*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*
Raspunsuri - Pagina 7
lorellay spune:
fetelor a dat cineva ou intreg bebelului?
eu i-am dat dianei si acum m-a cam speriat soacra!
ce se poate intampla?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
BraveGirl spune:
Neatza!
Noi trecem printr-o faza tare nasoala. Sunt zombi. Arianna nu doarme mai mult de 30 minute. Urla, se foieste, palge cu lacrimi. Nu stiu ce sa-i fac...cred ca e de la dinti.
Partea buna e ca manaca bine. Nesperat d ebine, mai putin masa d edimineata, unde de 2 zile ma refuza si papa paine. Dar la pranz papa supa si felul 2, cam 200-250g. La 18 papa peste 100g iaurt si seara papa cam 150g. Nu vrea cereale si fructe. Ii place f mult supita de pui. Alaltaseara a adormit la cina, in timp ce-i dadeam supa. S-a trezit dupa 15minute si a tipat dupa supa ei. I-am dat 3 polonice de supa si ceva carne de pui la cuptor si 3 buchetele de brocoli.
Sper sa o tina tot asa. Ca sa pape si ceva cereale i le pun in supa/iaurt. Puitn pt cat ar trebui sa pape ea, dar dc mananca legume si carne, nu ma mai agit. A inceput sa renunte la supt peste zi...noaptea baga la greu. Peste zi chiar ma refuza. Nu-mi vine sa cred....creste zanica mea si vrea si altceva, ca s-o fi saturat de atata tzitzi. Bertha , te inteleg atat de bine. Dar o sa vezi ca o sa se schimbe si la voi situatia.
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori si surioarelor lor!
Ramo, eu i-am luat o rochita fff frumoasa Ariannei de la Piciul di n Unirea, cu DOAR 60lei. E superba. Mergem miercurea viitoare la sedinta foto si o sa pun poze cu ea.
Fug, ca am o gramada de treaba
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
POZE CU PRINTESA
bertha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay fetelor a dat cineva ou intreg bebelului? eu i-am dat dianei si acum m-a cam speriat soacra! ce se poate intampla? Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005) Where there's a will there's a way! www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin] www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana] |
Daca este introdus inainte ca sist imunitar sa fie pregatit sa-l accepte, copilul poate dezvolta o alergie la albusul de ou. Asta presupune un regim care sa excluda orice poate contine ou si dificultati in administrarea vaccinului ROR si a altor vaccinuri care se dezvolta in culturi de oua.
Daca i-ai dat de mai multe ori, daca a trecut ceva timp de la prima "intalnire" cu albusul si n-a aparut nico reactie, cred ca poti sta linistita.
Anca, Mananca bine Zibe, pe cuvant! Eu nu i-as da Almette, sa nu te superi ca zic asta. Baiatului ii faceam o crema din branza de vaci, putin unt, putin lapte, marar mult, putin piper, o bunatateeeee.
Bravegirl, wow, ce ma bucur ca papa bine Arianna! S-o tina tot asa!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Ramo2007 spune:
Mai fetelor, acum am vazut la TV ca guvernantii nostri au interzis FIV-ul in Romania...sunt nebuni frate.Cate cupluri isi permit sa faca FIV in strainatate...nu stiu unde ajungem in ritmul asta...pana la 65 de ani sa iesim la pensie sigur nu mai ajungem
Medicul meu vroia sa-si deschida clinica de fertilizare, avea actele depuse ...
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
http://community.webshots.com/user/Ramona198080
ginye55 spune:
Babyzapi Raphael! Sanatate multa!
ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
Povestea nasterii
carmendu spune:
ramo -cred ca nu se interzice FIV ci se interzice donarea de ovule si sperma in vederea procreerii ceea ce nu impiedica pe nimeni sa faca FIV cu propriile celule.
