*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (78)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Buna fetele!

Ne-am intalnit cu dr care l-a operat pe Stef. Operatia arata f bine, totul e ok. Mai mancam pasat inca 2 sapt si apoi incepem incet sa introducem bucatelele. Abia astept sa scap de blenduit. Clatitul gurii cu ceai dupa masa tot 2 sapt. Pot spune ca am scapat. Problemele s-au terminat. Logopedul si aparatul dentar de care va avea nevoie nu mai mi se par asa mari dificultati. Ce a fost greu a trecut. In sfarsit pot spune ca am un copil sanatos.

Ami pt mergaret!

Otilia Laura sanatate micutilor!

Si mai e putin si facem 1 an. Timpul trece fantastic de repede. Parca ieri auzeam "impiiiiiiiingeeeeeeeeeeeeeee" si acum facem 1 an.

ginye mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ginye, slava Domnului ca a trecut totul! Ai facut minuni cu [uiul tau, mamico! Acum veti putea sarbatori linistiti prima aniversare. Mamaaa, cand ma gadesc ca vom petrece virtual aprope zilnic! Abia astept sa vad poze cu sarbatoritii nostri scumpi.

Otilia, nu ziceai ca ai gresia incalzita? Ma gandeam ca poate de-aia iti iau talpile foc.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'Neata,

Sara a dormit de la 21:30 pana la 7 fara nicio trezire.La 7:05 m-am trezit eu si i-am facut lapticul si a luat-o tati la noi in pat si i-am dat sa pape...a mai dormit pana la 8:40 si acum scoate sosetele din sertare, mai baga cate o jucarie in locul lor...

Otiliav, sanatate multa puiutei tale!
Gynie ma bucur ca Stafanut se reface bine!

M-am uitat pe net sa vad cum va fi vremea pe 24, cand vom cununa.E prognoza doar pana pe 21, dar in saptamana aia, ploua in fiecare zi si vor fi temperaturi de 10 grade O sa facem turturi in rochite cu bretele...mireasa are un bolero, dar eu nu am nimic
Sper sa fie cald in biserica si macar sa nu ploua cat vom sta pe drumuri, dupa ce ajungem la restaurant poate sa toarne cu galeata.

Sara face ture prin camere cu sosetele in mana si gongane de zor, il striga pe tata.Am uitat sa va spun ca ieri a tras de un scaun din dormitor pana a cazut pe ea.Nu zicea nimic, statea ghemuita sub el si astepta sa ma duc la ea.Vine langa laptop, se uita in ochii mei si cu manutele trage de firul de la net
ea crede ca nu o vad...ce smecheri sunt de mici.Daca as avea o camera care sa inregistreze non stop cred ca ne-am distra de minune.Mer sa-i pregatesc fructele si ma intorc.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!
Laura insanatosire grabnica Rebecai! si eu am impresia ca rezist din ce in ce mai greu la calduri mai mari. Sper ca operatia mamei sa fie una reusita!
Criss si tu friguroasa? stati sa apara cherie de ea tin minte cum povestea ca-si ia sosete groase si caciula inainte de culcare. si zici ca are ceva si de la mine thomas? ce? haha, multi zic asa dar nimeni n-a reusit sa-mi zica ce, cel putin are grupa mea sanguina.....stiu eu ca vreti sa fiti draguti cu mine si de aia ziceti
Amalia nu te-ai vaicarit niciodata,cel putin nu tin eu minte. cum sa te "dai afara"'? pai si pe noi cui ne lasi?.eu , pe vremea cand eram piele si os si nu purtam maiouri ca mi se vedeau toate oasele(ooo ce vremuri, as mai vrea sa le vad acum...) m-am apucat sa-mi lucrez spatele, bratele, umerii... apoi m-am lasat , muschii incet au inceput sa dispara si grasimea sa se depuna. nu-ti recomand asa ceva!
alra ma bucur ca Nicole e mai bine!
aleinad am vazut poze frumoase cu o ochioasa mica si frumoasa. ce gene lungi are, seamana f bine cu Bogdan, tin minte ca-l vazusem si pe el intr-o poza!
M-am mai uitat si la alte poze, mooor de dragul lor, un grasun frumos de Cherie, noroc ca intra rar pe aici ca ne-ar fura gagicile, doua frumuseti de Futuremother, mu ma mai saturam de vazut albastru in fata ochilor, un mare serios scump care-si tine mama in brate Damian deLeeloo(mi se pare copie identica dupa tata), un Raphael smecher de Babyzapi, nu-i de mirare ca jumatate din cozonacele sunt gagicile lui, te cred si eu cu asa fatuca , si ochi.. thomas trage un zambet foarte amabil cand vede poze cu cozonaceii, ca si cum ar zice, vai ce dulci !. mai am de vizionat o gramada de poze...
am mai pus si eu cateva poze, eu le pun cu tzaraita, cand ma lasa...

