefon cu tomasa si toma_lly, le-am anuntat de petrecere, poate se hotarasc si ele sa vina. Vom afla zilele urmatoare...
Din pacate Andries si alehiam nu pot veni pe 17, nu sunt in Bucuresti - pacat, ar fi fost frumos sa-i revedem pe Robert si pe Mirciulix...
Despre suc - nu am nimic impotriva sa luam din cel testat si propus de Roxana si Teo, sunt convinsa ca-i excelent. Intrebarea este daca firma respectiva il poate aduce la hotel, ca nu cred ca are nimeni timp sa mearga dupa el. Si inca un lucru : eu as opta pt varianta de sticle de 1 litru, in mod normal ar trebui sa fie un pret mai bun asa.
Sunteti de acord sa ramana valoarea cadoului de tombola la 50 lei, sau credeti ca ar trebui sa marim ?
In principiu voi incerca sa fac un meniu astfel incat suma care sa fie platita de fiecare adult pentru meniu+decoratiuni+alte eventuale cheltuieli sa fie 50 lei. Insa anul trecut papanashii au mancat fie din borcanele, fie f putin din mancarea de la party. Acum, daca nu vom putea acoperi costurile cu cei 50 lei/adult, poate va trebui sa ii luam si pe ei in considerare cand impartim sumele pt costul meniului - eventual 10-20 lei / copil, ... Voi ce ziceti ? ( intreb asta teoretic, ca idee, nu ca neaparat vom ajunge la situatia respectiva - depinde cati adulti vor fi in total ).
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ceamica spune:
vai Luy ce groaznic!
nu stiu unde am citit eu ca Me se simte mai bine
Sanatate multa draga Me 
dusuri cat mai multe ! Stiu cum eram atunci, te pup si te imbratisez
sa nu te superi dar eu nu cred in varianta cu sosetele.
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Danielle de Anglia, daca esti pe faza...ma intreba cineva de pudra aceea pt. gingii care ai folosit-o la Ebonee. Evident ca nu am stiut cum se numeste. Iti mai amintesti? E cumva www.thebabywebsite.com/review.Ashton_and_Parsons_Teething_Powders.htm" target="_blank">asta? |
Yaia, exact despre praful acela era vorba, stiu ca la vremea respectiva am citit si eu postul Daniellei apoi l-am comandat si eu pentru Vladi si a fost foarte bun.
Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bikmaria spune:
Buna dimineata,
aburinda pentru mamici si tatici .
ADI cred ca deja iti ti comoara in brate ,refacere rapida,multa sanatate si viata lunga puiului mic

LUY imi pare tare rau ca treceti prin asta
micuta bolnavioara ,
si mamica ,ai grija si de tine ca nu esti de fier
In privinta petrecerii sunt de acord si cu sucul si cu costul meniului chiar daca va fi 60 sau 70 lei ,o sa incerc sa intru zi de zi sa vad ce s-a stabilit ,
un mare buchet de
pt cele care se ocupa de aceasta petrecere,
bikmaria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aniast72
Yaia, exact despre praful acela era vorba, stiu ca la vremea respectiva am citit si eu postul Daniellei apoi l-am comandat si eu pentru Vladi si a fost foarte bun. Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Andreea voi ce faceti?sunteti bine?pot sa indraznesc sa intreb ce cautai asa de dimineata

asteptam vesti bune de la tine

bikmaria spune:
Teo este mai bine ,nu a mai facut kk deloc , mai spune ca o mai doae butika,dar nu mege a dotor
,e asa de dragalasa
Am plecat la servici
O zi buna tuturor 
mihailescu teodora spune:
Buna dimineataaa!
Mmmm,ce
gustoasa
face cuscra mea
!O
-am pe Teo dragalasa,sa nu o mai doala butika!!!!
Offff, mai Me

!!!!!Cum naiba de s-a pricopsit cu amigdalita aia nenorocita....
E mare belea cu ea!Vorbeste o campioana a amigdalitelor pultacee,care a facut tone de penicilina si moldamine,de cand aveam 1 anisor.Daca va amintiti si anul trecut in aprilie,am ajuns de urgenta la ORL sa-mi cureteze depozitele alea de puroi din gat ca era jale.O tineam tot intr-un 40 la temperatura...

Mamica Luy
,da de stire daca pot sa te ajut cu ceva.Da?
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Coana Yaiooo
,esti mortala!!!!!
M-ai binedispus rau pe ziua de ieri!!!!
Asa sa fie tortul,cum doresti mata!!!!
Cat despre ,,dragostea socrelei''
,n-am nevoie!!!Ai mare dreptate:e superiubit Mihnutzu' meu scump de noi,de sora-mea,de ma-ma-i si de ai mei cat sa-i ajunga toata viata!!!
Dar,asa ca idee,ca alti nepoti nu au si nici nu se intrevede ceva prea curand.....
Fie la ei acolo!!!!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
Erina spune:
Buna dimineata!!!
Maria multumimpentru cafea!!!
Adi ateptam cu nerbdare vesti-povesti despre tine si bebelusul drag!!!

Luy,ce clipe stresante ati trecut cu Maria!!!
Sper sa aiba dreptate doctorita si sa se fi terminat cu febra!
Sanatate multa!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
16+
Fericirea este o optiune. Alege-o!!!