Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kossir Tot am uitat ceva .Multumesc pentru sustinere, in problema serviciului. E intr-adevar neplacut, dar, sa va spun drept sunt cam detasata, nu prea iau in seama . Poate si pentru ca stiam ca nu prea merge si intr-o zi se va ajunge aici, poate pentru ca am incredere ca voi pleca in alta parte in curand, poate pentru ca e muuult mai important acum bebe decat orice altceva, nu stiu, dar nu ma simt deloc disperata cum ar fi normal, mai ales ca se cunoaste destul de mult un salariu la noi in buget.Va pupic si va doresc o zi buna Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 19+ sapthttp://community.webshots.com/user/kosscar |
Of, imi pare rau ca e asa la servici. E greu si poate ca te mai ajuta so bebe mic sa sti mai linistita, poate ca instinctul matern te indruma in sensul asta. sa ai grija de tine ca nu de joaca si sa-ti ajute D-zeu sa mergi unde-i mai bine, dupa intrii in conced si sa se spele pe cap, nu?
Acum prioritate ai tu si micutul din burtica!
te pup si sanatate, liniste!
castelana fericita
14+
dayanara spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Mamicile cu expecianta . Cum vi se pare carutul asta www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-trio-enjoy-evolution-topazio-1042.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-trio-enjoy-evolution-topazio-1042.html Denisa, 14 + cu kinder-el Erik AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
denisa, mie imi place, am dat si eu mai demult link cu el
aici am vazut destule, si cel putin la drumurile astea rezista foarte bine
roxana
14+
arturo si
ivan (2.12.2006)
nemary spune:
fetele, m-ati bagat in sperieti. dupa ce ca eram eu si asa suparata ca nu am mai mers la eco azi, voi vorbiti despre nasterea de Paste. eu am DPN 05 apr si va spun sincer ca nu as vrea sa nasc fix atunci. stiu cum e in spital de sarbatori, mai ales ca o prietena de-a mea a nascut pe 22 dec si toata lumea avea o scarba...asa ca eu zic mai bine dupa.
Kossir, da am trecut prin ceva emotii la nasterea Dariei dar pana al urma totul s-a terminat cu bine. si la fel va fi acum si la tine si la toate gravidutele
despre job, si eu sunt destul de relaxata, la fel ca si tine, cu toate ca sunt constienta ca pot ramane fara el in orice zi. dar atata timp cat mai merg eu ma bucur, sa mai strangem niste banuti pt. analize, eco, nastere si ce o mai trebui. Noi sa fim sanatosi
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria
samaria spune:
Servus,fetelor!
![]()
Inca o zi,inca un capitol... sa dea Dumnezeu sa fie cu vesti bune si cu mamici si bebici fericiti!
Denisa:draga mea,felicitari pentru baietel!Cred ca tata-so e in culmea fericirii si a mandriei! Pai, "fetitza"aveati deja,nu?
O sa vezi ce fain e sa ai baiat, ce dulce si lipicios e...![]()

Sa dea DD sa mai vorbim si dupa ce nasti si o sa-mi dai dreptate...Vladi,Kossir,putina sustinere?![]()
Andira:felicitari pentru printesa!Sa dea Dumnezeu sa fie numai sanatate si totul va fi bine!

Te-ai gandit la nume?
Anca:de fapt,nu suntem "la mana" bb-ilor,ci la...picioarele lor cand e vorba sa ne lase sa vedem daca-s clopotei sau pasarici...![]()
![]()
![]()
Gaby:nu o sa ma mai stresez de kile,cate or fi,le-oi da jos dupa ce nasc...

Castelana:
si
de la mine doar crizantema,ca frigul le-a secerat pe celelalte...Si multa sanatate mamei si spor la shopping pt.bb super-mare!![]()
Cori:Sa dea DD sa va lase bb sa vedeti ce e...

Kossir:nici nu stii ce mult te apreciez ca te poti detasa de chestia cu serviciul...Bravo tie,asta e o atitudine mai buna pt. tine si bb decat sa te tot stresezi...

Astept vesti cu carucioare albastre si roz,va pup cu drag, aveti grija de voi!
P.S.:de azi suntem iar mai mari cu o saptamana!![]()
Maria
16+
Mami de Sammy
andira spune:
| citat din mesajul lui honeybaby Mamicile cu expecianta . Cum vi se pare carutul asta www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-trio-enjoy-evolution-topazio-1042.html" target="_blank">http://www.chicco.ro/produse/nou-nascut-2/plimbare-7/carucior-trio-enjoy-evolution-topazio-1042.html |
Arata foarte bine, numai sa ai grija la scaunul de masina, si la landou, sa-ti dea ce-ti trebuie pentru instalarea in masina.
Am niste cunostinte care si-au luat ceva de genul asta, si erau tare suparati ca desi daduseara o gramada de bani, si tot setul arata foarte frumos, nu puteau sa puna scoica in masina pt ca nu le dadusera kit-ul de instalare. Ala se lua separat, si nu-l aveau pe stoc etc.
Eu mi le-am luat pe toate separat (carut, patut, scoica), dar asta era acum 4,5 ani.
Cand le cumperi cere toate informatiile despre produse, sa nu te trezesti ca iti mai trebuie cine stie ce.
Bafta !
bianka1 spune:
merci mult de sfaturio Honeybaby. Am incercat pana acum un amestec de uleiuri volatile de la farmacie - Migranel - dar nu a avut efect. o sa incerc si cu varza si cartofi. In ceea ce priveste caruciorul, am citit pe forum ca mamicile au fost incantate de el. dar mai avem timp, nu-i asa?
Eu inca nu ma agit cu cumparaturile, si asta nu din superstitie, ci pur si simplu vreau sa am timp suficient sa ma hotarasc.
Bianca
17+
andira spune:
Castelana, Honeybaby, GabyHila, Kossir, Samaria - multumesc frumos, multa sanatate si voua si piticilor!

Castelana - m-ai terminat cu fructele, mai aveam putin si rodeam tastatura!! Daca ne pui si poze cred ca ma lipesc de ecran
.
Si da, s-a vazut foarte devreme sexul bebelusului, si spre surprinderea mea. Cand te duci la eco? Multa bafta sa vedeti si voi cat mai repede
.
GabyHila - eu sunt fan creme (a se citi "nitel addicted"
), cred ca miroase fantastic crema de care zici.
Imi plac si mie la nebunie cele de la Body Shop, ca acolo gasesc cam ce-mi place mie, si in general caut creme cu hidratare intensiva, ca am pielea destul de uscata. Daca mai ai si alte idei, pls share
.
Si apropo, ca am vrut sa-ti spun de mai demult: esti nascuta cu o zi inaintea mea
, dar in ani diferiti.
Samaria - da, eu ziceam ca as vrea Olguta Alexandra, numai ca sotul nu e foarte incantat, dar mai avem inca 6 luni de negociere
.
Ioanaa28, Steff-ady - bine ati venit!
Ioana28 - imi pare rau ca treci printr-o perioada asa grea, gravidutza. Sper sa se rezolve intr-un fel in care tie si copiilor sa va fie bine, si daca putem sa te ajutam intr-un fel, scrie-ne - cu toate vom fi alaturi de tine.
castelanaC spune:
| citat din mesajul lui samaria Servus,fetelor! ![]() Inca o zi,inca un capitol... sa dea Dumnezeu sa fie cu vesti bune si cu mamici si bebici fericiti! Castelana: si de la mine doar crizantema,ca frigul le-a secerat pe celelalte...Si multa sanatate mamei si spor la shopping pt.bb super-mare!Astept vesti cu carucioare albastre si roz,va pup cu drag, aveti grija de voi! P.S.:de azi suntem iar mai mari cu o saptamana! Maria 16+Mami de Sammy |
Multumesc mult, sunt superbe si miroase a toamnaaaaaaaaaaa, ma apuca nostalgia.
Felicitari pentru semnaturica noua, fiecare saptamana trecuta cu bine e una castigata, nu?
Merci de urari si tie sarcina usoara si bebe cumintel, sanatos si la termen!!!!
te pup

castelana fericita
14+
honeybaby spune:
Roxana - parca il mai vazusem pe aici dar nu mai stiam cine a pus link -ul. Il are o prietena si il dau la jumatate de pret. Mai ma gandesc, pare o afacere buna, dar nu vroiam sa-l iau de acum. Culoarea nu-mi prea place, e Manhattan.
Samaria- merci de urari. Tacsu' ar fi vrut si fetita, ei sunt 4 baieti, asa ca stie cum e treaba cu baietii. Aseara se lauda ca a mostenit bebe ''bijuteriile familiei''

Denisa,
14 + cu kinder-el
Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
ate_09 spune:
vreau sa urez bun venit noilor gravidute ioana28 si steff-ady. Sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!!
Scrieti mai repede 10 mesaje ca sa scapati de moderare....intre timp ati putea sa ne povestiti mai multe despre voi si eventual date pt listuta...DPN, unde cum si ce fel. 
ioana28 - imi pare rau sa aud ca ai probleme cu sotul...poate ca venirea pe lume a celui de-al doilea bebelus va mai estompa tensiunea si problemele. Si nu fi necajita ca vei avea tot baietel...bucura-te ca se va naste sanatos asta conteaza cel mai mult!!! 

asteptam un
18+ Doamne ajuta! 
bebe mic
Lista burtici si bebici
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

.