Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

oanaiacovita, de ce trebuie sa faci morfo la 22/23 si apoi 4D la 24? Mi se pare inutil, eco de la 22/23 e importanta si eu zic sa o faci unde vrei tu si unde ti-a placut doctorul, nu unde te trimite doctora ta. Si cum adica nu-l poate masura? Inseamna canu se pricepe. Daca nu esti pe deplin multumita de ea, mai bine o schimbi acum.

Erina, bine ai venit!

Alina, la eco nu mai merg azi si oricum nu faceam TT tot azi, doar eco. M-am programat la un alt doctor la recomnadarea unei gravidute f dragute de la alta odisee.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Castelana, ce faina viata duci tu acolo... eu una nici nu visez

Adriana 16+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Draga mea, dar cine crezi ca a visat?
Oricum suntem si ne comportam normal ca orice expatriat de aici.
Aici vin albii la pensie si o duc regeste cu pensiile americane sau europene, tara asta chiar are un program de atragere a lor.
Te pup si sarcina usoara

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, te referi la chicco ala? crede.ma ca nu mai mic nu e, are prietena mea , si fetita ei e imensa, la 2 ani avea vreo 17 kg oricum e mare de tot si sta foarte bine in caruciorul ala

sunt dragute lucrusoarele , sa le poarte sanatos :) iar tu esti cea mai slaba mamica , dupa ce.o sa nasti n.ai tu treaba cu kg in plus, ba chiar cred ca.ti prind bine, iti sta frumos asa

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Castelana - viata de vis! ma bucur pentru tine, daca este ceea ce iti place si ceea ce iti doresti, si sper sa o tii asa atata vreme cat o sa te faca fericita .
Bafta azi la eco!

Draga mea, imi place mai ales pentru ca-s fericita acasa si asta te face sa vezi numai in bine lucrurile. Fac tot posibilul sa mentin echilibrul in familie si sotul meu e deasemenea extrem de receptiv si atent. E o chestiune de contopire, suntem unul, nu doua entitati diferite! Mereu am spus ca alegerile trebuiesc asumate. Si daca intr-o zi unul dintre noi nu este asa pe roze, vine celalat care-l ridica sus.
departarea de casa ne-a apropiat extrem de mult si incercam sa mentinem fericirea asta perpetuu.
Sunt o familista convinsa!
Daca nu-mi place un lucru il ignor si nu exista, te asigur!
te pup si treguie gandit pozitiv pana-n panzele albe!!!!!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Adriana, eu TT l-am facut la Gine1. am aflat de reultate eronate in alte parti si nu am vrut sa risc. Tu faci cum stii.

Multumesc tutror pentru sfaturile cu placenta. De fapt e cea care ma ingrijoreaza cel mai tare. Anemica am fost toata viata si palida la fel. Niciodat nu am fost rosie in obraji.

Cu burta, bebe sa fie sanatos. Aporopo, are 287 gr grasunelul mamei.

Castelana felicitari pentru vestile bune.

Bun venit fetelor noi, felicitari celor care au culori la carut si vesti bune.

Scriu haotic, cum imi aduc aminte.

Ate multumesc ca ma ajuti cu lista.

Roxana si mie mi s-a parut mic Chicco si fragil sincer. Adica daca il miscam se simtea de zici ca se dezmembra. Asta a fost parerea mea si mai ales a sotului care nu avrut sa auda de el.

Multumesc incao data la toate, mi-am mai revenit psihic.

Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kossir

BUna dimineata la burticute,

Cafeaua cu lapte azi imi este inca interzisa, trebuie sa merg la analize, refac toxo pentru ca nu am imunitate si fac analiza de zahar si urina. Asa ca abia astept sa vina ora deschiderii laboratorului, mai ales ca azi m-am trezit de la 5 dimineata si mi-e deja foame.

Castelana, atitudinea asta de a vedea partea plina a paharului am avut-o si eu de cand am venit aici. Nu mi s-a parut o solutie sa-mi plang de mila, ci am vazut mereu o luminita in intuneric. Si mi-a folosit extrem de mult si mie si familiei mele. Nu am picat niciodata in depresii.
Iar de cand am plecat din Romania si eu o vad un pic idealizata, vad partile frumoase, sunt mandra de ceea ce avem si sunt mandra ca sunt romanca. Acu sunt doar foarte suparata pe ceea ce se intampla acolo dpdv politic si economic, dar, mai ales dupa turul facut in vara in Moldova, Bucovina Maramures si Ardeal sunt super incantata de tara noastra.
Multa sanatate mamei tale, iar tie succes la eco.

Fetelor multumesc inca o data pentru sustinere, eu inca nu am primit nici un raspuns in legatura cu inchiderea sau nu a firmei, deci inca sunt in activitate . Intre timp cautam, desi nu prea e momentul . Oricum nu ma simt deloc la capat de lume, o sa rezolvam noi cumva.

O zi buna si asteptam vesti de la ecograf

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 19+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Draga tizo, bafta mare de tot azi la refacerea testelor, sa-ti iasa bine si sa mai inlature stresul pe care vrand nevrand il ai.
Hai ca sigur va fi bine si incet incet trec saptamanile si sarcina decurge normal.
Ai mare dreptate ca trebuie sa gandesti positiv, altfel nu rezisti pe alte meleaguri, oriunde ar fi. Esti departe, acasa ai tai au nevoie de tine, suferi, dar nu trebuie sa disperi ai o familie de tinut de mentinut. Eu am o convingere, putem fi fericiti oriunde am trai pe lumea asta, pentru asta trebuie sa fii determinat si convins 100%, altfel nu iese treaba.

te pup si sa ai grija de tine si baietii tai, maine vor avea ei grija de mami lor!

castelana fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cori - Mie imi place prima varianta Rebecca Valentina.
Castelana- ma bucur pt vestile bune de la eco.

M-am uitat acum pe hainute. Scrie pt 60 cm, sper sa nu fie mici.

Denisa, 14 + cu kinder-el Erik Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am sunat la doctorita si mi-a zis ca daca mi-au trecut simptomele e ok. Totusi va intreb pe voi, fetele care ati mai fost insarcinate, daca ati avut asemenea experiente sau pe castelanaC care le are cu chimia: e posibil ca toxinele sa treaca pana la bebe si sa-i faca rau?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici harnicutze,

Vad ca va simtiti bine.....la cat ati scris pe aici.... abia reusesc sa tin pasul cu voi.

Vreau sa le urez bun venit noilor mamici -Ioanaa 28 Steff-ady Bordeancavio si Erina - sper ca nu am uitat pe nimeni, sa aveti bebei cuminti si sarcini la termen

felicitari pentru carucioare pentru Ina si CoriMami

Ioanact cand mai treci prin pitesti poate ne intalnim....mi-ar face placere.

GabyHila si Atb multumesc mult pentru sfaturi....o sa incerc cu paracetamol, pentru ca tensiunea este buna 11 cu 7.

Am citit un mesaj despre recoltarea de celule stem. Eu sunt interesata de aceasta procedura. Am caut mai multe informatii pe net si cred ca voi apela la serviciile Cord Blood Center.

Va pup dulce

Bianca 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Cori in legatura cu numele printesei tale mie mi-ar placea Antonia Rebeca. Eu desi mi-am dorit baietel nu am gasit inca un nume. Poate ma ajuti tu....ziceai ca aveai o lista

Bianca 17+

Mergi la inceput