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Bertha, te inteleg asa de bine Si eu eram/sunt disperata cand nu mananca Anastasia, desi nu mi s-a prea intamplat sa refuze absolut orice mai manca ea 4-5 lingurite, dupa care imi dadea peste mana/lingurita si zbura mancarea peste tot, cum zici tu... ufff, sper sa treaca perioada asta cat mai repede. La noi e ceva mai bine, ieri si alaltaieri au mancat amandoi mancare gatita (piure de sote de morcovi cu unt si supa, carne de pui pasata cu galustele din supa) destul de bine. In schimb, au inceput sa manance mai putine cereale... asta e, am inceput sa ma resemnez, sunt etape si etape, a fost ieri pediatra si a zis ca sunt f. bine (de altfel am si cantarit-o pe fata si a crescut de 2 saptamani 400 de grame si ceva!). Asa ca nu dispera, o sa se rezolve cumva!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ramo, Anca, Amalia, Alra si multumim.
Ieri cand am ajuns la dr avea piciul meu deja 39 cu 7 temperatura. I-a dat un supozitor siclogesic (parca asa ii zice) si am asteptat o jumatate de ora sa vada daca ii scade temperatura, ceea ce s-a si intamplat. Pb era ca noi ii dadeam acasa 3 ml de panadol si de nurofen, iar el la greutatea lui actuala de 8,540 are nevoie de 4 ml. Nu a mai facut febra, e iar vioi si jucaus
Alra cred ca el avea febra inca din dimineata plecarii pana sa ajungem la aeroport. Mi-am amintit ca a avut cateva frisoane cand l-am trezit, uitasem complet de asta, iar dupa aia l-a imbracat soacra, pus bebe in saun de masina, in aeroport tinut de socrii, asa ca eu nu am intrat in contact cu el pana in avion si atunci am sesizat imediat febra. Al meu se panicase deja cu gripa porcina faceq ca toate alea
Lauramiron multa sanatate Rebecai
Anca uuuuu, ne place in grup, cum sa nu? unde-s multi puterea creste
Amalia si noi ne chinim cu caninii care ne fac zile negre de vreo luna si refuza sa iasa. Si ieri la dr ne-a zis ca e gingia inflamata si tre sa iasa.
Bertha la ce dr ati fost? Noua cu alergia noastra ne-a spus ca pana in 2 ani sunt sanse foarte mari sa treaca deja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Ginye pupam dulce pe Stefanut si bine ca totul a mers excelent
Oceanborn intru mai tarziu s avad si pozici cu "rivalul" nostru dulce.

S-a trezit Nazdraveneluuuuuuuu !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael nazdravanel (23.10.2008)
RAPHAEL IUBITEL
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Sanatate multa cozonaceilor!

Of, Bertha, as veni sa-ti gatesc eu, si tu doar sa strangi de pe jos , asa merge treaba si la noi, insa n-avem alergii, merge orice, nu vreau sa ma gandesc ce greu va e, cu asta da, asta nu.
Ieri am sotat niste legume, la gramada, si i-a placut amestecul. Am pus jumate la borcanas, si am uitat de el. A ramas pe undeva pe dupa un borcan mare , si era acru azi dimineata. Pana si azi noapte, printre treziri, eram happy ca azi macar o masa o am salvata si-i si place. Acu iar ma screm sa gatesc ceva, am ceva conopida, brocoli, le ametesc la steamer cu cartofi, si bag pt noi la cuptor un sufle, si si pt ea, doar cu galbenus. Eventual, dupa cat chef am, pastrez din conopida s-o fac pasta cu maioneza si usturoi. Sa vedem de-o vrea...
Masa de dimineata. Oferta: cereale, papanasi cu iaurt. Cerere: paine integrala facuta de mine, almette, unt. Si iaurt baut. Deja recunoaste paharelul de la Campina. Cerealele le-am lins eu, ca de obicei in ultimul timp - la voi mai merg cerealele?, eu am impresia ca Sara refuza tot ce e mai dulceag - si papanasii pusi la rece, poate-poate ii vrea mai tarziu.
Eu am mai bagat in plus o felie de miere cu polen din belsug pe deasupra. Intr-o vreme mancam la greu... acu mi-am reamintit de beneficiile polenului.
No, v-am facut sa ?
Si-nca n-am terminat cu autolaudele ... de cateva zile mi-am zis - de la voi am invatat - totul tine de organizare. Asa ca in loc s-o lalai cu zibe pana e soatza disponibila s-o scoata ca eu sa pot sa ma desfasor, am inceput sa fac curatenie mai generala doar cu ea acasa. Si-a mers. Ce ne-am mai distrat cu aspiratorul. Apoi m-am mutat in bucatarie, am reusit sa si gatesc, cu ea jucandu-se sau rozand ceva. Si azi m-am intrecut pe mine, Ramo , de pe la 8 jumate pana pe la 10 fara am calcat intr-una, cu mici pauze de schimbat mediu si jucarii zibe, si cantand `a,a,a acum e toamna da`. Si ea dupa mine `aaaaaaaaa`. Deci, am fetita mare!
(am umplut pe-aici de punkisti)

Gynie, ce ma bucur pt voi!
Eli, ce mai crosetati?

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Babyzapi, am fost la medicul recomandat de tine, la Medlife Grivita. Ai fost cu puiuil la dr? Din cate stiu eu supozitorul se numeste Diclogesic si nu prea e recomandat sub un an, dar voi va apropiati. Sanatate multa!

Manumanu, of, of, Darius al meu a fost f mancacios si atunci nu prea intelegeam eu alte mamici care se plangeau. Adica imi parea rau, dar nu stiam ce consum nervos presupune. Ca pana nu vezi, nu crezi in totalitate. Dar tu esti un exemplu viu ca depinde de copil, ca tu ai 2, crescuti simultan si in aceleasi conditii, e clar ca-i si firea lor de vina.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Ginye ce bine!!!!! ma bucur din suflet ca ce-a fost mai greu a trecut. un pup mare pentru Stefan curajosul mic si drag si unul la fel de mare pentru mami puternica!!!!

mami de Thomas

Mergi la inceput