Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Oana, sa-ti spun ca eu am schimbat doctorul la 39 de saptamani??!!?? si nu pt ca am vrut eu ci pt ca m-a abandonat ea. daca ai timp poti citi Povestea Darului plangacios sa afli mai multe amanunte.

Castelana felicitari pentru vestile bune, eu cred ca nu am sa mai fac TT. data trecuta am fost la limita superioara de risc si nu vreau sa vad un rezultat prost. Amnio chiar nu am chef sa fac.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

am si eu o pauza din actele de la birou, si va salut.

cori felicitari pt bebelina, eu votez pt prima varianta, dar acu depinde care iti place tie si sotului, cum vreti sa o strigati si sa o alintati. rebeca mi se pare super!

ate, te asteptam cu caruciorul.

ioana28, eu zic ca n-are nimic cate un pic de cafeluta, mai ales pt tensiune. si eu am de fel tensiunea mica, si beau dim cam jumate de canuta, nu prea tare si cu lapte de cafea. atat. sper ca n-are nimic. cu alcoolul as vrea sa intreb si eu. ca am mai gustat, o gura de vin sau bere din cand in cand. o avea ceva?? f bine pt tigari!!!
castelana, super viata ai! tinem pumnii la eco. nu stii ce e bebe, nu?

vio asteptand pe bebe 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

castelana felicitari, ma bucur pt vestile bune :)

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bianka1

Ioanact cand mai treci prin pitesti poate ne intalnim....mi-ar face placere.

Bianca 17+

Da, si mie mi-ar face placere sa ne intalnim.
Poate la anul..de cand ne-am casatorit (2 ani si un pic), am fost in fiecare an.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 12+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Multumesc mult pt vot!
Rebeca Valentina imi place si mie, dar nu-i place lu mama :)...mai meditez.
bianka1 pt baieti eu aveam in minte
1. Rafael Andrei
2. Serban
3. Stefan
IoanaCT imediat dupa eco mi s-a recoltat sange. Am completat un formular cu istoricul meu, la care au atasat o parte din ecografie si se vor atasa si rezult de sange.

17+
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

IoanaCT imediat dupa eco mi s-a recoltat sange. Am completat un formular cu istoricul meu, la care au atasat o parte din ecografie si se vor atasa si rezult de sange.

17+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1

Sa inteleg ca ai facut eco dim, de ti-a recoltat sange dupa eco?

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Erina bun venit in grup! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Oana repeta analizele la un laborator fff bun! Dr mea mi-a spus ca marea parte a analizelor (in caz de infectie urinara) ies bune pentru ca mostrele sunt prelucrate mai tarziu. si sper sa fie bine! Eu care ma tratez pentru asa ceva stiu cat de neplacut este!!
Cat despre atitudinea dr tale.. eu as mai cauta alternative. La sarcina cu Luca am schimbat medicul din motive similare.. nu-mi place sa nu ma pot baza pe el/ea la nevoie; Doamne fereste dar se pot intampla atatea!
Pentru placenta jos inserata, odihneste-te cat mai mult!
Emilia bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Corimami felicitari pentru ! Sa-i dea Dumnezeu sanatate multa! Votez pentru Rebeca Valentina! Important este sa-ti placa tie si sotului si abia apoi celorlalti :)
Castelana ma bucur ca mama e acasa si sper din suflet sa se simta din ce in ce mai bine! Pe tine abia te asteptam sa vii cu vesti bune de la eco si ma bucur ca le-ai primit!!
Anca dr mea are la cabinet un ecograf care lucreaza doar in sistem 2D. Pentru eco de TT si morfologia fetala merg la o clinica faina (aparatura si medici de la Medlife) pentru ca vreau cat mai multa certitudine si date multiple.
Ioanaa28 superba meserie!! Cochetez cu pictura la orele de educatie plastica, respectiv optionalul pe care-l fac la clasa, dar sunt muuuult departe de adevaratele talente! O frumoasa pentru tine!
Roxana imi amintesc ca acum trei ani cand eu aveam 6 saptamani de sarcina si ma aflam la primul control a venit o tipa pregatita sa nasca si avea burtica cam cum o am eu acum. M-am uitat la ea cu ochii extrem de mari pentru ca nu mai vazusem niciodata o gravi in 9 luni cu o burtica atat de mica... ce-i drept nici de atunci incoace n-am mai vazut Treaba e sa ne fie bebeii sanatosi!

Am scris pe masura ce am citit dar am citit extrem de rapid pentru ca vreau sa ma intind putin. De cand cu infectiile mele, simt o presiune uterina de nedescris :(
Kisses for all of you!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Lindal, multumesc pentru indrumari. Mi-am editat o semnatura dar ...cum schimb font, size..?
Ma bucur ca avem si ocupatii comune...mai pove despre asta. Eu sunt nascuta pe 28 noiembrie '78.
Ma retrag ca am treaba. Sper deseara sa am mai mult timp de discutii, poate dupa ce il culcusesc pe Alex.

pupici la burtici...

Ioana, 17+, si Alexandru, 07.04.2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami

Despre nume

va rog votati si voi:

2. Ionescu Antonia
3. Ionescu Ecaterina

17+

Eu as opta pt numele de Antonia sau Ecaterina.
Eu nu sunt de acord ca, copilul sa poarte 2 nume (cu toate ca parintii mei mi-au pus 2 nume), dar fiecare face cum considera.
Mi-am spus parerea.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Nu, la 19.30 am facut testul.
Dar sange nu trebuie recoltat dimineata pt TT.
Nu am facut glicemia sau alte analize care se recolteaza pe stomacul gol.

17+

Mergi la inceput