"Se interzice donarea de ovule, spermatozoizi, in vederea obtinerii unui profit material pentru donator sau organizator".
se pot face FIV-uri cu "materie" proprie sau obtinuta de la donatori, fara a se plati nimic pentru acestea (cele primite de la donator).
donarea este gratuita, nu procedura FIV
PRO TV-ul a interpretat gresit o lege ( sau intentionat - pentru audienta) . Clinicile sunt autorizate chiar de catre Minister...deci se cam bat cap in cap cu interzicerea practicii de FIV.
ordinul are legatura directa doar cu cazul SABYC unde se facea trafic de ovule...
daca se interzicea transplantul - caci si despre asta ar fi fost vorba- muream cu ei de gat daca imi aruncau la gunoi embrionii ramasi. sper sa am dreptate.
ramo- rochite frumoae sunt la zara si la mothercare. eu as merge pe zara.
vroiam sa te intreb de ce o trezesti pe sara dimineata la 7 sa-i dai sa manance?adica, daca ea doarme, de ce nu astepti sa se trezeasca si sa-i dai sa manance ?
eu nu-l trezesc pe victor dimineata sa-l hranesc. astept pana se trezeste.
ginye- ma bucur pentru vestile bune de la dr.
az'noapte, noi am experimentat pentru prima oara febra 38,5 si nas infundat, agitat. i-am bagat nurofen, i-a scazut febra si a dormit baiatul meu pana la ora 9. ma gandesc ca o fi fost de la vre'un dinte. nu stiu. acume ok, ma'sa e varza!
carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
lorellay spune:
bertha multumesc de raspuns...dar nu prea ma duce capul si nu am inteles mare lucru
i-am dat de 2 ori..ou intreg cu smantana amestecat in tigaie cu 1-2 pic ulei de masline
unul pe saptamana...
eu ma tot uit la ea..da nu vad nimic..nici o pata, nici o buba...la ce sa ma uit?
si ce lagatura are cu vaccinurile?spune-mi te rog pe intelesul unui cap sec!
saru-mana
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
bertha spune:
Lorellay, hai nu te speria, ca nu-i dracul atat de negru. Au mai dat si alte fete albus si n-au patit nimic. E f probabil ca si Diana sa-l tolereze f bine. Citeste mai multe www.topsanatate.ro/articol/alergia-la-ou-21327.html" target="_blank">[aici, dar poti gasi si alte surse pe net. Unele vaccinuri pot contine proteine din ou si, daca esti alergic la ou, nu le poti face. De-aia nu trebuie sa ne grabim cu albusul, ca e pacat sa nu poata fi vaccinat si sa sufere mult timp pt ceva ce nu e esential la varsta asta (adica albusul).
Bine, nu ma luati prea mult in seama, eu am si studiat mult subiectul.
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
malinas spune:
Amalia, felicitari pentru Luca cel mergaret.
bertha, uufff, imi pare rau ca alegologul nu a fost tocmai pe masura asteptarilor voastre.Doar pot sa-mi imaginez prin ce treci, fiindca David este un mancacios, doar acum, cu raceala, mananca cam jumatate din cantitatea normala, dar sunt multumita.Imi dau seama insa cat de greu iti este sa-i faci de mancare, avand in vedere toate restrictiile.
Alra, sa traiesti.Aseara l-am "aburit" pe David dupa metoda ta.Succes total.I-am dat si un mobil in manuta, ca sa fie tacamul complet si a stat aproape nemiscat pret de cateva minute.Pin urmare a dormit si a respirat f bine toata noaptea, acum insa a luat-o de la capat.DE cand s-a trezit ii curge nasul ca la robinet.
Criss, am renuntat la ceapa dupa prima zi, fiindca mirosea in casa ca in bucataria unei cantine si nu am vazut nici un fel efect.
_
[red]
Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze
Povestea povestilor
6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr. 10 luni, 76 de cm si 9700gr
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Buna fetele! Ne-am intalnit cu dr care l-a operat pe Stef. ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008) Stefanut Povestea nasterii |
hai, bre, vb serios?
va pupa un fluturas roooooooz