LMA Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (339)
Raspunsuri - Pagina 7
aandreea27 spune:
vlad constantin de mami ancasilv
ana iasmine de mami pico
alexandru de mami oanacraiu
papanash,sa fii sanatoasa,norocoasa si multe bucurii.
greyeras ma bucur ptr ana ca este mai bine.
adi nastere usoara,un bebe sanatos si mancacios.
maria ,sanatate mariei,daca nu e viroza,e burtica si tot asa.
aandreea27 spune:
maria asa-i cu bolile astea.unii fac viroza,altii gripa si tot asa.
noi am fost dintre cei cu viroze si mai rau,cu otita.alex ce mai face?
papanash spune:
Hello,
n-am citit din urma, abia am ciocnit sampania si am halit un tort, dar intru musai acum sa va zic ca va iubesc din suflet, am primit atatea sms azi de la voi ( forum scrie la fiecare de aici), mai multe decat de la prieteni vechi de ani multi....sunt impresionata.
am ridicat azi masina, e super !!!
la job e ok, inca nu am intrat propriu-zis in paine dar n=am acces la forum de acolo.
au sarit baietii
help
pi[upici
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
aandreea27 spune:
am hranit baietelul,a facut cateva ture cu calul acum este cu tataie la schimbat ptr nani,canta infocat o creatie proprie
aiaiaia aiaiaia si cam atat
.ba ne mai pune si pe noi sa il acompaniem.putem sa o punem de o formatie
.
multa sanatate bolnaviorilor,noapte buna.
valentina_22 spune:
La cati mai multi ani fericiti, SIMONA plini de voie buna si de realizari. Si un mare cos plin de sanatate!

Sa-ti stapanesti sanatoasa cadoul si la cati mai multi km!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
cecilia L spune:
Betty sigur o sa vina si vremuri mai bune, un
entru sotul tau, cred ca merita pe deplin....poate gasesti repede alta bona, sau macar cineva sa te ajute la curatenie si alte alea prin casa.
Adi, nastere usora si un bb sanatos.

papanash sa stapanesti sanatoasa masina, cand incepi scoala?????ieri
.......apuca-te de treaba.
Mariasanatate multa si 
Luy, sper ca sunteti mult mai bine si ati scapat de febra.
pentru Me
Noi acum suntem la ora de lectura, am cumparat azi primele 3 nr din animalele planetei, e tare incantat, citeste cu tati[:D, nici vorba de somn......
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
La multi ani fericiti !
sarbatoritilor zilei, un pupic special pentru Vladutz de ancasilv
Sa va fie zilele pline de soare, cei dragi sa va fie alaturi si sa se bucure de voi !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ceamica spune:
La multi ani mami Papanash
.Sanatate si impliniri pe toate planurile
La multi ani Vlad de mami Ancasilv
M-am intristat citind ca iar avem bolnaviori . Sanatate multa Sara si Teodora
Urmy , ai un baiat tare fotogenic !Opreste tu diploma aceea![]()
Erina
tin cu sotul tau ! Pupici Dariei!
Yaia ,si-a aranjat Tudor intalniri in fiecare weekend?
Stiu una de cealalta?![]()
Si noi cu poza de la o intalnire
http://news.webshots.com/photo/2100579980104704476AGYVgh
Aandreea , bibu papacios e un dulce
. Si tare ma bucur ca am mai multe kg in plus !!!!!Care zicea ca nu mai vorbeste cu mine ca sunt slaba?! Am mutat problema ![]()
Sunt asa emotionata: Adimercedes
te asteptam cu vesti cat mai curand

http://news.webshots.com/photo/2069725770104704476PWCwRi
Ema, mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica
luy spune:
Din pacate noi mergem din prost in mai prost 
Azi noapte a facut 39.6, la ora 2 am pus mana pe ea si frigea, ne-am inmuiat cand am vazut cat avea - am bagat-o repede in cadita si i-am facut baie, i-am pus supozitor cu novocalmin si i-am mai dat o doza de Panadol, intr-un final i-a scazut temperatura, de dimineata cand am plecat eu la serviciu nu cred ca mai avea febra ( nu am pus termometrul, dar asa am simtit la mana ).
In seara asta, la ora 20, dupa baita, cand i-am pus termometrul : 40 ! 

I-am pus iar supozitor, iar i-am dat doza de Nurofen si am sunat-o pe doctorita. Mai vorbisem cu ea in cursul zilei, imi spusese sa-i maresc doza de antibiotic de la 3 ml la 5 ml, ca se pare ca nu face fata infectiei - abia la ora 19.30 i-am dat doza marita, de-acum ramane pe 5 ml/12 h. I-am pus sosete cu otet, am lasat-o doar intr-un body cu maneca scurta... Din fericire starea ei era destul de buna avand in vedere febra, am reusit s-o tin treaza si vesela, am citit povesti vreo jumatate de ora, nu am vrut s-o las sa adoarma cu asa febra. Deja cand am lasat-o sa adoarma avea 38.9, doctorita imi zisese ca de la 40 nu ma pot astepta sa scada febra decat dupa vreo ora.
Asa ca in noaptea asta o pazesc... Nu-i bai, ca nici somn nu-mi este, numai ea sa fie bine, la serviciu cred ca o sa fac fata - desi de maine colegul de la IT e in concediu 10 zile si trebuie sa-i tin si lui locul. Oricum, toata ziua numai la ea imi e gandul...
Doctorita mi-a zis ca de maine ar cam trebui sa nu mai faca asa febra mare - om vedea ce o fi, daca si maine dimineata frige mergem cu ea la clinica s-o vada si vedem ce e de facut.
Asa ca, draga mea Gabriela, iti inteleg perfect framantarile. Nu pot decat sa va doresc din tot sufletul insanatosire grabnica si multa putere sa treceti peste aceste momente grele 
O calda imbratisare si pentru Erina si Daria, pentru Andrei si Nana, pentru Maria si Teo si pentru ceilalti copilasi bolnaviori
Multa, multa sanatate tuturor !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
valentina_22 spune:
Inainte de retragere,o mare si calda imbratisare dulcetei nostre Me si mamicii ei! O noapte cat mai linistita, iar ingerasii sa-i vegeze somnicul ochiioasei, iar ziua de maine sa aduca numai clipe linistite familiei. 

Me & Luy
Celorlalte, somn cat mai linistit si vise cat mai placute pentru pitici si parinti!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu