Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana de Chicco vorbeam. Si inca ceva ce nu-mi place, nu are suspensii.
Am vazut unul care imi placea, mai ales ca era verde, roti mariiii, doar landou si carut sport, fara scoica. Aproape de 800 Ron , iar de 400 as putea sa-i iau lui bebe un scaun de sta mata in coada. As as ajunge la pretul de la Chicco. Incerc sa-mi apuc aminte cum se numescte, ceva cu Urban Drive.....
Cat despre kg, nu sunt asa slaba, am oasele foarte mici si doar 1,60. Daca pui mana ai pe ce, de si prin haine (mai ales de iarna) nu prea se vede
Nu stiti puterea mea de ingrasare. La 17-18 ani am pus in 2 luni 12 kg. Si le-am dat jos in 3 ani... Nu as vrea sa fac la fel acum.

Despre miscatul lui bebe, dr spune ca e inca devreme. Eu simt in continuare doar ''galma'' dimineata . Iar ieri stateam pe burta in pat , jumatate atarnate in jos ca sa iau o revista de langa pat si am simtit ceva care a miscat scurt. Probabil unde l-am presat mai tare.

Denisa, 14 + cu kinder-el Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui emiliapop

Am gasit si gravidutze colege de odisee 2006 si 2008 .

Deci pana data viitoare doamne ajuta si sa ne vedem cu bine .

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

bine ai venit cand am citit nikul am avut o tresarire, parca il stiam de undeva. si se pare ca nu m-am inselat
felicitari pt al treilea bb, sa fie sanatos si sa-si iubeasca fratiorii. si sa stii ca mai sunt zuze cu 2 bb, acum fiind iar gravi.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

ioanaa28 am vazut ca au aparut mesajele tale in urma, se pare ca ai scapat de moderare.
Pentru editarea semnaturii mergi la Contul meu -> Profil personal -> Editeaza profil -> apoi jos la Optiuni profil dai pe +, iar la Semnatura scrii de ex. gravi intre [] si nr de saptamani si ce mai vrei (carutul de culoare bleu, numele copilului pe care deja il ai...etc...) si dai la Vizualizare semnatura ca sa vezi ce a iesit. Cand e gata dai Trimite datele. Simplu!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Delia13, esti superba si ai o voce de milioane! Ce zici, ti-ar place ca bebele sa iti calce pe urme?
Emiliapop, bine ai venit! sarcina usoara si copii sanatosi iti doresc! Wow, inca o mamica de 3 copii! Va admir mult, si eu mi-as dori 3 copii, dar nu stiu daca voi avea curajul sa-l fac si pe al treilea.
Uofff, nu mi se mai incarca de la pagina 10... voua va merge bine forumul?

Adriana 16+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC

buna feteleeeeeeeeeeee!!!!!!

m-am intors de la eco cu vesti bune!!!!!!!!
riskul de sindrom Down, Edward si Patau este scazutttttttttttttttt!!!
in conformitate cu varsta mea, bineinteles.
Of Doamne multumesc de copil sanatos!!!!!

va doresc la toate rezultate bune si sa fiti fericite!!!!!

va pup

Felicitari de copil sanatos

castelana fericita 14+

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 19+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

ioanaa28, ma bucur sa mai gasesc colege pictorite printre gravidute. Si eu ma indeletnicesc cu pictura pe sticla, dar nu icoane, pt acelea trebuie talent special si har. Poate mai discutam pe tema asta. Si eu am 31 de ani, cand e data nasterii tale? Mai spune-ne, pt listuta, maternitatea si dr.cu care vei naste.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

CoriMami Felicitari pt !

P.S. Dupa ce ai facut eco (TT), ti-a spus Dr sa faci cumva a doua zi sau in 48 de h si o analiza de sange?
Multumesc!

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Dragele mele, va salut!

Ce imi place ca scrieti mult(e a n-spea oara cand o scriu,dar e adevarat)...niciodata nu ma plictisesc urmarindu-va!Atatea povesti si pareri,din atatea locuri diferite si cu sanse minime de a ne fi intalnit altfel...cred ca e fantastic!

Ina:felicitari pentru baiat!Sa fiti sanatosi si voiosi si sa auzim numai de bine!

Erina:esti mamica cu nr. 100 pe listutza noastra,bine ai venit!Avem aceeasi DPN, cum te simti?L-ai simtit pe bb miscand?Stii deja ce va fi?

Castelana:mi-a placut sa citesc despre viata ta de ...diva sau VIP,cred ca ar fi mai potrivit sa zic...Wow! Te admir ca esti o persoana realista si ca gandesti just lucrurile,nu ca alte persoane care odata ajunse "sus",uita ca tot oameni sunt si au numai "fluturi" sau "nori" prin cap...imi place ca nu esti fitzoasa si esti dintr-o bucata,ma bucur ca sotus-adoratus al tau stie sa te aprecieze,si cum spuneam,optimismul si curajul tau ma inspira.Fara sa crezi ca vreau sa te lingusesc,asta la modul cel mai serios.
In alta ordine de idei,nu era vorba ca azi vii cu o veste si de un "carut"?Felicitari pt. rezultatele la analize,dar hai odata cu carutzul ala,sa vad ce "clarvazatoare" mai is si eu...

Emilia:a o suta una mamica,dar nu cu pete!Foarte bine!Bine ai venit!Sarcina si nastere usoara,bb saltaretz si la termen!

Delia:bine ai reaparut!Bravo tie ca te bucuri de timpul ce-l aveti impreuna!Era vorba sa pui niste poze de la sedintele foto ale micilor fotomodele...si poti sa mai pui poze cu voi,imi sunteti tare dragi si imi place sa va admir!Burtica ta cea capricioasa, ce mai face? Sper sa nu mai ai necazuri...Te pup si astept vesti,ca iti cam ducem dorul la sfaturi de mamica experimentata!

Cori:felicitari pentru fetitza!Sa va traiasca si sa fiti toti sanatosi! Imi place si mie varianta 1!
Lindal:sigur bb nu a avut de suferit,ca organismul tau a respins toxinele!

Va pup si mai astept vesti! Am o problema,ca imi merge netu ca o caruta trasa de o martoaga subnutrita...

Maria 16+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Despre nume

va rog votati si voi:

1. Ionescu Rebeca Valentina

17+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa. ai sa vezi ca dupa ce ai fetita, tot fetita iti vei dori la al doilea copil. cel putin acesta este cazul meu, cu toate ca mi-am dorit f mult un baiat si la fel ca voi am fost mirata cand mi-a spus ca e fata. Sanatosi sa fie

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana si denisa, chicco trio enjoy, aici nu da probleme, la drumurile astea zic, acum normal sa luati ceva ce va incanta mai mult, eu chicco nu am, dar mi se pare ca modelul ala il au cateva mamici pe aici, vladimirescu daca nu ma insel, care pot da informatii cum se comporta pe acolo
altu mai solid sa zicem, si cam la fel ca aparente si bani e jane

prietena asta il are pe asta, exact culoarea asta denim , pare jeans
http://www.citymodebaby.it/images/Avent_Trio_Ct01_Completo_Demin.jpg

eu inca nu m.am decis 100% la carucior...cateodata ma cam plictisesc pentru ca mi se pare atata de mult pana acolo...

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput